آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

pezhvak_mobi

کاربر
2012-02-12
1
1
با سلام وتشکر از سایت خوبتون من دنبال مدار حرارت سنج میگردم که توان اندازه گیری 0 تا 1000 درچه گرماروداشته باشه ممنون میشم کمک کنید وقابلیت توقف رد درجه حرارت مشخص رو هم داشته باشه :32000000:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: behnamp65

amin42

کاربر
2012-02-12
8
13
تهران
باسلام وخسته نباشيدخدمت پيشكسوتان
1-نقشه با مدار پشت فيبر اينورتر 12-24 به 220ولت 100w
2-نقشهبا مدار پشت فيبر كنترل دما از15-تا45+

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلام خدمت استاد رجبی یه مدار نشان دهنده وضعیت باری میخوام که ولتاژ 24 ولت به ورودی مدار بدم و هنگامی که ولتاژ به 15 ولت رسید یک ال ای دی روشن بشه با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام استاد
من میخاستم ایفون منزلمون رو بی سیم کنم که دیگه وقتی کسی زنگ می زنه نیازی نباشه بری گوشی رو برداری و درو باز کنی .توسط یه مداری صدارو دیافت کنی وصدای خودتم ارسالی کنه ودر نهایت با زدن کلیدی درو از تواشپزخانه یا اتاق بازکنی بدون اینکه بیای وگوشی رو برداری.خواستم یه مدار فرستنده رادیویی درست کنم که صدا رو ارسال کنه ولی مشکل اینجا هست که مدار پیچبده وبزرگ میشه چون نیاز هست یه فرستنده صدای ایفون رو بفرسته گیرنده من بگیره اونوقت من صدامو بفرستم گیرنده ایفون بگیره خلاصه اینکه خیلی شلوغ میشه .حالا شما یه بزرگواری کنید و یه مداری بذارید که ایفون بی سیم بشه و مدار هم یه چیزه ساده ای باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ana110

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام استاد
من میخاستم ایفون منزلمون رو بی سیم کنم که دیگه وقتی کسی زنگ می زنه نیازی نباشه بری گوشی رو برداری و درو باز کنی .توسط یه مداری صدارو دیافت کنی وصدای خودتم ارسالی کنه ودر نهایت با زدن کلیدی درو از تواشپزخانه یا اتاق بازکنی بدون اینکه بیای وگوشی رو برداری.خواستم یه مدار فرستنده رادیویی درست کنم که صدا رو ارسال کنه ولی مشکل اینجا هست که مدار پیچبده وبزرگ میشه چون نیاز هست یه فرستنده صدای ایفون رو بفرسته گیرنده من بگیره اونوقت من صدامو بفرستم گیرنده ایفون بگیره خلاصه اینکه خیلی شلوغ میشه .حالا شما یه بزرگواری کنید و یه مداری بذارید که ایفون بی سیم بشه و مدار هم یه چیزه ساده ای باشه
با سلام :
دوست عزیز اصولا مدارات دست ساز صرفا جهت ارتقای علمی و تمرین و پی بردن به نحوه و اساس کار مدارات میباشد در صورتیکه بخواهید از چنین مداراتی هم استفاده بکنید باید بپذیرید که حجم و وزن و پاره ای مسایل را باید متحمل شوید و گرنه میتونید از ماژولهای اماده که حجم کمتر و کاربردی در بازار تجارت موجود هستند بصورت اماده تهیه و استفاده کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
باسلام وخسته نباشيدخدمت پيشكسوتان
1-نقشه با مدار پشت فيبر اينورتر 12-24 به 220ولت 100w
2-نقشهبا مدار پشت فيبر كنترل دما از15-تا45+

با سلام :
برای اینورتر مدار جالب سینوسی خدمت شما با توضیحات هسته فریت و راهنمایی لازم در متن شماتیک موجود هست 12ولت به 220 ولت حدود 250 وات :
تهیه فیبر چاپی به عهده و سلیقه خودتان .
مدار کنترل دمای درخواستی در همین بخش موجود هست .
دانلود کنید .
[hide]مشاهده فایل‌پیوست INVERTER.rar[/hide]پسورد : irantk.ir-gadraj
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 18.9 کیلوبایت بازدیدها: 157

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام وتشکر از سایت خوبتون من دنبال مدار حرارت سنج میگردم که توان اندازه گیری 0 تا 1000 درچه گرماروداشته باشه ممنون میشم کمک کنید وقابلیت توقف رد درجه حرارت مشخص رو هم داشته باشه :32000000:

با سلام :
متاسفانه چنین سنسوری {
0 تا 1000 درچه گرما } در بازار پیدا نشد تا مدار کنترلی نسبت به ان تهیه گردد .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام خدمت استاد رجبی یه مدار نشان دهنده وضعیت باری میخوام که ولتاژ 24 ولت به ورودی مدار بدم و هنگامی که ولتاژ به 15 ولت رسید یک ال ای دی روشن بشه با تشکر
با سلام :
توسط مدار ساده زیر میتونید ولتاژ 15 ولت را دتکت کنید با تنظیم پتانسیومتر در استانه 15 ولت در صورتیکه ولتاژ مرجع بیشتر از 15 ولت باشد ال ای دی روشن میشود و برعکس ان -- اگر پروتیوس دارید تست کنید .
[hide] مشاهده فایل‌پیوست 15v detect.rar[/hide]
موفق باشید .

پیوست‌ها

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام ممنون از جوابتون .حالا شما یه لطفی کنید ویه راهنمایی منو کنید که چطور می تونم ایفون رو بیسیم کنم و چه مداری رو شما پیشنهاد می کنید .؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: miravandi

amin42

کاربر
2012-02-12
8
13
تهران
استاد سپاسگزارم
ممنون از نظر لطف عالي ازمدار اينورتري كه لطف كرديد
ممنون ميشم در مورد دماسنج هم نظر لطفي داشته باشيد

ممنون