آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

سیامک س

کاربر
1390٫11٫28
1
1
سلام خدمت اقای رجبی زحمتی که واستون دارم مدار کامل دستگاه حضور غیاب مادون قرمز است.خیلی ممنون از اینکه به فکر مردم هستید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

Yasin_medar

کاربر
1390٫8٫22
15
12
با سلام خدمت آقای رجبی
لطفا" مدار یک فرستنده fm کریستالی و با ثبات فرکانس بذارید که ترانزیستوری باشه قدرت فرستنده زیاد مهم نیست ممنون :goodjob:

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
با سلام خدمت آقای رجبی
لطفا" مدار یک فرستنده fm کریستالی و با ثبات فرکانس بذارید که ترانزیستوری باشه قدرت فرستنده زیاد مهم نیست ممنون :goodjob:

با سلام :
با تغییر در مقدار کریستال فوق تا 54 مگاهرتز و در سیم پیچ ها و کریستال تا 100 مگاهرتز میتونید استفاده کنید البته در فرکانسهای بالاتر از قدرت فرستنده میکاهد .
[hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide] 27~54MHz-AM-FM-TX.gif[/hide]
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
سلام خدمت اقای رجبی زحمتی که واستون دارم مدار کامل دستگاه حضور غیاب مادون قرمز است.خیلی ممنون از اینکه به فکر مردم هستید.
با سلام :
متاسفانه مدار اماده ای در این رابطه موجود ندارم امیدوارم بتونم در اسرع وقت تهیه و در خدمتون باشم .
موفق باشید .

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
استاد ممنون میشم در مورد ایفون بی سیم کمکم کنید
با سلام :
اگر منظورتون همون واکی تاکی هست در تاپیک فرستنده و گیرنده ها موجود هست .
یک مداری هم در این رابطه که از طریق سیم های برق شهر استفاده میکند { تلفن از طریق برق شهر } نیز اپلود شده است جستجو و استفاده کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
سلام ممنون از جوابتون .حالا شما یه لطفی کنید ویه راهنمایی منو کنید که چطور می تونم ایفون رو بیسیم کنم و چه مداری رو شما پیشنهاد می کنید .؟

با سلام :
عزیزم همون پست هم اشاره کردم که از ماژول های تجارتی اماده که در بازار الکترونیک میفروشند ابتیاع کنید . مداری که کم حجم و با صرفه باشد و... قطعات نایاب و ... در حال حاضر سراغ ندارم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
استاد سپاسگزارم
ممنون از نظر لطف عالي ازمدار اينورتري كه لطف كرديد
ممنون ميشم در مورد دماسنج هم نظر لطفي داشته باشيد

ممنون
با سلام :
مشکل اصلی دما سنج فوق در نایاب بودن و عدم دسترسی به سنسور 1000 درجه ای ان هست اگر بتونید لول { level } تون را بیارید پایین تر مدارات زیادی در همین بخش سایت موجود هستند .
موفق باشید .

gh1358

کاربر
1386٫5٫26
8
11
سلام اقای رجبی
یک مدار تقویت امواج تلویزیونی باند uhf & vhf میخوام که با برق 5ولت یو اس بی کامپیوتر کار کنه و بهره تقویت خوبی داشته باشه.
با تشکر.

6466

کاربر
1390٫7٫25
66
139
با سلام خدمت استاد رجبی یک مدار آمپلی فایر ترانزیستوری میخوام که 10 وات قدرت داشته باشه و منبع تغذیه اون هم تا 18 ولت باشه و در ورودی اون از یک ولوم برای کنترل ولتاژ خروجی یا همون توان استفاده شده باشهمنتظر راهنمایی شما هستمبا تشکر

• Like
بالا