آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام اقای رجبی
یک مدار تقویت امواج تلویزیونی باند uhf & vhf میخوام که با برق 5ولت یو اس بی کامپیوتر کار کنه و بهره تقویت خوبی داشته باشه.
با تشکر.

با سلام :
هر چند استفاده از ولتاژ 5 ولت یو اس بی سیستم را توصیه نمیکنم !!! به هر حال این هم یک شماتیک واید باند برای امواج UHF/VHF/FM میتونید از باتری 9 ولتی کتابی یا اداپتور دیواری 9 ولتی و همچنین از 5 ولت مستقیم .....
امیدوارم ایسی بکار رفته { MAR-6 } در بازار های تجارت امروزی گیر بیاد .
این مدار در محوطه باز { پشت بام و فضای ازاد } کارایی نسبتا خوبی خواهد داشت اگر هدف استفاده در فضای سر پوشیده مثل اطاق و .... باشد مدارای جالبی در همین بخش و همچنین در تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان نیز موجود هست .
[hide] مشاهده فایل‌پیوست MAR-6-VHF-UHF-wide-band-amplifier.rar[/hide]
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام خدمت استاد رجبی یک مدار آمپلی فایر ترانزیستوری میخوام که 10 وات قدرت داشته باشه و منبع تغذیه اون هم تا 18 ولت باشه و در ورودی اون از یک ولوم برای کنترل ولتاژ خروجی یا همون توان استفاده شده باشهمنتظر راهنمایی شما هستمبا تشکر

با سلام :
دوست عزیز تاپیک مستقلی برای امپلیفایر های صوتی داریم که مدار درخواستی شما نیز در چند نوع موجود هست با این وجود شماتیک امپلی 6 ترانزیستوری زیر تقدیم شما :
بهترین و بیشترین توان خروجی در بیشترین ولتاژ تغذیه خواهد بود اما با 18 ولت نیز از کیفیت خوبی برخوردار هست .
[hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide]مشاهده فایل‌پیوست 10W AMPLI.rar[/hide]
موفق باشید .

pqow

کاربر vip
کاربر
2007-11-12
218
2,994
آذرشهر
سلام آقای رجبی .خسته نباشید.استاد من همه سایت رو زیر و رو کردم ولی نقشه رادیو رو پیدا نکردم.اگر زحمتی نیست لطف کنید منت سرمون بذارید و نقشه این مدل رادیو رو برام بذارین .Toshiba 8L-463S

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,513
پاسخ : مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجی

با سلام
درخواست نقشه راه اندازی 2عددلامپ فلورسنت 20وات با یک چک یا ترانس 40وات رادارم.البته توگوگل سرچ کردم وفقط مطلب زیر روپیدا کردم ولی گویا متن ناقص است ولامپ روشن نمیشود 
با تشکر

<<اتصال متوالی(سری) لامپ های فلورسنت: فقطدریك مورد لامپ های فلورسنت را می توان بصورت سری وصل كرد كه دوتا لامپ W20موجود باشد.

نحوه اتصال سری لامپ های فلورسنت :(برای این كارابتداسیمی كه ازكنتاكت چك خارج شده رابه یكی ازكنتاكت یكی از پایه های لامپ اول وكنتاكت دوم انرابه یكی ازكنتاكت استارت ان لامپ وكنتاكت دوم استارت رابه یكی ازكنتاكت پایه دوم ان لامپ وكنتاكت دوم ان پایه رابه یكی ازكنتاكت پایه های ان و وكنتاكت دوم انرابه یكی ازكنتاكت استارت ان لامپ وكنتاكت دوم استارت رابه یكی ازكنتاكت پایه دوم ان لامپ وسیم نول رابه كنتاكت مانده وصل می كنیم.)وبااستفاده ازیك چك W40انها راروشن نمود.>>

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام :
با توجه به اینکه انجمن در حال اپدیت هست امکان دارد هر فایل ضمیمه ای حذف شود { پیام مدیریت کل سایت در چت باکس نیز تکرارا گذاشته میشه } دوستان منتظر باشید بزودی در خدمت خواهیم بود .
موفق باشید

Yasin_medar

کاربر
2011-11-13
15
12
با سلام
نمیشه یک مدار ساده تر بذارید از فرستنده اف ام کریستالی که ترانزیستوری باشه؟

• Like

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلاماستاد روش تنظیم مدار پست 1229 چطوره؟چطوری کار میکنه اگه میشه یه توضیحی بدید

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلاماستاد روش تنظیم مدار پست 1229 چطوره؟چطوری کار میکنه اگه میشه یه توضیحی بدید

با سلام :
تنظیم خاصی نداره مدار را مونتاژ کنید پتانسیومتر را در استانه عمل بزارید حال اگر ولتاژ باتری از 15 ولت کمتر یا بیشتر {
بستگی به اینکه کدوم مدار بالا یا پایینی لازم دارید } شود ال ای دی روشن و یا خاموش میشود .
در کل این مدار ولتاژ 15 ولت را دتکت { اشکار } میکند .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
405
1,560
سلام اگه ممکنه مدار یه بوستر خوب که محدوده فرکانسی 200 تا 900 مگا هرتز داشته باشه بگذارید. ممنون

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,513
پاسخ : مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجی

با سلام
درخواست نقشه راه اندازی 2عددلامپ فلورسنت 20وات با یک چک یا ترانس 40وات رادارم.البته توگوگل سرچ کردم وفقط مطلب زیر روپیدا کردم ولی گویا متن ناقص است ولامپ روشن نمیشود 
با تشکر

<<اتصال متوالی(سری) لامپ های فلورسنت: فقطدریك مورد لامپ های فلورسنت را می توان بصورت سری وصل كرد كه دوتا لامپ W20موجود باشد.

نحوه اتصال سری لامپ های فلورسنت :(برای این كارابتداسیمی كه ازكنتاكت چك خارج شده رابه یكی ازكنتاكت یكی از پایه های لامپ اول وكنتاكت دوم انرابه یكی ازكنتاكت استارت ان لامپ وكنتاكت دوم استارت رابه یكی ازكنتاكت پایه دوم ان لامپ وكنتاكت دوم ان پایه رابه یكی ازكنتاكت پایه های ان و وكنتاكت دوم انرابه یكی ازكنتاكت استارت ان لامپ وكنتاكت دوم استارت رابه یكی ازكنتاكت پایه دوم ان لامپ وسیم نول رابه كنتاكت مانده وصل می كنیم.)وبااستفاده ازیك چك W40انها راروشن نمود.>>
:distrust:

بالا