آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با عرض سلام
اول مسیر پلاتین مثبت باطری را کنترل کنید اگر دقت کنید میبینید که ارتباط به بقیه قسمت ها توسط یک خط نازک میباشد شاید قطع باشد ، بعد از تست این قسمت به سراغ مراحلی که در پست های قبلی عرض کردم بروید

با سلام
دوست عزیز دست شما درد نکند مشکل از باطری است بنده به جای باطری های شارژی از باطری موبایل که 3.7 ولت دارد استفاده کردم که گوشی تلفن روشن شد.
1- آیا استفاده از باطری موبایل مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکند که به طور مداوم بر روی ان باشد؟( این باطری Li-ion می باشد)
2- تعداد 3 عدد باطری بر روی دستگاه مادر و 3 تا روی گوشی هست چطور میشه از این 6 تا باطری 3 تا سالم را استفاده کرد؟
3- ولتاژ همه این باطری ها بین 1 تا 1.5 ولت توسط ولتمتر اندازه گیری شده که جمع 3 تا بیش از 4 ولت ولتاژ داشتند پس چرا کار نمیکند؟

با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
با سلام
دوست عزیز دست شما درد نکند مشکل از باطری است بنده به جای باطری های شارژی از باطری موبایل که 3.7 ولت دارد استفاده کردم که گوشی تلفن روشن شد.
1- آیا استفاده از باطری موبایل مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکند که به طور مداوم بر روی ان باشد؟( این باطری Li-ion می باشد)
2- تعداد 3 عدد باطری بر روی دستگاه مادر و 3 تا روی گوشی هست چطور میشه از این 6 تا باطری 3 تا سالم را استفاده کرد؟
3- ولتاژ همه این باطری ها بین 1 تا 1.5 ولت توسط ولتمتر اندازه گیری شده که جمع 3 تا بیش از 4 ولت ولتاژ داشتند پس چرا کار نمیکند؟

با تشکر
با عرض سلام
جریانی که باطری باید تحویل دهد کم است و فقط از لحاظ ولتاز درست است و در موقعی که از آن جریان کشیده شود افت ولت ایجاد شده و بقیه ماجرا

hamed-pc

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-21
336
776
با عرض سلام
عزیزم اول از باطری ها مطمئن شود و سپس به عیب یابی گوشی بپردازید و در مورد آی سی عرض کردم شماره آن AMS9538CEE میباشد و بین دو پلاتین باطری قرار دارد و در بازار موجود نمی باشد و کسانی که در تعمیرات اینگونه تلفن ها هستند باید بگردید
سوالی داشتید در خدمتم
ممنونم. دوست عزیز این آی سی را در اینترنت هم سرچ میکنم دیتاشیت براش پیدا نمیکنم
در مورد باطری هم لطفا راهنمایی کنید چه مارک و مدلی بهترینه .ممنون

• Like

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
ممنونم. دوست عزیز این آی سی را در اینترنت هم سرچ میکنم دیتاشیت براش پیدا نمیکنم
در مورد باطری هم لطفا راهنمایی کنید چه مارک و مدلی بهترینه .ممنون
با عرض سلام
این آی سی در هیچ کجا نمیتوانید پیدا کنید مگر کسانی که در زمینه تلفن های آلمانی مشغول هستند . اگر بتوانم خودم برایتان ارسال میکنم
نوع باطری را فردا اعلام میکنم

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
دوستان به جای باطری شارژی گوشی تلفن که 3 عدد باطری دارد میتوان از باطری موبایل که 3.7 ولت میباشد استفاده کرد؟
آیا مشکلی برای گوشی که شارژ و دشارژ میشود ندارد؟
با تشکر

• Like

armanhaddadi

کاربر
2008-08-31
9
10
دوستان من يك بار پست زدم بازم اگه به ذهنتون ميرسه راهنمايي كنين
من يك سينوس 53 دارم كه از روزي كه خريدمش نو بود و باز نشده بود .مشكل من اين بود كه دهنيش ضعيف بود تا اينكه كپسول دهنيشو عو ض كردم ولي دهني به مجردي كه قوي شد صداي خودم تويه گوشي مي پيچه و هيچي نمي فهمم تازه از كپسول گوشي اهم بالا هم استفاده كردم ولي فايده نداره . يك تعمير كار ميگه بايد بهش فركانس بدم تا درست شه
شما بهتر راهتنمايي كنين و اگه بايد قطعه اي تعويض شه با تصوير نشون بدين .. بازم ممنونم

• Like

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوستان به جای باطری شارژی گوشی تلفن که 3 عدد باطری دارد میتوان از باطری موبایل که 3.7 ولت میباشد استفاده کرد؟
آیا مشکلی برای گوشی که شارژ و دشارژ میشود ندارد؟
با تشکر
با سلام
دوست عزیز جناب farah676 به این سوال شما اشاره کرد.
شما باید به میلی آمپر باطریتون توجه کنید مثلا باطری j100 و k750 نهصد میلی و 5800 نوکیا 1350 ميلي آمپر است که احتمالا از باطری نوکیا با آمپر کمتر نسبت به خود باطری سینوس استفاده کردید.
در مورد سوال دومتون این باطریها اکثرن از جنس لیتیوم ین هستند و درپست 156 توضیح دادم.

یا علی

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
دوستان من يك بار پست زدم بازم اگه به ذهنتون ميرسه راهنمايي كنين
من يك سينوس 53 دارم كه از روزي كه خريدمش نو بود و باز نشده بود . . يك تعمير كار ميگه بايد بهش فركانس بدم تا درست شه
شما بهتر راهتنمايي كنين و اگه بايد قطعه اي تعويض شه با تصوير نشون بدين .. بازم ممنونم
با عرض سلام
شما به پست های قبلی مراجعه کنید من در رابطه با مشکل شما عرایضی کرده ام در صورتی که ابهامی بود مجددا در خدمتم

• Like

punishment

کاربر
2011-01-10
2
2
با سلام
من يك گوشي بيسيم پاناسونيك چيني مدلkx-tg2122 دارم.ال سي دي اين گوشي يكبار بهم خورد دادم اتو زدند درست شد كه باز دوباره خراب شده.
ميخواستم ببينم كاري ديگه هم ميشه كرد كه كلا درست بشه؟
ممنونم

• Like

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
من يك گوشي بيسيم پاناسونيك چيني مدلkx-tg2122 دارم.ال سي دي اين گوشي يكبار بهم خورد دادم اتو زدند درست شد كه باز دوباره خراب شده.
ميخواستم ببينم كاري ديگه هم ميشه كرد كه كلا درست بشه؟
ممنونم
با سلام
دوست عزیز به نظر من ال سی دی رو یکسره عوض کن.

یا علی.

• Like
بالا