آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
جناب hamed-pc برای افزایش برد تلفنهای بیسیم راه های دیگری هم هست(در زیر اشاره شده) که نیاز به مهارت و تجربه لازم و دستگاههای آزمایشگاهی تخصصی داره که در صورت نداشتن هر کدام از اینها بیسیم شما از تنظیم خارج شده (مثلا دستکاری آی اف و .....)و خراب میشود پس این کار توصیه نمیشه.

اضافه کردن تقویت کننده های RF در مدار یا افزایش توان خروجی RF
بالا بردن حساسیت گیرنده
تغییر ترانزیستورهای خروجی
استفاده از یک آنتن خوب
افزایش ولتاژ تغذیه با در نظر گرفتن المانهای دیگر مدار و .........
این نظر بنده بود.

یا علی

hamed-pc

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-21
336
776
با عرض سلام

آی سی چند منظوره ای که در مورد شارژر نیز عرض کردم در بین دو پلاتین باطری قرار دارد

سلام
دوست عزیز این آی سی که شما میفرمایید بین پلاتینهای باطری منظورتان همان آی سی بزرگ چهار طرفه میباشد که در عکس دیده میشود؟ اگر این طور است شماره این آی سی با شماره آی سی که شما فرمودید فرق داره. و این که قیمت این آی سی چقدر میتونه باشه؟
ممنونم

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با عرض سلام
شما پاسخی نسبت به اینکه آیا گوشی روشن میشود و بوق دارد ، آیا دکمه پاور را میزنید صدایی از بیزر شنیده میشود و آیا پیج بیس را میزنید ، گوشی زنگ می خورد ، ندادید؟

با سلام
1- گوشی روشن نمیشود و بوق هم ندارد.
2- گوشی هیچ صدایی ندارد.
3- وقتی پیج روی دستگاه مادر را میزنیم تنها در صورتی که گوشی روی دستگاه مادر باشد صدای زنگ گوشی تلفن به صدا در میاید در غیر این صورت هیچ صدایی ندارد.

دوست عزیز همه اینها رو خدمتتون عرض کردم و فکر میکنم که برق نمیرسه به گوشی؛ چون وقتی دکمه پیج بیس را که گوشی روی دستگها مادر قرار دارد میزنیم دستگاه زنگ میخورد
با تشکر

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,893
9,817
49
خراسان بزرگ!
دوستمون فرمودن: البته نوع باطری Ni-MH بوده در حالی که سینوس 53 از سیستم شارژ Ni-Cd استفاده میکنه. ( این میتونه مساله ساز باشه؟

عرض کنم که: جریان باطری نباید از حد مجاز گوشی بیشتر باشه.مثلا 3600 میلی برای گوشی 1100 میلی شارژر را میپوکانه!!

در محفظه باطری سینوس 53 هم فکر کنم قید شده فقط نیکل کادمیم.
چون نحوه و منحنی شارژش با نیکل متا هیدرید فرق داره.

بدرود.

آخرین ویرایش:

hamed-pc

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-21
336
776
دوستمون فرمودن: البته نوع باطری Ni-MH بوده در حالی که سینوس 53 از سیستم شارژ Ni-Cd استفاده میکنه. ( این میتونه مساله ساز باشه؟

عرض کنم که: جریان باطری نباید از حد مجاز گوشی بیشتر باشه.مثلا 3600 میلی برای گوشی 1100 میلی شارژر را میپوکانه!!

در محفظه باطری سینوس 53 هم فکر کنم قید شده فقط نیکل کادمیم.

بدرود.
بله درسته در محفظه باطری قید شده Ni-cd
یادمه 10 سال پیش برای همین تلفن سینوسم یک باطری گرفتم مارک آیوا با قدرت 1800 میلی آمپر . به جرئات میتونم بگم به راحتی 3 سال برام کار کرد. اما یادم نیست که Ni-cd بود یا Ni-mh اما به احتمال زیاد Ni-cd بود
البته من اشتباهی نوشتم 3700 . اما این باطری کملیون که الان روی گوشی هست 2700 است. ( که وزن زیادی هم داره ) کملیون روی باطری نیکل کادمیم حداکثر 1000 میلی داره . فکر کنم کمه. اگر دوستان باطری مطمئنی میشناسند که تست هم کرده باشند روی این مدل تلفن . لطفا مدل و قیمت حدودیش رو هم ذکر کنند . (
این بار با تعریقی که از کملیون شنیده بودم و چند با باطریهاش رو روی دوربین تست کرده بودم عالی بود.
برای آخرین بار این دفعه میرم سراغ باطری ni-cd ببینم شاید همین مشگل ما باشه. اگر جواب نده مجبورم آی سی که دوستمون گفتند رو عوض کنم . ( اما هنوز جوابی نگرفتم که دقیقا کدام آی سی گفته شده )
یا حق

آخرین ویرایش:

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوست عزيز اساس کار گوشيهاي سينوس با باطريهاي Ni-cd است اگه شما از Ni-mh استفاده کنيد امکان داره تلفن شما در تشخيص ميزان شارژ باطريتون دچار سردرگمي و اشتباه بشه و باعث بشه بطري خوب شارژ و دشارژ نشه و عمر باطري کم بشه(اثر حافظه).اينجوري اصول رعايت نميشه.
يه نکته ديگه اينه که شما باطري Ni-cd رو در مرحله اول 12 ساعت شارژ کنيد بعد بگذاريد دشارژ بشه و بعد شارژ کنيد. براي عمر بيشتر باطري.
اينم بگم که باطريهاي نيکل متا هيدريد 30 درصد کاراييشون از باطريهاي Ni-cd بيشتره تو لپ تاپها که اينجوريه.

يا علي

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
دوستان با توجه به اينكه سينوس 53 من صداي گوشيش مشكل داره ميتونين بگين با تعويض كدوم قطعه روي تصوير دوستمون مي تونم درستش كنم؟

با سلام
دوست عزيز شما ابتدا از سالم بودن خود گوشي (اسپيکر) مطمئن شو امکان داره تغيير اهم داده باشه.

یا علی

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,312
اصفهان
با سلام
1- گوشی روشن نمیشود و بوق هم ندارد.
2- گوشی هیچ صدایی ندارد.
3- وقتی پیج روی دستگاه مادر را میزنیم تنها در صورتی که گوشی روی دستگاه مادر باشد صدای زنگ گوشی تلفن به صدا در میاید در غیر این صورت هیچ صدایی ندارد.

دوست عزیز همه اینها رو خدمتتون عرض کردم و فکر میکنم که برق نمیرسه به گوشی؛ چون وقتی دکمه پیج بیس را که گوشی روی دستگها مادر قرار دارد میزنیم دستگاه زنگ میخورد
با تشکر
با عرض سلام
اول مسیر پلاتین مثبت باطری را کنترل کنید اگر دقت کنید میبینید که ارتباط به بقیه قسمت ها توسط یک خط نازک میباشد شاید قطع باشد ، بعد از تست این قسمت به سراغ مراحلی که در پست های قبلی عرض کردم بروید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,312
اصفهان
با عرض سلام
برای بالا بردن تلفن های بی سیم آلمانی به نکات توجه کنید:
1 - اینگونه تلفن ها آی اف ندارد که بتوان تنظیم کرد
2- به تریمر های داخلی در صورتی دست نخورد ، دست نزنید
3-بهترین کاری که برای افزایش میتوانید انجام دهید این است که بیس را با لوله ای در پشت بام نصب کنید و آنرا از گزند باران و ...... محافظت کنید . مثلا من در زمانی که مسجد مصلای اصفهان را میساختند در بالای تاور ها ( جرثقیل ) چند سینوس 52 نصب کردم که بصورت تلفن داخلی و برد دستگاه حدود 800 متر شده بود

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,312
اصفهان
سلام
دوست عزیز این آی سی که شما میفرمایید بین پلاتینهای باطری منظورتان همان آی سی بزرگ چهار طرفه میباشد که در عکس دیده میشود؟ اگر این طور است شماره این آی سی با شماره آی سی که شما فرمودید فرق داره. و این که قیمت این آی سی چقدر میتونه باشه؟
ممنونم
با عرض سلام
عزیزم اول از باطری ها مطمئن شود و سپس به عیب یابی گوشی بپردازید و در مورد آی سی عرض کردم شماره آن AMS9538CEE میباشد و بین دو پلاتین باطری قرار دارد و در بازار موجود نمی باشد و کسانی که در تعمیرات اینگونه تلفن ها هستند باید بگردید
سوالی داشتید در خدمتم

بالا