amiric
ناظم انجمن
- 2007-09-29
- 2,999
- 29,081
سلامبا سلام در ابتدا تشکر میکنم از ادمین محترم سایت amir ic که به نکات بسیار مهمی اشاره فرمودن.قبل از هر چیزی حفظ نظم سایت بسیار مهمه دوست عزیزم mehran1545 برای مشخصات فوق بنده به شما دستگاه صوتی لورنز دیپ مکس ایکس 5 رو معرفی می کنم به شرط اورجینال بودن نیاز شما رو در این زمینه 100% برطرف میکنه و روی دستگاه دیگه ای جز این هزینه نکنیددوست عزیز baltaبنده چند وقتی مشغول کارهای شخصی هستم و نمی تونم به اینجا مثل قبل سر بزنم اما الان بعد از مدتها اومدم و پستهای شما رو خوندم دوست من ابتدا اینکه اگر دستگاه های دست ساز که شما می فرمایید اینقدر کیفیت و کارایی داره پس چرا با شرکت یا جای خاصی قرار داد نمی بندید تا از لحاظ مالی تا حد قابل قبولی تامین بشید؟و در مورد ردیاب این نظر شخصیه من که ردیاب آنتنی به هیچ دردی نمی خوره و نمی خوره...دوست من شرکت های معتبری مثل لورنز او کی ام مین لب اگر دستگاهی می سازن حاصل تجربه چندین و چند سال مهندسین خبره در این زمینه هستش و اگر من و یا شما و یا هر یک دیگه از دوستان از روی عدم آگاهی از علم چنین دستگاهایی نمی تونیم از این دستگاها استفاده ی لازم رو بکنیم این دلیلل بر بد بودن یا نا کارآمد بودن اون دستگا ها نیستبه نظر بنده اگر کمی منصفانه تر برخورد کنیم حتما نظرمون عوض خواهد شد .آخه وقتی پستها رو خوندم بیشتر حس کردم که تبلیغات در مورد فلزابهای دست ساز خودتون میکنید تا راهنمایی و رسیدن به هدف نهایی البته عذر می خوام اگه جسارت کردم موفق باشید یا حق meysam
دوست عزیز ادمین سایت اینجانب یعنی amiric نیستم بلکه ادمین سایت اقای محمودی با یوذر Mahmoodi میباشد
http://www.irantk.ir/u1/