آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد عزیز آقای رجبی
استاد نقشه گیرنده امواج رادیویی موج سینوسی رو می خوام که فرکانس کاری اون 11کیلو هرتز باشه و انتن اون هم تلسکوپی نباشه و به صورت کویل باشه مثلا یک کویل 30*30
با تشکر از شما استاد عزیز
موفق باشید
با سلام :
دوست عزيز دانلود كنيد .
اين گيرنده توسط انتن لوپ خود سيگنالهاي محدوده 6 الي 15 كيلو هرتز را دريافت وبعد از عبور از صافي ها * در 4 اپ امپ معمولي lm324j در نهايت تا حدود 36 دي بي تقويت كرده و خروجي صافي تحويل شما خواهد داد .
* = با تغيير در مقدار خازن هاي صافي در مدار ميتوان دقيقا و فقط به فركانس خاصي رسيد كه تك سيگنال فرضا 11 كيلو هرتز را شامل شود .
در صورتيكه نياز به راهنمايي طراحي صافي فوق بوديد پيام بزاريد در سر فرصت خدمت خواهم بود { تا اين حدش كلي وقتم گرفته شد و تا پاسخ دير نشه اپ كردم }
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 9.3 کیلوبایت بازدیدها: 142
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

DeDe

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-03
599
4,523
دوست عزیز بد جور برا مدار این مهتابی موندم عکسشو اپلود کردم یه نظری بدید واگه ممکن یه مدار ویا مدار امادشو میخواستم

پیوست‌ها

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام :
اقاي dede دوست عزيز متاسفانه عين شماتيك عكس شما را نتونستم پيدا كنم ولي يك مدار حاضري دارم كه شماتيك و عكس انرا ميزارم اميدوارم براتون مفيد باشد :
طرز وصل شدن لامپ هاي مهتابي توجه كنيد .
روي مدارش براي اضافه كردن يك ترانزيستور ديگه محلي در نظر گرفته كه با نقطه چين مشخص كردم {براي توان بالاتر }
البته هنوز نرسيدم كه اطلاعات عين ترانس را براتون {تعداد دور ها } ولي نسبتي كه بين سيم پيچ ها موجود هست دراوردم و در متن نقشه گذاشتم .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

DeDe

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-03
599
4,523
با تشکر از زحمات و وقت گذاشتن جنابعاتی خواهشا اگه مدار شو اماده دارین نیاز دارم هزینشم مسله نیست

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با تشکر از زحمات و وقت گذاشتن جنابعاتی خواهشا اگه مدار شو اماده دارین نیاز دارم هزینشم مسله نیست
با سلام :
دوست عزيز اين طرح را از چند تا مدار اماده كه داشتم برداشتم متاسفانه الان ديگه موجود ندارم و يكي ديگه كه با 12 ولت براي يك فلورسنت هست را نيز ميزارم مشابه مدار 24 ميباشد با اين فرق كه فقط براي يك مهتابي ميباشد .
با تشكر .
موفق باشيد .
http://www.irantk.ir/showthread.php?p=42691#post42691

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DeDe

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام :
دوست عزيز دانلود كنيد .
اين گيرنده توسط انتن لوپ خود سيگنالهاي محدوده 6 الي 15 كيلو هرتز را دريافت وبعد از عبور از صافي ها * در 4 اپ امپ معمولي lm324j در نهايت تا حدود 36 دي بي تقويت كرده و خروجي صافي تحويل شما خواهد داد .
* = با تغيير در مقدار خازن هاي صافي در مدار ميتوان دقيقا و فقط به فركانس خاصي رسيد كه تك سيگنال فرضا 11 كيلو هرتز را شامل شود .
در صورتيكه نياز به راهنمايي طراحي صافي فوق بوديد پيام بزاريد در سر فرصت خدمت خواهم بود { تا اين حدش كلي وقتم گرفته شد و تا پاسخ دير نشه اپ كردم }
با تشكر .
موفق باشيد .
استاد عزیز بی نهایت از لطف شما متشکرم
استاد برای تهیه آنتن به همه اندازه که خدمت شما عرض کردم لوپ 30*30
از چه شماره سیمی و به چه تعداد دور می توانم استفاده کنم که کار دستگاه هم با مشکل مواجه نباشد و دقیق باشد؟؟؟
استاد خروجی این مدار بعد از صافی ها به آمپلی فایر وصل می شود برای دریافت صدا؟؟؟
استاد فرستنده ه موج سینوسی را خدمت شما ارایه می دهم:
kkvk9wplvjbdvz6jz7kn.gif

استاد این فرستنده می تواند به عنوان فرستنده این گیرنده که شما زحمت آن را کشیدید کار کند؟؟؟
استاد توان این فرستنده در چه حد است ؟؟؟؟
برای اینکه برای این فرستنده هم بخواهم از آنتنی مشابه گیرنده استفاده کنم (30*30) به چه شکل باید عمل کنم؟؟؟
با چه سیمی و چه مشخصاتی که فرستنده بیشترین توان را داشته باشد؟؟
از هم از لطف شما استاد عزیز بی نهایت متشکرم
منتظر راهنمایی شما استاد گرامی هستم
موفق باشید
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزیز بی نهایت از لطف شما متشکرم
استاد برای تهیه آنتن به همه اندازه که خدمت شما عرض کردم لوپ 30*30
از چه شماره سیمی و به چه تعداد دور می توانم استفاده کنم که کار دستگاه هم با مشکل مواجه نباشد و دقیق باشد؟؟؟
استاد خروجی این مدار بعد از صافی ها به آمپلی فایر وصل می شود برای دریافت صدا؟؟؟
استاد فرستنده ه موج سینوسی را خدمت شما ارایه می دهم:
/////////////////////////////////////////
استاد این فرستنده می تواند به عنوان فرستنده این گیرنده که شما زحمت آن را کشیدید کار کند؟؟؟
استاد توان این فرستنده در چه حد است ؟؟؟؟
برای اینکه برای این فرستنده هم بخواهم از آنتنی مشابه گیرنده استفاده کنم (30*30) به چه شکل باید عمل کنم؟؟؟
با چه سیمی و چه مشخصاتی که فرستنده بیشترین توان را داشته باشد؟؟
از هم از لطف شما استاد عزیز بی نهایت متشکرم
منتظر راهنمایی شما استاد گرامی هستم
موفق باشید
meysam
سلام :
دوست عزيز براي تهيه انتن ميتوانيد از يك مقواي {پرشمال } 30 در 30 به تعداد 75 الي 90 دور از سيم شماره 25 كه بطور مرتب و لابلاي هم {از نقطه مركز به انتهاي مربع } پيچيده ميشود استفاده كنيد
- اين مدار فرستنده نيست يك اوسيلاتور كه با پل وين ساخته شده است و خروجي ان سينوسي و از توان خيلي پايين تري {8ولت پيك تو پيك با حدود 15 ميلي امپر }برخوردار ميباشد .
در صورتيكه به فركانس 10 كيلوهرتز طراحي و مونتاژ شود {طبق فرمولهاي ارايه شده در شماتيك } و خروجي ان مستقيم بجاي انتن گيرنده فوق {و يا با كوپلينگ كويل (ترانسفرمري ) تزويج شود } بله خروجي اين مدار در گيرنده اخذ خواهد شد .
توجه داشته باشيد كه گيرنده اشاره شده يا سيگنال توليدي با اين اوسيلاتور فقط يك تك سيگنال حدود 10 كيلوهرتز را دريافت خواهد كرد كه هيچ حاملي {اطلاعاتي } ندارد . خروجي ات گيرنده را به يك ميتر يا ال اي دي و .... هر نشانگر ديگري ميتوان وصل نمود حال اگر گيرنده در محيط انتشار امواج حدود 10 كيلوهرتز قرار بگيرد اين فركانس را دريافت كرده و در خروجي خود به صورت يك تك سيگنال {مثلا با قطع و وصل شدن ولتاژ فرستنده اش } يك ولتاژ 0 براي قطع و 1 براي وصل را ارايه خواهد داد .
در نهايت با توجه به اينكه مدار شما فرستنده نيست لذا وارد جزييات درخواستي نمي توان شد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد اگر می شود یک فرستنده 11kh با توان حدود 1 وات که بشه خروجی(آنتن)اون رو به شکل کویل پیچید وا این گیرنده مچ باشد رو برام بزارید.ممنون میشم ازتون.
استاد تک سیگنال نباشد و به صورت مداوم باشد.استاد شبیه همین اسیلاتور اما توان ارسال امواج رو با توان قابل قبول داشته باشد
استاد در مورد کویل گیرنده حتما باید به شکل مرتب پیچیده شود ؟؟نمی شود به شکل روی هم به همون تعداد دور پیچیده شود؟؟
موفق باشید
meysam

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

hamzeh ma

کاربر
2009-10-23
9
6
با سلام
مداری می خواستم که اگه بهش نزدیک بشیم رله ای را فعال کنه با سنسور pir هم نباشه وشماتیک ساده
ممنون

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد اگر می شود یک فرستنده 11kh با توان حدود 1 وات که بشه خروجی(آنتن)اون رو به شکل کویل پیچید وا این گیرنده مچ باشد رو برام بزارید.ممنون میشم ازتون.
استاد تک سیگنال نباشد و به صورت مداوم باشد.استاد شبیه همین اسیلاتور اما توان ارسال امواج رو با توان قابل قبول داشته باشد
استاد در مورد کویل گیرنده حتما باید به شکل مرتب پیچیده شود ؟؟نمی شود به شکل روی هم به همون تعداد دور پیچیده شود؟؟
موفق باشید
meysam
استاد عزیزسلام
من منتظر شما هستم

بالا