آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام اگه میشه یه میکروفن کوچک بی سیم که با رادیو بشه
صداشو دریافت کرد بذارید (هر چی فاصلش بیشتر باشه بهتره
با سلام :
مدار ساده تري از اين نوع با يك باتري در تاپيك مدارات ساده براي مبتديان موجود هست .
مدارات ديگري با وايرليز ميكروفون در همين تاپيك موجود ميباشند .
در تاپيك گيرنده و فرستنده ها چند مدار ديگري موجود ميباشند .
با تشكر .
موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام خدمت استاد رجبی
استاد نقشه مداری رو میخوام که بتونه از فاصله دور اشعه ی لیزر رو به وسیله اون آشکار کرد.؟؟؟
ممنون از شما استاد عزیز

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amkp2004

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد رجبی
استاد نقشه مداری رو میخوام که بتونه از فاصله دور اشعه ی لیزر رو به وسیله اون آشکار کرد.؟؟؟
ممنون از شما استاد عزیز
با سلام :
دوست عزيز بايد فركانس كاري را بزاريد .
بخاطر اينكه پست بي جواب نماند دو نوع يكي فركانس پايين 40 كيلوهرتز و و ديگري فركانس بالا براي 20 مگاهرتز را ميزارم .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 8.9 کیلوبایت بازدیدها: 34
  • 16.2 کیلوبایت بازدیدها: 31

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
پتو برقی

:smilie_help::smilie_help:سلام . من تازه کارم . وقتی سایتتونو دیدم خیلی ذوق کردم !ا ازتون خواهش می کنم لطفا مدار کامل پتو برقی رو برام توضیح بدید و نقشه مدارشو برام بذارید .قابلیت اینو داشته باشه که درجه حرارتش تنظیم بشه و وقتی دما بالا رفت جریان قطع بشه .:a12::a12::love-smiley-017::love-smiley-017: خواهش می کنم حتما جواب بدید .با تشکر از شما استاد عزیز #$V686

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
:smilie_help::smilie_help:سلام . من تازه کارم . وقتی سایتتونو دیدم خیلی ذوق کردم !ا ازتون خواهش می کنم لطفا مدار کامل پتو برقی رو برام توضیح بدید و نقشه مدارشو برام بذارید .قابلیت اینو داشته باشه که درجه حرارتش تنظیم بشه و وقتی دما بالا رفت جریان قطع بشه .:a12::a12::love-smiley-017::love-smiley-017: خواهش می کنم حتما جواب بدید .با تشکر از شما استاد عزیز #$v686
با سلام :
دوست عزيز تشك برقي ها از خودشون مدار خاصي ندارند براي راهنمايي ساختن اين تشك عكسي براتون اماده كردم و توضيحاتي براي بكار گيري انها براتون ميزارم :
اين تشك ها از چند المنت كم واتي {معمولا هر كدام 100 وات } كه با نوعي نخ نسوز { پنبه يا نخ آزبست } كاملا عايق بندي شده اند و بسته به اينكه اين تشك تا چند واتي باشه چند رشته از اين المنت ها را كه به صورت سيم در اورده اند {معمولا به حالت فنري هستند } و را در حول مساحت تشك با نخ نشوز ميدوزند ... ابتداي همه سيم المنت ها بهم وصل شده و به خط نول برق وصل ميشوند ولي انتهاي انها توسط يك كليد سلكتوري و با انتخاب اينكه چند المنت در مدار وارد شود را وصل كرده و خروجي سلكتور به يك كليد اتوماتيك {بي متال } كه در وسط تشك نصب شده وصل ميشود و سيم دوم بي متال به خط فاز برق وصل ميشود .
در صورتيكه تشك از حد مطلوب بيشتر گرم شود كليد بي متال فعال شده و جريان را قطع ميكند و با سرد شدن دوباره سيكل تكرار خواهد شد براي اينكه بتوان از مدارات پيشرفته ديجيتالي نيز براي كنترل گرمايي استفاده كرد بايد مدارات موجودي كه در همين تاپيك ها اپلود شده اند را به صورت ضميمه و كنترل جانبي به تشك اضافه نماييد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 31.7 کیلوبایت بازدیدها: 125
  • Like

sirosanbari

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2009-01-23
334
10,089
اقای رجبی عزیز بنده نیاز به یک پرگرام که ایسی های ایپرام وفلش dvdرا که اکثرا خالی میشود. مدار این دستگاه را می خواستم ؟؟؟ با تشکر از زحمات شما

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
اقای رجبی عزیز بنده نیاز به یک پرگرام که ایسی های ایپرام وفلش dvdرا که اکثرا خالی میشود. مدار این دستگاه را می خواستم ؟؟؟ با تشکر از زحمات شما

با سلام :

دوست عزيز پروگرامر را از فروشگاههاي سايت ابتياع كنيد و اگر منظورتون مدارات مونتاژي انها باشد در بخش ميكروكنترل ها مدارات متعددي اپلود شده است .سري بزنيد اگر مدار خاصي نياز داشتيد همونجا پيام بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
سلام ، خیلی خوبید ، امیدوارم زندگیتون همیشه شیرین باشه . ممنونم .

amkp2004

کاربر
2010-02-04
15
11
درخواست مدار

#$V686سلام استاد عزیز . واقعا شما رو تحسین می کنم که اینطور به همه کمک می کنید . از کمکتون خیلی ممنونم . اگه براتون امکان داره ، من مداری می خواستم که باعث بشه یک حلقه دایره ای (در یک محور ) به سمت چپ و راست ( به اندازه یک سانتی متر ) برود . خیلی ممنون می شم . زندگیتون همیشه شیرین .#$V^86:boos:#$V686

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
#$v686سلام استاد عزیز . واقعا شما رو تحسین می کنم که اینطور به همه کمک می کنید . از کمکتون خیلی ممنونم . اگه براتون امکان داره ، من مداری می خواستم که باعث بشه یک حلقه دایره ای (در یک محور ) به سمت چپ و راست ( به اندازه یک سانتی متر ) برود . خیلی ممنون می شم . زندگیتون همیشه شیرین .#$v^86:boos:#$v686
با سلام :
دوست عزيز مقداري توضيح بيشتر بزاريد از محل يا نوع كاربرد ان و ....
با تشكر .
موفق باشيد .

بالا