سلام.دوستان بنده یک تلفن پاناسونیک (غیر اصل) بیسیم دارم که متاسفانه بنا به نبود جا سیم ان را همراه با سیم برق در یک داکت به نزدیک تلفن کشیده ام.الان موقع روشن کردن لامپ (کم مصرف) شروع به نویز انداختن بر روی بیسیم میکند به طوری که بعضی مواقع نمیشود با تلفن حرف زد ولی موقعی که نزدیک بیس میرم مشکلی نیست و نویز کم میشود!!
لطفا یک راه حل برای برطرف کردن این نویز مطرح نمائید.
دوست عزیز ابتدا سوکت تلفن رو از خط تلفن جدا کن ببین بدون خط تلفن هم صدای نویز بالاست کم مصرف روش اثر میزاره یا مربوط به قسمت فرستنده و گیرنده تلفن هست.
با سلام
بنده یک تلفن سینوس 42 دارم که گوشی روشن نمیشد درواقع برق به گوشی نمیرسید هر چند که باطریها حدود 4 ولت ولتاژ داشت ولی با تعویض باطری ها مشکل روشن نشدن گوشی حل شد و امکان برقرار کردن تماس ممکن شد
ولی وقتی که گوشی رو روی دستگاه مادر میگذارم چراق شارژ روی دستگاه مادر روشن نمیشود و باطری گوشی شارژ نمیشود یعنی هیچ ولتاژی در دو سر دستگاه مادر که گوشی روی ان سوار میشود وجود ندارد !!!!!
با سلام
وقتی که گوشی رو روی دستگاه مادر میگذارم چراق شارژ روی دستگاه مادر روشن نمیشود و باطری گوشی شارژ نمیشود یعنی هیچ ولتاژی در دو سر دستگاه مادر که گوشی روی ان سوار میشود وجود ندارد !!!!!
با سلام
کسی نیست کمک کنه
مشکل در شارژ نشدن گوشی تلفن سینوس 42
عیب از دستگاه مادر است هیچ ولتاژی بر روی دستگاه مادر وجود ندارد تا وقتی که گوشی را بر روی ان میگذاریم شارژ بشود!!!!!!!!!
با عرض سلام
شما با یک تکه سیم دو پلاتین شارژ بیس را به هم اتصال دهید و ببینید آیا LED شارژ گوشی روشن میشود ؟
اگر روشن شد مراحل پست قبلی را انجام دهید
اگر روشن نشد دقت کنید آیا ترانس تغذیه اصلی است و هر چهار سیم آن وصل است
اگر باز هم نتیجه نگرفتید اعلام کنید تا کمکتان کنم
با سلام
1- با یک تکه سیم دو پلاتین شارژ بیس را اتصال دادم که LED شارژ گوشی روشن نشد.
2- هر 4 تا رشته سیم مربوط به اتصال آدابتور و سوکت که به دستگاه مادر متصل میشود اتصال دارد.
با تشکر