pezhvak_mobi
کاربر
- 2012-02-12
- 1
- 1
با سلام وتشکر از سایت خوبتون من دنبال مدار حرارت سنج میگردم که توان اندازه گیری 0 تا 1000 درچه گرماروداشته باشه ممنون میشم کمک کنید وقابلیت توقف رد درجه حرارت مشخص رو هم داشته باشه :32000000:
با سلام :سلام استاد
من میخاستم ایفون منزلمون رو بی سیم کنم که دیگه وقتی کسی زنگ می زنه نیازی نباشه بری گوشی رو برداری و درو باز کنی .توسط یه مداری صدارو دیافت کنی وصدای خودتم ارسالی کنه ودر نهایت با زدن کلیدی درو از تواشپزخانه یا اتاق بازکنی بدون اینکه بیای وگوشی رو برداری.خواستم یه مدار فرستنده رادیویی درست کنم که صدا رو ارسال کنه ولی مشکل اینجا هست که مدار پیچبده وبزرگ میشه چون نیاز هست یه فرستنده صدای ایفون رو بفرسته گیرنده من بگیره اونوقت من صدامو بفرستم گیرنده ایفون بگیره خلاصه اینکه خیلی شلوغ میشه .حالا شما یه بزرگواری کنید و یه مداری بذارید که ایفون بی سیم بشه و مدار هم یه چیزه ساده ای باشه
باسلام وخسته نباشيدخدمت پيشكسوتان
1-نقشه با مدار پشت فيبر اينورتر 12-24 به 220ولت 100w
2-نقشهبا مدار پشت فيبر كنترل دما از15-تا45+
با سلام وتشکر از سایت خوبتون من دنبال مدار حرارت سنج میگردم که توان اندازه گیری 0 تا 1000 درچه گرماروداشته باشه ممنون میشم کمک کنید وقابلیت توقف رد درجه حرارت مشخص رو هم داشته باشه :32000000:
با سلام :با سلام خدمت استاد رجبی یه مدار نشان دهنده وضعیت باری میخوام که ولتاژ 24 ولت به ورودی مدار بدم و هنگامی که ولتاژ به 15 ولت رسید یک ال ای دی روشن بشه با تشکر