- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام :#$V686سلام استاد بزرگوار .فرموده بودید در مورد مدار حلقه ای که در یک محور به طرف چپ و راست (حدود 1سانتی متر و با تعداد 120 عدد در دقیقه)حرکت کند براتون بیشتر توضیح بدم .من یک حلقه توخالی با قطر حدودا 9 سانتیمتر می خوام و این حلقه دور کیسه خون قرار می گیرد و با حرکت خود مانع از لخته شدن خون کیسه های کوچک خون می شود . چون صفحه ای که این کیسه های خون روی آن قرار می گیرد قطر و ضخامت کمی دارد مدار آن باید کوچک و ضخامت کم (حداکثر 1سانتی متر ) داشته باشد . استاد بزرگوار بازم ممنونم . فقط چون من مبتدی هستم اگر براتون امکان داره میشه لطف کنید و نقشه مدار با توضیحات و اجزای مدار و اگر امکان داره تصویر مدار ساخته شده رو برام بذارید .***زندگیتون شیرین ***.
.:boos:#$V686
دوست عزيز ابتدا مدار نوع پيشرفته اي كه در فايل ضميمه pdf اپلود كرد ه ام به صورت تجارتي در بازار با نام blood_coagulation به فروش ميرسد و احتمال اينكه مونتاژ ان از عهده مبتدي برنياد و لي جهت اطلاع شما تقديم ميكنم ولي با توجه به متن درخواستي يك مدار ساده ديگري كه شامل سه قسمت ميباشد و ساده و از كارايي خوبي نيز برخوردار هست نيز به همراه همين فايل ضميمه ارايه ميشود .
در تشريح مدار فوق ابتدا يك قسمت فركانس ساز {مولتي ويبراتور } ساده كه فركانس ان از 5 هرتز الي 50 هرتز قابل تنظيم ميباشد و ال اي دي مربوطه خروجي انرا بصري نشان خواهد داد ابتدا اين قسمت را مونتاژ كرده و پس از اطمينان از سالم بودن ان مدار دوم كه يك تقويت كننده فركانس پايين ميباشد را شروع كرده و پس از اتمام تقويت كننده حال خروجي مدار اولي را به ورودي اين تقويت كننده وصل كنيد در صورت مونتاژ صحيح بايد در خروجي تقويت كننده ولتاژ متناسبي از فركانس ورودي را با دامنه تقريبا ولتاژ اعمالي {24 ولتي } داشته باشيد .
براي اخرين قسمت كه مكانيكي دستگاه ميباشد بايد از يك سلونوييد 24 ولتي اماده استفاده كرده و با توجه به شكلي كه در فايل هست قسمت مكانيكي را هم دستي اماده و خروجي تقويت كننده را به سيم پيچ سلونوييد وصل كنيد با هر بار تريگر مدار {تحريك } محور نصب شده به حركت در امده و موجب لرزش جسم يا مخزني و.... كه در رابطه با مكانيك باشد خواهد شد سعي كنيد از نوسان پايين تر شرو ع كنيد تا اونجايي كه سلونوييد شما بتواند به نوسانات پاسخ دهد فركانس را بالاتر ببريد .
اگر به مشكلي برخورديد پيام بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .
پیوستها
-
6.7 کیلوبایت بازدیدها: 153
-
542.1 کیلوبایت بازدیدها: 11