با عرض سلام
بله فقط عیب از این آی سی میباشد
برد دستگاه با کد نیست
قطعه مورد نظر در کاهش برد در بالای کریستال قرار دارد و به رنگ طلایی و مربع شکل است و با تعویض آن برد دستگاه عادی میشود
با عرض سلام
بله فقط عیب از این آی سی میباشد
برد دستگاه با کد نیست
قطعه مورد نظر در کاهش برد در بالای کریستال قرار دارد و به رنگ طلایی و مربع شکل است و با تعویض آن برد دستگاه عادی میشود
سلام
بله میدانم که برد دستگاه با کد نیست . منظور من از کد این بود که آیا بجز کدهای تخصصی که در کتاب آمده کدهای دیگری هم وجود دارد که در این کتاب نباشد؟
در مورد برد دستگاه هم قطعه را مشاهده کردم. آیا میتوان برد دستگاه را تا حدود 200 متر افزایش داد؟ راه و روش و ترفندی داره؟
سلام
بله میدانم که برد دستگاه با کد نیست . منظور من از کد این بود که آیا بجز کدهای تخصصی که در کتاب آمده کدهای دیگری هم وجود دارد که در این کتاب نباشد؟
در مورد برد دستگاه هم قطعه را مشاهده کردم. آیا میتوان برد دستگاه را تا حدود 200 متر افزایش داد؟ راه و روش و ترفندی داره؟
با عرض سلام
من مدار را ندیدم ولی احتمال اینکه بتواند تلفن های آلمانی را با تقویت کننده ساده و قطعات عادی ، تقویت کرد چون فرکانس بی سیم های آلمانی 900 الی 2 گیگ میباشد و برای اینگونه فرکانس ها مدارات خاصی باید طراحی که این نیز برای افراد عادی امکان پذیر نیست و تجهیزات پیشرفته ای لازم است