آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام وعرض ادب خدمت استاد گرامی آقای رجبی من مدار پروگرمر willem را میخواستم

البته نقشه های زیادی در رابطه با این پروگرمر پیدا کردم ولی نقشه ها خیلی شلخته هست آدابتور ها , جدا طراحی شده و ساخت و استفادش خیلی مشکل میشه

عکس زیر یک willem جمع جور هست که pcb را نگذاشته . فقط برای فروش هست

نقشه ای این چنین میخواهم

http://www.darkwire.com.au/assets/images/Willem_pcb4-5c_detail.jpg

یک دنیا ممنون:bs_iloveyou:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام وعرض ادب خدمت استاد گرامی آقای رجبی من مدار پروگرمر willem را میخواستم

البته نقشه های زیادی در رابطه با این پروگرمر پیدا کردم ولی نقشه ها خیلی شلخته هست آدابتور ها , جدا طراحی شده و ساخت و استفادش خیلی مشکل میشه

عکس زیر یک willem جمع جور هست که pcb را نگذاشته . فقط برای فروش هست

نقشه ای این چنین میخواهم

http://www.darkwire.com.au/assets/images/Willem_pcb4-5c_detail.jpg

یک دنیا ممنون:bs_iloveyou:
با سلام :
مجيد جان ورژه 98x 4.1 را موجود و كامل دارم براتون در بخش پروگرامرها اپ ميكنم
فايلي كامل به همراه نرم افزار اداپتور مربوطه با امكان ويرايش و راهنماي استفاده و مونتاژ با pcb ,.... مراجعه فرماييد :
http://www.irantk.ir/showthread.php?p=43148#post43148
با تشكر .
موفق باشيد .

hamzeh ma

کاربر
2009-10-23
9
6
چرا به مشکلات کاربران جدید جواب نمی دین !!!! پول### متاسفم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
چرا به مشکلات کاربران جدید جواب نمی دین !!!! پول### متاسفم
با سلام :
نقل قول :
{مداری می خواستم که اگه بهش نزدیک بشیم رله ای را فعال کنه با سنسور pir هم نباشه وشماتیک ساده ممنون }

دوست عزيز : شما راهي بما نشون بدهيد كه نه از زمين استفاده كنه ونه از اسمان و خيلي هم ساده باشه و طي يك ثانيه بين دو قاره را بپيمايد !!!! براي بعضي از كاربران متاسفيم كه راه صد ساله را يكشبه طي ميكنند و چقدر هم پر ادعا { چرا به مشکلات کاربران جدید جواب نمی دین !!!! پول### متاسفم } تشريف دارن !!!!
با ارامش خاطر و تامل بنشينيد و از ابتدا مباحث اوليه الكترونيك را مطالعه و پاسخ سؤال خود را دريابيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با تشکر از شما استاد عزیز
استاد اگر می شود یک فرستنده 11kh با توان حدود 1 وات که بشه خروجی(آنتن)اون رو به شکل کویل پیچید وا این گیرنده مچ باشد رو برام بزارید.ممنون میشم ازتون.
استاد تک سیگنال نباشد و به صورت مداوم باشد.استاد شبیه همین اسیلاتور اما توان ارسال امواج رو با توان قابل قبول داشته باشد
استاد در مورد کویل گیرنده حتما باید به شکل مرتب پیچیده شود ؟؟نمی شود به شکل روی هم به همون تعداد دور پیچیده شود؟؟
با تشکر از شما استاد عزیز
موفق باشید
meysam
با سلام :
دوست عزيز منظور از تك سيگنال اين نيست كه شما برداشت كردين !! تك سيگنال در تبادل اطلاعات به مانند يك تك طيف نوري كه هيچ حاملي {اطلاعاتي } به همراه نداشته باشد ولي خود سيگنال {به اصطلاح يك سيگنال حامل خالي } و بطور مدام و پيوسته موجود باشد در نتيجه ميشه گفت كه خروجي يك اوسيلاتور يك تك سيگنال ميباشد چون هيچگونه اطلاعات و ديتايي روي ان فعلا مدوله نشده است ولي خود همين سيگنال پيوسته توسط اوسيلاتور توليد و در خروجي ان موجود ميباشد .
خروجي همين اوسيلاتور را به مدار تقويت كننده اي كه قبلا اشاره شده اعمال و تقويت كنيد .
انتن هاي حلقوي براي خود قوانيني دارند كه بايد براي اخذ نتيجه مطلوب رعايت شود و در مورد اين انتن رديف بودن سيم پيچ {پهلوي هم و رديف } در نقش ان مهم ميباشد هرقدر مراعات شود بازده بيشتر خواهد بود .
با توجه به فركانس پايين {نسبت به گيرنده و فرستنده هاي rf } تقويت بيش از اندازه اين اوسيلاتور جز هدر دادن انرژي نتيجه اي عايد نخواهد داشت مگر در مداراتي كه براي اسپارك و موارد كاربردي انحصاري در پزشكي كه در اين مورد هم نيازي به انتن سيمي نيست . {البته اين نظر شخصي بنده ميباشد نميدونم چقدر صحيح است } .
با تشكر .
موفق باشيد .

Masoud_Y

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2007-05-30
1,380
7,200
با سلام اقای رجبی
یک مدار نویسنده الکترونیک میخوام که حداقل 200 یا بیشتر led را پشتیبانی کنه اگه مدار دارای سادگی و اسان باشه ترجیحا از روش ماتریسی و ... که راحت مونتاز بشه و عملی معرفی کنید ممنون میشم در ضمن دارای pcb باشه ممنونم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام اقای رجبی
یک مدار نویسنده الکترونیک میخوام که حداقل 200 یا بیشتر led را پشتیبانی کنه اگه مدار دارای سادگی و اسان باشه ترجیحا از روش ماتریسی و ... که راحت مونتاز بشه و عملی معرفی کنید ممنون میشم در ضمن دارای pcb باشه ممنونم
با سلام :
مسعود جان در همين بخش چند مدار ما تريس با ال اي دي اپ كرده ام ميتونيد به تاپيك هاي فوق مراجعه كنيد البته تو ارشيوم هنوز چند طرح ماتريسي با ال اي دي دارم كه اپ نشده بزودي اماده و تقديم ميكنم منتهي بايد بگيد اين ماتريس از چه طريقي فرمان بگيره ؟؟؟ با گيت هاي {ايسي هاي cmos/ttl } يا ميكروكنترل ؟؟؟؟
(در صورت انتخاب ميكرو بايد به دنبال نرم افزار هاي { hex.bin.asm ,... } طرح خودتان باشيد تا طبق تعرفه نرم افزاري طرح مورد نياز {دلخواه خودتان } قابل استفاده گردد .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
آقای رجبی نظر شما در باره پست زیر چیست؟آیا میتوان مداری برای کنترل بار ساخت که 12ولت باشد و...؟
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=5868
با سلام :
اقاي فرزاد حقيقتش اينه كه دنبال نقشه دياگرام اصلي اين موضوع هستم تا با مقايسه ان با نظرات دوستان واقعيت مسله را با ارايه راه حل عملي و اسانتر در خدمت باشم ولي نظر دوستمون كه گفتند با مقاومتي جريان موتور سنس ميشه موافقم تا اونجايي كه فعلا بنده اطلاع دارم هر موتور الكتريكي در پرايد يك درايوري داره كه از سيستم هاي كنترلي خودرو تبعيت ميكنه در مورد سيستم گرمايش اطلاعاتي موجود دارم {نمونه اش فايل ضميمه } ولي براي اطمينان بايد اصل شماتيك مدار فوق را نيز بدست بيارم به محض حصول نتيجه را خدمت دوستان تقديم ميكنم .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 93.6 کیلوبایت بازدیدها: 190
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farzad.

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
با سلام اگه میشه یه میکروفن کوچک بی سیم که با رادیو بشه