آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
#$V686
سلام .*** استاد بزرگوار از توجه تون ممنونم .*** فرموده بودید در مورد مدار حلقه ای که در یک محور به طرف چپ و راست (حدود 1سانتی متر و با تعداد 120 عدد در دقیقه)حرکت کند براتون بیشتر توضیح بدم .من یک حلقه توخالی با قطر حدودا 9 سانتیمتر می خوام و این حلقه دور کیسه خون قرار می گیرد و با حرکت خود مانع از لخته شدن خون کیسه های کوچک خون می شود . چون صفحه ای که این کیسه های خون روی آن قرار می گیرد قطر و ضخامت کمی دارد مدار آن باید کوچک و ضخامت کم (حداکثر 1سانتی متر ) داشته باشد . استاد بزرگوار بازم ممنونم . زندگیتون شیرین .
.:boos:#$V686

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
#$v686
سلام .*** استاد بزرگوار از توجه تون ممنونم .*** فرموده بودید در مورد مدار حلقه ای که در یک محور به طرف چپ و راست (حدود 1سانتی متر و با تعداد 120 عدد در دقیقه)حرکت کند براتون بیشتر توضیح بدم .من یک حلقه توخالی با قطر حدودا 9 سانتیمتر می خوام و این حلقه دور کیسه خون قرار می گیرد و با حرکت خود مانع از لخته شدن خون کیسه های کوچک خون می شود . چون صفحه ای که این کیسه های خون روی آن قرار می گیرد قطر و ضخامت کمی دارد مدار آن باید کوچک و ضخامت کم (حداکثر 1سانتی متر ) داشته باشد . استاد بزرگوار بازم ممنونم . زندگیتون شیرین .
.:boos:#$v686
با سلام :
دوست عزيز خاطرم مياد كه قبلا روي همچنين طرحي كار كردم كه از ad5*** استفاده كرده بوديم منتظر باشيد تا از ارشيوم پيدا ش كنم
در اين طرح يك نوسان ساز فركانس پايين يك سيم پيچ حلقوي كه حول انرا متال احاطه كرده بود به ارامي به حركت در مياره و نوسانات فوق به كيسه خون منتقل و موجب عدم انجماد مايع خون ميشد توضيح مختصري از عمل كرد دستگاه فوق بود اگر مناسب درخواست تان بود در خدمت خواهم بود .{احتمالا فقط براي يك كيسه }
با تشكر .
موفق باشيد .

mirzagasemi

کاربر
2009-06-27
60
77
با سلام خدمت استاد گرامی
درصورت امکان مدار برف پاککن با سرعت اتوماتیک و تشخیص میزان رطوبت میخواستم.
درضمن مدار یک
imobilizer
اتومبیل رو اگر لطف بفرمایید ممنونم
tnx

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
بله استاد بزرگوار . همین رو می خوام . فقط چون من مبتدی هستم ( چون رشتم پزشکی ) میشه نقشه مدار رو با توضیحات بیشتر و اجزای مدار رو برام بذارید و اگر براتون امکان داره شکل مدار ساخته شده رو . باز هم ممنونم .*** زندگیتون همیشه شیرین***

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mori220

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
#$V686بله استاد بزرگوار . همین رو می خوام . فقط چون من مبتدی هستم ( چون رشتم پزشکی ) میشه نقشه مدار رو با توضیحات بیشتر و اجزای مدار رو برام بذارید و اگر براتون امکان داره شکل مدار ساخته شده رو . باز هم ممنونم .*** زندگیتون همیشه شیرین*** #$V686:love-smiley-017::love-smiley-017:

آخرین ویرایش:

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
باسلام به اقای رجبی
لطفا یک سری به تالار ساعت های دیجیتال زده وجواب مارو بدین
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amkp2004

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
باسلام به اقای رجبی
لطفا یک سری به تالار ساعت های دیجیتال زده وجواب مارو بدین
با تشکر
با سلام :
دوست عزيز پاسخ نهايي در پست شماره 20 همون تاپيك ارايه شده است در صورت ابهام با كاربري كه طرح را اپلود كرده پيام خصوصي دهيد .
{در ضمن براي پاسخگويي فقط جون شما دوستان را دوست داريم ولي اين پست مغاير با مقررات سايتمون ميباشد لذا در عنوان پست ها دقت فرماييد (جون هر كي دوست دارين جواب بدين ) .}
با تشكر .
موفق باشيد .

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
با سلام اقای رجبی
وقتی که می خوام به شما پیام ارسال کنم این خطا رومیده:
  1. شما در تنظیمات شخصی خود , گزینه " فعال سازی پیام های شخصی " را انتخاب نکرده اید و یا ممکن است به gadraj اجازه دریافت پیام های خصوصی داده نشده است. به هرحال شما نمی توتید به او پیام خصوصی ارسال کنید.
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amkp2004

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام اقای رجبی
وقتی که می خوام به شما پیام ارسال کنم این خطا رومیده:
  1. شما در تنظیمات شخصی خود , گزینه " فعال سازی پیام های شخصی " را انتخاب نکرده اید و یا ممکن است به gadraj اجازه دریافت پیام های خصوصی داده نشده است. به هرحال شما نمی توتید به او پیام خصوصی ارسال کنید.
با تشکر
با سلام :
دوست عزيز نيازي به ارسال پيام خصوصي {در مورد درخواست ها و مشكلات ..} براي بنده نيست در سطح سايت مشكلات دوستان را پاسخگو هستيم .
اگر منظورتان از پاسخ تاپيك ساعت .... هستش -- دقت كنيد كه پاسخ را با كاربر فوق كه اپلود كرده ...... بنده كماكان در خدمت شما دوستان هستم .
با تشكر .
موفق باشيد .

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
می دونم سرتون خیلی شلوغ ولی این موضوع خیلی برام مهم. ممنونم

#$V686سلام استاد بزرگوار .فرموده بودید در مورد مدار حلقه ای که در یک محور به طرف چپ و راست (حدود 1سانتی متر و با تعداد 120 عدد در دقیقه)حرکت کند براتون بیشتر توضیح بدم .من یک حلقه توخالی با قطر حدودا 9 سانتیمتر می خوام و این حلقه دور کیسه خون قرار می گیرد و با حرکت خود مانع از لخته شدن خون کیسه های کوچک خون می شود . چون صفحه ای که این کیسه های خون روی آن قرار می گیرد قطر و ضخامت کمی دارد مدار آن باید کوچک و ضخامت کم (حداکثر 1سانتی متر ) داشته باشد . استاد بزرگوار بازم ممنونم . فقط چون من مبتدی هستم اگر براتون امکان داره میشه لطف کنید و نقشه مدار با توضیحات و اجزای مدار و اگر امکان داره تصویر مدار ساخته شده رو برام بذارید .***زندگیتون شیرین ***.
.:boos:#$V686

بالا