آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلام خدمت استاد رجبییه مدار میخوام که ساده باشه و وقتی به ورودی اوم فرکانس 5کیلوهرتز بدیم در خروجی اون یک ال ای دی روشن بشه به عبارت دیگه یک اشکار ساز فرکانس 5کیلو هرتز می خوام که فقط وقتی همین فرکانس بهش رسید روشن بشه ممنونم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام خدمت استاد رجبییه مدار میخوام که ساده باشه و وقتی به ورودی اوم فرکانس 5کیلوهرتز بدیم در خروجی اون یک ال ای دی روشن بشه به عبارت دیگه یک اشکار ساز فرکانس 5کیلو هرتز می خوام که فقط وقتی همین فرکانس بهش رسید روشن بشه ممنونم

با سلام :
میتونید از یک ایسی pll مانند LM567 یا از همین سری استفاده کنید شماتیک دو نوع اشکار ساز به همراه دیتا شیت LM567 را براتون میزارم امیدوارم کارساز باشد .
[hide] مشاهده فایل‌پیوست signal detector.rar[/hide]

پیوست‌ها

• 5.3 کیلوبایت بازدیدها: 131

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام آقای رجبی .خسته نباشید.استاد من همه سایت رو زیر و رو کردم ولی نقشه رادیو رو پیدا نکردم.اگر زحمتی نیست لطف کنید منت سرمون بذارید و نقشه این مدل رادیو رو برام بذارین .Toshiba 8L-463S

با سلام :
ارشیو تعدادی از شماتیک رادیو های ترانزیستوری خدمت شما :
همه را در قالب یک فایل دانلود کنید :
[hide] مشاهده فایل‌پیوست old radio.rar [/hide]
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 55.9 کیلوبایت بازدیدها: 122

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام
نمیشه یک مدار ساده تر بذارید از فرستنده اف ام کریستالی که ترانزیستوری باشه؟

با سلام :
بفرما دوست عزیز :
این هم از یک فرستنده بسیار جالب کریستالی FM که در نوع خود بی نظیر هست و خروجی ان نیز کاملا مدولاسیون FM واقعی و با قدرت .....
دانلود کنید :
[hide] مشاهده فایل‌پیوست crystal-fm-transmitter.rar[/hide]
موفق باشید .

پیوست‌ها

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلام :میتونید از یک ایسی pll مانند LM567 یا از همین سری استفاده کنید شماتیک دو نوع اشکار ساز به همراه دیتا شیت LM567 را براتون میزارم امیدوارم کارساز باشد . hidden content may not be quoted
ممنون استاد حالا چطور باید برای فرکانس 5 کیلو ازش استفاده کنم مقدار r1-c1 چند میشه؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
ممنون استاد حالا چطور باید برای فرکانس 5 کیلو ازش استفاده کنم مقدار r1-c1 چند میشه؟

با سلام :
عزیزم دیتا شیت ایسی را نیز گذاشتم که با مطالعه ان مشکلی نداشته باشید با این وجود در همون دیتا شیت اشاره شده که براتون میزارم :
[hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide]Applications Information.JPG[/hide]
توجه کنید !!! در این مثال مقدار قطعات فوق برای 100 کیلو هرتز {برای تست } محاسبه شده ولی شما طبق فرمول ارایه شده مقدار قطعات را برای 5 کیلو هرتز محاسبه کنید .
راه ساده دیگر اینکه طبق شکل { تون دیکدر} موجود که در فایل هست مقدار خازن را 4.7 نانو فاراد بزارید و مقدار مقاومت فوق را با سری کردن یک مقاومت 1.5 کیلو به همراه یک پتانسیومتر 10 کیلو اهمی کار را ساده کنید پس از مونتاژ پتانسیومتر فوق را انچنان تنظیم کنید تا در خروجی فرکانس 5 کیلو تنظیم گردد .
اگر فرکانس متر ندارید ؟؟ !!!! ورودی را که از هر منبعی خارج میشه توسط دو دیود 1n4148 بافر کرده {این دو دیود به صورت سر وته و به موازات خط ورودی و زمین مدارتان وصل میشود } و به خازن پین 3 ایسی اعمال کنید سپس پتانسیومتر را انقدر تغییر دهید تا خروجی نیز تغییر وضعیت دهد با تکرار این تنظیم بهترین حالت برای پتانسیومتر بدست میاد که بعدش میتونید با جمع کردن هر دو مقاومت و پتانسیومتر فقط از یک مقاومت ثابت استفاده کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712

پیوست‌ها

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلام استاد رجبی من مدار آشکار ساز فرکانس رو بستم اما چطور باید از خروجی اون استفاده کنم؟من به ورودی یک فرکانس دادم و به خروجی یک ال ای دی وصل کردم اما با چرخاندن پتانسیومتر ال ای دی واکنشی نشان نداد چطور بیاد از خروجی این ای سی استفاده کنم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pedram

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام استاد رجبی من مدار آشکار ساز فرکانس رو بستم اما چطور باید از خروجی اون استفاده کنم؟من به ورودی یک فرکانس دادم و به خروجی یک ال ای دی وصل کردم اما با چرخاندن پتانسیومتر ال ای دی واکنشی نشان نداد چطور بیاد از خروجی این ای سی استفاده کنم؟

با سلام :
اگر فرکانس کاری این ایسی در محدوده فرکانس ورودی باشد با چرخاندن ولوم پتانسیومتر خروجی تغییر وضعیت میدهد یعنی اگر قبلا ال ای دی روشن بود >> خاموش و یا برعکس ...
احتمال عمل نکردن مدار در اختلاف بیش از حد فرکانس ها می باشد مقدار خازن را تجربی تغییر دهید تا این واکنش را بدست بیاورید در ضمن دامنه فرکانس ورودی نباید بیش از نیم ولت باشد ... اون دیود که عرض شد حتما بکار بندید .
موفق باشید .

بالا