با سلام خدمت استاد رجبییه مدار میخوام که ساده باشه و وقتی به ورودی اوم فرکانس 5کیلوهرتز بدیم در خروجی اون یک ال ای دی روشن بشه به عبارت دیگه یک اشکار ساز فرکانس 5کیلو هرتز می خوام که فقط وقتی همین فرکانس بهش رسید روشن بشه ممنونم
سلام آقای رجبی .خسته نباشید.استاد من همه سایت رو زیر و رو کردم ولی نقشه رادیو رو پیدا نکردم.اگر زحمتی نیست لطف کنید منت سرمون بذارید و نقشه این مدل رادیو رو برام بذارین .Toshiba 8L-463S
با سلام
نمیشه یک مدار ساده تر بذارید از فرستنده اف ام کریستالی که ترانزیستوری باشه؟
ممنون استاد حالا چطور باید برای فرکانس 5 کیلو ازش استفاده کنم مقدار r1-c1 چند میشه؟با سلام :میتونید از یک ایسی pll مانند LM567 یا از همین سری استفاده کنید شماتیک دو نوع اشکار ساز به همراه دیتا شیت LM567 را براتون میزارم امیدوارم کارساز باشد . hidden content may not be quoted
ممنون استاد حالا چطور باید برای فرکانس 5 کیلو ازش استفاده کنم مقدار r1-c1 چند میشه؟
سلام اگه ممکنه نقشه مدار اهم متر عقربه ای رو برام بزارید.
با سلام استاد رجبی من مدار آشکار ساز فرکانس رو بستم اما چطور باید از خروجی اون استفاده کنم؟من به ورودی یک فرکانس دادم و به خروجی یک ال ای دی وصل کردم اما با چرخاندن پتانسیومتر ال ای دی واکنشی نشان نداد چطور بیاد از خروجی این ای سی استفاده کنم؟