آی پی امداد
abtahi

مشاوره و فروش فلزیاب ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

meysamm

Banned
2008-08-22
399
582
سلام به همه دوستان گلم
دوستان عزیز یکی دیگه از کلاهبرداری هایی که در زمینه فلزیاب در کشور عزیزمون ایران زیاد دیده شده دستگاهای اسکنر لیزری که بعضی از شرکتها این اسباب بازی رو با قیمت سرسام آوری به مردم می فروشن که این وسیله فقط یک اسباب بازی .این وسیله به عنوان دماسنج دیجیتال و یا حرارت سنج در بازار جمهوری تهران به وفور پیدا میشه و قمت اون هفتاد هزار تومنه که بعضی از شرکتها به عنوان کلاهبرداری این وسیله رو به عنوان طلایاب به مردم بیچاره با قیمت 3تا4 میلیون میفروشن و اسم اون رو دستگاه فلزیاب لیزری میزارن عکس اون رو واستون میزارم خیلی مراقب باشید
هرشرکتی که دیدید تبلیغ این محصول رو میکنه به هیچ وجه سمت اون نرید که باقی وسایل اون هم به همین ترتیب یک امایی داره....البته این دلیل بر این نیست که اگه شرکت دیگه ای این محصول رو نداشت همه وسایل اون اورجینال .نه این یک نمونه از کلاهبرداری که وجود داره
1240660302_infra-262x300.jpg

موفق باشید
meysam

hamedm800

کاربر
2010-08-07
4
3
دستگاه tom 220 که توسط شرکتهای ایرانی مونتاژ میشه و میگند عمق 3 متر و شعاع 50 متر و مینه چیه که توسط شرکتایی توضیع میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nsahzabi

balta

Banned
2011-06-02
17
51
دستگاه tom 220 که توسط شرکتهای ایرانی مونتاژ میشه و میگند عمق 3 متر و شعاع 50 متر و مینه چیه که توسط شرکتایی توضیع میشه

سيستم هاي اين شركت ها و از جمله تام ها كه بيشتر آنها سيستم خوراكي هستند به هيچ دردي نمي خورند . در اين گونه سيستم ها سيستم هايي كه با فركانس كار مي كنند 40 الي 50 دردصد خطا دارند چه به رسه به اين سيستم ها كه هيچ دليل منطقي براي كاوش ندارند.

meysamm

Banned
2008-08-22
399
582

سلام دوست عزیز
همونطور که دوست عزیزمون balta فرمودن این سیستمها به هیچ وجه کارایی ندارن و تنها اسباب بازی هستن به نظر بنده هزینه کردن روی این سیستمها به معنی هدر دادن پول هستش.
اگه به دنبال ردیاب میگردید سیستمهای شرکت TREASURENOW سیستمهای خوبی هستند.شاید از لحاظ قیمت کمی بالا باشند اما از لحاظ کارایی قابل قبول هستند.
سیستمهای bionic شرکت okm هم خوبه
جز این سیستمها من ردیاب معتبری نمیشناسم

hamedm800

کاربر
2010-08-07
4
3
سلام دوست عزیز
همونطور که دوست عزیزمون balta فرمودن این سیستمها به هیچ وجه کارایی ندارن و تنها اسباب بازی هستن به نظر بنده هزینه کردن روی این سیستمها به معنی هدر دادن پول هستش.
اگه به دنبال ردیاب میگردید سیستمهای شرکت TREASURENOW سیستمهای خوبی هستند.شاید از لحاظ قیمت کمی بالا باشند اما از لحاظ کارایی قابل قبول هستند.
سیستمهای bionic شرکت okm هم خوبه
جز این سیستمها من ردیاب معتبری نمیشناسم

اين نوع دستگاه ها خيلي خيلي گرونند يه دستگاهي به ما معرفي كنيد كه حداكثر قيمتش يك ميليون و دويست هزار باشه

meysamm

Banned
2008-08-22
399
582
اين نوع دستگاه ها خيلي خيلي گرونند يه دستگاهي به ما معرفي كنيد كه حداكثر قيمتش يك ميليون و دويست هزار باشه
با سلام دوست گلم
من دستگاهی با این قیمت نمی شناسم .یعنی فکر نمی کنم دستگاهی وجود داشته باشه که کارایی داشته باشه و قیمتش تا این حد پایین باشه.من سعی کردم سیستم های ردیابی خدمتتون معرفی کنم که واقعا کارایی داشته باشن .
وگرنه سیستمهای ردیابی مثل scop b و..هم وجود دارن که محصول شرکت های مختلف دیگه هستن اما کارایی ندارن.چون راهنمایی خواستید سعی کردن بهترین سیستمها رو بهتون معرفی کنم.
خیلی مراقب باشید دوست من که ممکنه با این قیمتی که شما مخواید دستگاه ردیاب ominitron رو بهتون معرفی کنن و روش حسابی تبلیغ کنن اما کارایی اون صفر
بازم اگه کمکی از من بر بیاد در خدمت هستم
موفق باشید
meysam

ahmado

کاربر
2009-08-30
2
4
باسلام .وتشكر از صداقتتون جناب meysamm پيام خصوصي براي شما ارسال كردم لطفا جواب بدين متشكرم.

ahmado

کاربر
2009-08-30
2
4
استاد meysamm لطفا با ايميل من تماس بگيريد ممنون ميشم.
uuuu

آخرین ویرایش توسط مدیر:

feal

کاربر
2011-08-05
1
2
سلام
من چنتا سوال تو پیغام خصوصی پرسیدم ممنون میشم اگه فرصت داشتید یه نگاه بندازید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا