آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
ببخشیداستاداین مداری راکه من خواستم دارید(صفحه121 )اگه دارید وبرام بزارید متشکر می شوم :love-smiley-017:

با سلام :
صفحه 121 کجا ؟؟؟ !!!! اگر منظورتون مدار قطع نوری هست در همین تاپیک پست 1171موحود هست و گرنه لینک با شماره پست بزارید در خدمتم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام .ممنون از محبتتون لطف کردین .یعنی به نظر شما هیچ راهی نداره واسه تولیدش ؟ هزینش اصلا مهم نیست برام .فقط میخام هر طوری هست بتونیم طولیدش کنیم . چون من یه واحد تولیدی با 20 نفر کارگر مونتاژ کار دارم . بازم اگه راهنمایی به نظرتون میرسه ممنون میشم ازتون که بگید .با تشکر

با سلام :
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این تولید کنندگان هم مدار اماده انرا تهیه و فقط مونتاژ و روانه بازار تجارت میکنند . همونطور که عرض شد مونتاژ مدارات فوق به صورت دستی امکان پذیر نیست {بخاطر داشتن دقت ها و دقیق .... اکثرا از روبات بهره میگیرند } ...
شما یا باید توان سرمایه گذاری کلانی و راه اندازی انرا داشته باشید و یا اینکه مثل همین تولید کنندگان میتونید بعد از تهیه مدارات فوق انها مونتاژ کنید .
موفق باشید .

FARBOD_B

کاربر
2012-01-22
4
6
میشه در رابطه با دیود نوری ها وفلش میان ان دو و رابطه بین انها وچرای وجود 2دیود وجهت فلش انها توضیح دهید باتشکر از شما:43000000::dast:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahdi.73

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
میشه در رابطه با دیود نوری ها وفلش میان ان دو و رابطه بین انها وچرای وجود 2دیود وجهت فلش انها توضیح دهید باتشکر از شما:43000000::dast:

با سلام :
از نحوه سوالات به نظر میرسد قبل از اینکه چنین مداراتی را مونتاژکنید {توصیه } از تاپیک اموزش گام به گام نحوه و اصول کار ال ای دی ها را مطالعه کنید تا به پاسخ سوالات خود بیشتر و بهتر برسید !!!!
در هر مدار اشکار ساز نور باید دو عدد از این نوع دیود بکار رود که یکی ارسال کننده نور و دیگری دریافت کننده همان نور خواهد بود .
فلش بین انها به معنی اینکه این دو دیود باید در مجاورت هم قرار بگیرند تا نور ساتع شده از فرستنده نور توسط دیود گیرنده دریافت شود .
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
باسلام :
این مدارشارزر کاملی نیست مداری هست که به تدریج که باتری ولتاژش کم یا زیاد میشه در چهار گام اندازه انرا با ال ای دی نشون میده حالا از خروجی ترانس هم بجای شارزاستفاده کرده |!!! در صورتیکه ولتاز ترانس محدود نگردد یا به هر دلیل ولتاژ ان بیش از اندازه مجاز باتری باشد موجب خرابی وسولفاته شدن باتری خواهد شد در این مدار فرض بر این هست که ولتازورودی برق شهری استابلیز شده و ترانس نیز ایده ال طراحی شده وفقط تا اندازه نهایی مجاز به باتری بار تحمیل میکنه .
سعی میکنم مدارجالبتری براتون تهیه کنم.
موفق باشید .

با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد اگر مدار شارژر برای باتری سرب اسید 6 ولتی در آرشیو خود دارید لطف کنید آن را آپ کنید با تشکر

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با سلام :
100 هزار تومن که خیلی خوبه یک فیلمبردار سراغ دارم که از ترکیه معادل پول ایران حدود 400 تومن خریده !!!!!!! {احتمالا از این ساخت چینی ها بوده } !!!
تبدیل HDMI به AV یا هر سیستم دیگری به این اسونی هانیست که یک ایسی بزارید و کنورت کنید !!!!!
ساختار خروجی HDMI طوری طراحی شده که فقط نمایشگرهای LCD را درایو میکنه حال برای تبدیل این خروجی به نوع دیگر {مخصوصا دو سیمه } ابتدا باید یک پردازش گر ویدیویی HDMI بکار گرفته شود و سپس توسط مدارات پیچیده دیگری به نوع مورد نیاز تبدیل گردد در این پردازش ها ساختاری دارند که انواع فرمت و ورودی ها را نیز در خود جای داده اند بدین معنی که وقتی یک مبدل از این نوع تهیه میکنید در حقیقت همه نوع اعم از کارت ها و USB و اسکارت و DVD و..... را به همراه ان دارید .
به هر حال فایلی براتون میزارم که تقریبا شماتیک تمام خواسته های یک چنین مبدلی در ان گنجانده شده و این برای مطالعه هست و ساخت و مونتاژ ان به هیچ وجه بصورت دستی مقدور نیست .
hidden content may not be quoted
امیدوارم براتون مفید واقع شود .
موفق باشید .
با تشکر از راهنماییتون استاد
این سوالم فقط محض اطلاع ست
این مدار حدودا" کامله میشه استاد یه دستگاه مثله این دستگاه dvd هایی که flashو...این چیزام بهشون وصل میشه رو برداشت و در قسمتی هم یه مادگی hdmi بهشون اضافه کرد؟
چون این دستگاهها که دارن کار پردازش رو از دیجیتال به آنالوگ انجام میدن و خروجی کامپوننتو کامپوزیتم میدن

mj_local

کاربر
2012-02-04
105
419
تهران
مدار یک آمپلی فایلر استریو و یا مونو یا آی سی tda2030 رو میخوام که کامل قطعات رو گفته باشه با توضیح که هر یک چه نقشی در مدار دارند خواهشا کمک کنید که شدید دنبال آموزش های کار تقویت کننده های صوتی هستم

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
مدار یک آمپلی فایلر استریو و یا مونو یا آی سی tda2030 رو میخوام که کامل قطعات رو گفته باشه با توضیح که هر یک چه نقشی در مدار دارند خواهشا کمک کنید که شدید دنبال آموزش های کار تقویت کننده های صوتی هستم
اینجا خدا رو شکر من جواب هیچ سوالم رو نگرفتم یعنی کسی حال نداره جواب بده
سلام بر شما دوست عزیز
خوشبختانه اساتید زیادی در این سایت هستند که می تونند به شما کمک کنند .اما دوست عزیز من هم مثل شما بودم اصلا" رشته تحصیلی ام الکترونیک نیست اما چون به مباحث آمپلی فایر ها علاقه مند بودم خودم رفتم به دنبال اونها و خدا را شکر خیلی هم موفق بودم البته نا گفته نمونه تو این سایت استاد رجبی به بنده خیلی کمک کردن که همیشه مدیون ایشون هستم .
بگذریم من تحلیل مدار بلد نیستم که توضیح بدم هر قطعه چه کاری انجام میده (با عرض شرمندگی )
در لینک http://www.tonieletronica.xpg.com.br/en/amplificador-tda2030.htm
یک نمونه ای هست که از آیسی پر کاربرد 2030 استفاده کرده . اگر تغذیه دوبل دارید میتونید این مدار رو به صورت بریج ( پل ) ببندید که قدرت تا حد قابل قبولی بیشتر میشه اما باید به فکر هیت سینک مناسب باشد
در ضمن در خواستتون رو در تاپیک آمپلی فایرها مطرح کنید
موفق باشید

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
اینجا خدا رو شکر من جواب هیچ سوالم رو نگرفتم یعنی کسی حال نداره جواب بده

با سلام :
دوست عزیز قبل از ایجاد تاپیک بلا محل !!! کاش تاپیک اموزش استفاده صحیح از انجمن و مقررات سایت را مطالعه میکردین !!!
بدلیل بلا محل بودن پست شما !!! پاسخی داده نمیشه زیرا حذف خواهد شد .
محل پست شما :
[hide] http://www.irantk.info/f92/ [/hide]
موفق باشید .

بالا