آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
#$V686سلام استاد بزرگوار .فرموده بودید در مورد مدار حلقه ای که در یک محور به طرف چپ و راست (حدود 1سانتی متر و با تعداد 120 عدد در دقیقه)حرکت کند براتون بیشتر توضیح بدم .من یک حلقه توخالی با قطر حدودا 9 سانتیمتر می خوام و این حلقه دور کیسه خون قرار می گیرد و با حرکت خود مانع از لخته شدن خون کیسه های کوچک خون می شود . چون صفحه ای که این کیسه های خون روی آن قرار می گیرد قطر و ضخامت کمی دارد مدار آن باید کوچک و ضخامت کم (حداکثر 1سانتی متر ) داشته باشد . استاد بزرگوار بازم ممنونم . فقط چون من مبتدی هستم اگر براتون امکان داره میشه لطف کنید و نقشه مدار با توضیحات و اجزای مدار و اگر امکان داره تصویر مدار ساخته شده رو برام بذارید .***زندگیتون شیرین ***.
.:boos:#$V686
با سلام :
دوست عزيز ابتدا مدار نوع پيشرفته اي كه در فايل ضميمه pdf اپلود كرد ه ام به صورت تجارتي در بازار با نام blood_coagulation به فروش ميرسد و احتمال اينكه مونتاژ ان از عهده مبتدي برنياد و لي جهت اطلاع شما تقديم ميكنم ولي با توجه به متن درخواستي يك مدار ساده ديگري كه شامل سه قسمت ميباشد و ساده و از كارايي خوبي نيز برخوردار هست نيز به همراه همين فايل ضميمه ارايه ميشود .
در تشريح مدار فوق ابتدا يك قسمت فركانس ساز {مولتي ويبراتور } ساده كه فركانس ان از 5 هرتز الي 50 هرتز قابل تنظيم ميباشد و ال اي دي مربوطه خروجي انرا بصري نشان خواهد داد ابتدا اين قسمت را مونتاژ كرده و پس از اطمينان از سالم بودن ان مدار دوم كه يك تقويت كننده فركانس پايين ميباشد را شروع كرده و پس از اتمام تقويت كننده حال خروجي مدار اولي را به ورودي اين تقويت كننده وصل كنيد در صورت مونتاژ صحيح بايد در خروجي تقويت كننده ولتاژ متناسبي از فركانس ورودي را با دامنه تقريبا ولتاژ اعمالي {24 ولتي } داشته باشيد .
براي اخرين قسمت كه مكانيكي دستگاه ميباشد بايد از يك سلونوييد 24 ولتي اماده استفاده كرده و با توجه به شكلي كه در فايل هست قسمت مكانيكي را هم دستي اماده و خروجي تقويت كننده را به سيم پيچ سلونوييد وصل كنيد با هر بار تريگر مدار {تحريك } محور نصب شده به حركت در امده و موجب لرزش جسم يا مخزني و.... كه در رابطه با مكانيك باشد خواهد شد سعي كنيد از نوسان پايين تر شرو ع كنيد تا اونجايي كه سلونوييد شما بتواند به نوسانات پاسخ دهد فركانس را بالاتر ببريد .
اگر به مشكلي برخورديد پيام بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 6.7 کیلوبایت بازدیدها: 153

arya60

کاربر
2008-03-01
12
16
نرم افزار دستگاه مرکز تلفن رهیاب rx-112

سلام
این نرم افزار تحت داس هست قدیمی هارد کامپیوتری که این روش نصب شده بود سوخته و قابل بازیافت نیست

از دوستان میخوام که اگه این دستگاه رو دارن یا دسترستون هست یک بک اپ از هاردش برام اپلود کنن حجمش نباید زیاد باشه

واقعان احتیاج فوری دارم بهش

میدونم جای این پست اینجا نبود اما جای دیگه ای به نظرم نرسید

ممنون

www.ptkco.ir
سایت دستگاه

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
امیدوارم همیشه زندگیتون پر از خنده باشه . واقعا ممنونم .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزیز سلام
استاد نقشه مداری رو می خوام که بشه با اون آی سی های tl062 -tl072-tl082-5534 و..رو تست کرد واز سالم بودن آن مطمن شد
با تشکر از شما استاد عزیز

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,444
5,509
با سلام
آقای رجبی یک مخزن استیل که داخل آن 2 عدد المنت 220ولت(آبگرمکنی) هر المنت 2000 وات که ترموستات آن را یکسره نموده ام زیرا نیاز داشتم آب را کاملا" جوش آورد و از بخار آن استفاده کنم وشکل اینجاست که گاها" مخزن بدون آب می ماند و المنت میسوزد نیاز به مداری دارم که با توجه به جوش بودن آب و املاح در صورت کم بود آب فرمان قطع به المنت دهد حتی اگر محصول مونتاژ شده ای باشد هم اگر معرفی فرمایید ممنون میشوم.
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
این نرم افزار تحت داس هست قدیمی هارد کامپیوتری که این روش نصب شده بود سوخته و قابل بازیافت نیست

از دوستان میخوام که اگه این دستگاه رو دارن یا دسترستون هست یک بک اپ از هاردش برام اپلود کنن حجمش نباید زیاد باشه

واقعان احتیاج فوری دارم بهش

میدونم جای این پست اینجا نبود اما جای دیگه ای به نظرم نرسید

ممنون

www.ptkco.ir
سایت دستگاه
با سلام :
دوست عزيز در حال حاضر فقط نرم افزار { opr} سيستم سانترال كياتل را دارم اگر درخواست شما دسترسي پيدا كنم در خدمت خواهم بود .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arya60

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
آقای رجبی یک مخزن استیل که داخل آن 2 عدد المنت 220ولت(آبگرمکنی) هر المنت 2000 وات که ترموستات آن را یکسره نموده ام زیرا نیاز داشتم آب را کاملا" جوش آورد و از بخار آن استفاده کنم وشکل اینجاست که گاها" مخزن بدون آب می ماند و المنت میسوزد نیاز به مداری دارم که با توجه به جوش بودن آب و املاح در صورت کم بود آب فرمان قطع به المنت دهد حتی اگر محصول مونتاژ شده ای باشد هم اگر معرفی فرمایید ممنون میشوم.
با تشکر
با سلام :
فرزاد جان در همين بخش {مدارات الكترونيك } يك مداري با عنوان كنترل حرارت مخزن اب اپلود كرده ام كه توسط تنظيم كننده ان ميتوانيد در درجه ويژه اي {بالاتر از نقطه جوش } ازش استفاده كنيد .
اگر كارساز نبود پيام بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farzad.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزیز سلام
استاد نقشه مداری رو می خوام که بشه با اون آی سی های tl062 -tl072-tl082-5534 و..رو تست کرد واز سالم بودن آن مطمن شد
با تشکر از شما استاد عزیز
با سلام :
اقا ميثم به بخش اموزش گام به گام مراجعه و {فكر كنم در تاپيك معرفي ايسي ها يا ... } مداراتي به همراه انيميشن اموزش طرز كار اپ امپ ها {همين شماره هاي درخواستي } موجود هست . خيلي ساده و مطمين ... استفاده كنيد .
اگر مشكلي برخورد كردين پيام بزارين .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,444
5,509
با سلام :
فرزاد جان در همين بخش {مدارات الكترونيك } يك مداري با عنوان كنترل حرارت مخزن اب اپلود كرده ام كه توسط تنظيم كننده ان ميتوانيد در درجه ويژه اي {بالاتر از نقطه جوش } ازش استفاده كنيد .
اگر كارساز نبود پيام بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

با سلام وتشکر
آقای رجبی عزیز بنده منظورم مداری است که سطح آب را کنترل نماید مشکل تنظیم دمای آب را با ترموستاتهای مکانیکی موجود در بازار حل کرده ام بنده خودم هم نقشه چند مدار تشخیص سطح آب را دارم ولی بیشتر فانتزی هستند و سنسوها تحمل آب جوش را ندارند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام :
اقا ميثم به بخش اموزش گام به گام مراجعه و {فكر كنم در تاپيك معرفي ايسي ها يا ... } مداراتي به همراه انيميشن اموزش طرز كار اپ امپ ها {همين شماره هاي درخواستي } موجود هست . خيلي ساده و مطمين ... استفاده كنيد .
اگر مشكلي برخورد كردين پيام بزارين .
با تشكر .
موفق باشيد .
استاد عزیز سلام
به تاپیکی که فرموده بودید مراجعه کردم ولی مدار مورد نظر و اون چیزی که خدمتتون عرض کرده بودم رو پیدا نکردم.برای آی سی lm358 در تاپیک معرفی آی سی های پر کاربرد اما در خواست من و مدار درخواستی توی اون تاپیک وجود نداشت
استاد عزیز بیشتر راهنمایی می فرمایید؟؟؟؟
با تشکر از شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj
بالا