آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزیز سلام
به تاپیکی که فرموده بودید مراجعه کردم ولی مدار مورد نظر و اون چیزی که خدمتتون عرض کرده بودم رو پیدا نکردم.برای آی سی lm358 در تاپیک معرفی آی سی های پر کاربرد اما در خواست من و مدار درخواستی توی اون تاپیک وجود نداشت
استاد عزیز بیشتر راهنمایی می فرمایید؟؟؟؟
با تشکر از شما
با سلام :
با عرض معذرت بله دوست عزيز متاسفانه اين پست كه اشاره كردم حذف شده بزودي اپلود ميكنم {الان ارشيو در دسترسم نيست } .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: behnamp65

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام وتشکر
آقای رجبی عزیز بنده منظورم مداری است که سطح آب را کنترل نماید مشکل تنظیم دمای آب را با ترموستاتهای مکانیکی موجود در بازار حل کرده ام بنده خودم هم نقشه چند مدار تشخیص سطح آب را دارم ولی بیشتر فانتزی هستند و سنسوها تحمل آب جوش را ندارند.
با سلام مجدد :
دوست عزيز مداري كه پيشنهاد كردم با توجه به سنسوري كه دارد قادر خواهد بود كه با تنظيمات پتانسيومترش در اندازه درجه حرارت دلخواه جريان المنت را قطع كند .
به هر حال مدار ي تقديم ميكنم كه قادر است سطح اب يك مخزن را در 4 مرحله با مدار ساده اي كه دارد كنترل كند و با ال اي دي هاي خود نمايش دهد فقط با يك ايسي سويچ انالوگ به شماره cd4066 , rxuhj [hkfd ....سنسورهاي مدار با توجه به جريان خيلي پايين انها ميتوانيد از قطعه اي كوچك و ريز مثل سنجاق اداري {ته گرد } عايق شده و.... انتخاب كنيد تا فرسايش و رسوبات اب در انها نفوذ نكند {براي اخذ نتيجه بهتر هر از چند گاهي ميتوان نوك انها را تميز كنيد } براي قطع و وصل جريان المنت ها بايد به موازات بيزر يك رله اي قرار دهيد كه توسط كنتاكت هاي خود جريان را كنترل كند .
اميدوارم براتون كارساز باشد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 6.2 کیلوبایت بازدیدها: 170

transs

کاربر
2009-03-30
6
12
با سلام خدمت استاد عزیز لطفا مدار شماتیک یک محافظ ولتاژ عالی به همراه تضیحات کامل ارائه کنید

Masoud_Y

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2007-05-30
1,380
7,200
با سلام اقای رجبی عزیز
من یک مدار ساده و کم حجم شبیه به مدارات فلاشر که در جاده ها وجود دارد که در نور روز شارژ میشوند و زمانی که نور برای شارژ کم شد به صورت خودکار شروع به فلش زدن میکنند
این مدار با یک باطری قلمی و دوعدد led تشکیل شده لطفا مداری برای این توضیح ارائه فرمایید
در ضمن در طول نور روز و زمان شارژ فلاش زدن قطع است و به محض تاریکی شروع به فلش میکند با تشـــــــــــــــــــــــــــکر از شما

• Like

gh1358

کاربر
2007-08-17
8
9
سلاماقای رجبی من مدار خروجی vga{ RGB می خواستم برای نصب دستگاه پخش خانگی به مانیتور فلترون

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام اقای رجبی عزیز
من یک مدار ساده و کم حجم شبیه به مدارات فلاشر که در جاده ها وجود دارد که در نور روز شارژ میشوند و زمانی که نور برای شارژ کم شد به صورت خودکار شروع به فلش زدن میکنند
این مدار با یک باطری قلمی و دوعدد led تشکیل شده لطفا مداری برای این توضیح ارائه فرمایید
در ضمن در طول نور روز و زمان شارژ فلاش زدن قطع است و به محض تاریکی شروع به فلش میکند با تشـــــــــــــــــــــــــــکر از شما
با سلام :
مسعود جان ببخشيد اگر دير شده چند روزي نبودم .
در تاپيك لينك زير مدار مورد نياز شما اپلود شده است سري بزنيد اگر مشكلي داشتين در خدمت خواهم بود .
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=1109 پست شماره 3 با عنوان
شبهاي باغچه خود را بدون هزينه نور باران كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلاماقای رجبی من مدار خروجی vga{ RGB می خواستم برای نصب دستگاه پخش خانگی به مانیتور فلترون
با سلام :
عزيزم مدارات متنوع و متعددي در تاپيك زير موجود هستند كليك كنيد :
http://irantk.ir/showthread.php?t=622
در صورت مواجه شدن با پيام سيستم در تاپيك قوانين استفاده از سايت در http://www.irantk.ir/forumdisplay.php?f=2 راهنمايي مي شويد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
با تشکر از استاد عزیز

سلام استاد بزرگوار . اگه براتون امکان داره من می خواستم بدونم چه طور میشه 10 تا استوانه کوچیک فلزی رو کنار هم گذاشت و آنها باهم شروع به چرخش کنند و به شه سرعت چرخش اونها را ( البته باهم ) نتظیم کرد ؟ و کاری کرد که در عین حال یک مقدار گرم بشوند و بتوان میزان این گرم شدن را نیز تنظیم کرد ؟مثل چیزی که در کمربند های لاغری هست البته نمی خوام لرزش اونها را داشته باشه فقط اینها به طور ساده بچرخن و گرم هم بشوند . خیلی ممنون می شم اگه مدارشو براتم بذارید . زندگیتون شیرین و در پناه حق باشید .#$v686

• Like

8470789

کاربر
2009-12-23
4
7
با عرض سلام آقای رجبی من تعداد دور سیم پیچ اولیه وثانویه و اندازه های قطر قرقره ی ترانس تولید موج یک مایکروفر ساده رو احتیاج دارم اگر می شود کمکی کنید

• Like

8470789

کاربر
2009-12-23
4
7
سلام اگهامکان دارد پشت فبیر مدار چاپی یک اینورتر 1000wرو برام بفرستید ممنون

• Like
بالا