آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
با سلام
1- با یک تکه سیم دو پلاتین شارژ بیس را اتصال دادم که LED شارژ گوشی روشن نشد.
2- هر 4 تا رشته سیم مربوط به اتصال آدابتور و سوکت که به دستگاه مادر متصل میشود اتصال دارد.
با تشکر
با عرض سلام
احتمال خرابی مدار بیس بسیار کم است
آداپتور را کنترل کنید و ببینید که آیا دو خروجی که هر کدام 10.5 ولت دارد (خروجی آداپتور 42 متناوب است )

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با عرض سلام
احتمال خرابی مدار بیس بسیار کم است
آداپتور را کنترل کنید و ببینید که آیا دو خروجی که هر کدام 10.5 ولت دارد (خروجی آداپتور 42 متناوب است )

با سلام
خروجی اداپتور یکی 12.50 ولت AC ودیگری 13.20 ولت AC میباشد
باطری که بر روی دستگاه بیس قرار میگیرد شارژ میشود ولی ولتاژی از بیس به گوشی نمیرسد تا باطری گوشی شارژ شود.

با تشکر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
با سلام
خروجی اداپتور یکی 12.50 ولت AC ودیگری 13.20 ولت AC میباشد
باطری که بر روی دستگاه بیس قرار میگیرد شارژ میشود ولی ولتاژی از بیس به گوشی نمیرسد تا باطری گوشی شارژ شود.

با تشکر
با عرض سلام
باز هم عرض میکنم احتمال خرابی بسیار کم است
با این حال بیس را باز کنید ،پایین برد سمت چپ یک تریستور (BT148W) قرار دارد بین منفی پلاتین شارژر گوشی و آند تریستور 14 ولت باید باشد در غیر این صورت پین های 1 و2 جک آداپتور را کنترل کنید و یا چهار عدد دیود زیر برد را تست کنید
اگر ولتاژ بود ، بین کاتد و منفی را کنترل کنید در صورت عدم ولتاژ تریستور را تعویض نمایید
اکر ولتاژ بود چهار مقاومت سر راه کاتد را کنترل نمایید

آخرین ویرایش:

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با عرض سلام
باز هم عرض میکنم احتمال خرابی بسیار کم است
با این حال بیس را باز کنید ،پایین برد سمت چپ یک تریستور (BT148W) قرار دارد بین منی پلاتین شارژر گوشی و آند تریستور 14 ولت باید باشد در غیر این صورت پین های 1 و2 جک آداپتور را کنترل کنید و یا چهار عدد دیود زیر برد را تست کنید
اگر ولتاژ بود ، بین کاتد و منفی را کنترل کنید در صورت عدم ولتاژ تریستور را تعویض نمایید
اکر ولتاژ بود چهار مقومت سر راه کاتد را کنترل نمایید

با سلام
1- پین های سوکت که مربوط به آداپتور بود چک شد حدود 13 ولت AC به 4 عدد دیود یکسوساز وارد و سپس حدود 16 ولت DC خارج گردید.
2- تریستور چک شد و ولتاژ بین منفی پلاتین شارژر گوشی و تریستور BT148W چه کاتد و چه اند وچه گیت ولتاز نداشتند یعنی پایه 1و2و3 بدون ولتاژ بودند.
3- با این وجود باید تریستور خراب باشد این تریستور به شماره BT148W در بازار موجود است کجا باید پیدا کرد؟

در ضمن ولتاژ بین مثبت پلاتین شارژ باطری بیس و تریستور BT148W حدود 16 ولت DC میباشد آیا باز هم این تریستور خراب است؟
و نیز بالای تریستور دو عدد دیود قرار گرفته که بین این دیود یه قطعه که معلوم نیست مقاومت یا ... باشد سیاه شده این قطعه چیه؟

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
ابا عرض سلام
وقتی روی کاتد ولتاژ نیست ، نتیجه که ارتباط با پل دیود ( چهار عدد دیود) قطع شده از مثبت پل دیود یک تکه سیم به کاتد تریستور وصل کنید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
عذر میخواهم فراموش کردم
دیود های سیاه خراب نیست و تریستور نیز احتمال خرابی آن بسیار کم است

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
با اتصال مثبت پل دیود به کاتد تریستور چراغ شارژ گوشی بر روی بیس روشن شده است.
از کجا میشه نقشه این تلفن سینوس 42 رو گیر اورد تا اتصال قطع شده رو پیدا کرد سعی کردم از مثبت پل دیودها به سمت تریستور حرکت کنم ولی نشد.!!!
با اتصال این سیم مشکلی برای قسمت های دیگه بوجود نمیاید؟

عذر میخواهم فراموش کردم
دیود های سیاه خراب نیست و تریستور نیز احتمال خرابی آن بسیار کم است

منظور بنده دیود های سیاه شده نبود
بالای تریستور دو عدد دیود وجود دارد که بین این دو دیود یک چیزی شبیه مقاومت یا سلف به شدت شیاه شده که عادی نیست.

با تشکر از همکاری سمیمانه شما

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
دوست عزیز ابتدا آداپتور تلفن رو چک کن در حالیکه سوکت آداپتور به تلفن وصل است ولتاژ گیری کن دوتا سوکت کناری 10 ولت (دو تای وسط خالی)و 10.5 ولت باید داشته باشند یکی از این ولتاژ ها مربوط به تغذیه خود دستگاه و دیگری مربوط به مدار شارژ بیسیم و باتری میباشد.

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
با عرض سلام
عزیزم فکر میکنم تریستور را اشتباه کرده اید ، روی برد یک فت (BSP 92) و دو تریستور ( BT 148) (P 120 ) که کاتد 148 به مثبت پل دیود کنار سیم پیزوی زنگ وصل شده این مسیر را با اهم متر از لحاظ قطع نبودن تست کنید

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
دوست عزیز ابتدا آداپتور تلفن رو چک کن در حالیکه سوکت آداپتور به تلفن وصل است ولتاژ گیری کن دوتا سوکت کناری 10 ولت (دو تای وسط خالی)و 10.5 ولت باید داشته باشند یکی از این ولتاژ ها مربوط به تغذیه خود دستگاه و دیگری مربوط به مدار شارژ بیسیم و باتری میباشد.

با سلام
همانطور که در پست 184 به ان اشاره شد حدود 13 ولت AC به 4 عدد دیود یکسوساز وارد و سپس حدود 16 ولت DC خارج گردید.
با تشکر از دوستان عزیز

بالا