آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
من هنوز منتظر راهنمايي شما هستم
موفق باشيد
meysam
با سلام :
دوست عزيز بالاخره شما روي طراحي فانكشن جنراتور كار ميكنيد يا يك اوسيلاتوري ميحواهيد كه موج سينوسي {با فركانس مختلف } ميخواهيد كه طرح خود را تست كنيد ؟ شما از عنوان موضوع خارج شده ايد وچنانكه تمايل داريد در فانكشن جنراتورها ادامه دهيد تاپيك خود را عوض كنيد و در محل مربوطه {فانكشن جنراتورها } ادامه دهيد ولي اگر مداري براي تست طرح قبلي ميخواهيد همين مدار ساده اي كه براتون ميزارم كافيست روي مدارات قبلي هم بايد حرفه اي كار كنيد .
ساده ترين اوسيلاتور فقط با يك ترانزيستور با خروجي شكل سينوسي با تغيير پتانسيومتر بالايي دامنه شكل به بهترين وجه ترميم خواهد شد و با توسط پتانسيومتر پاييني فركانس را تا حدودي ميتوانيد تغيير دهيد براي تغييرات بيشتر بايد ظرقيت مقاومت خازن هاي تانك { r c } بايد تغيير دهيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام و ممنون
استاد عزيز اين فايل با چي باز ميشه ؟؟؟؟باپروتيوس 7.4 ارور داد.
استاد مولد موج سينوسي با اي سي ميكرو كه مشخصاترو روي ال سي دي نشون بده تو ارشيوتون موجود نداريد
ممنون از لطفتون
منتظر راهنمايي هاي شما استاد گرامي هستم
با تشكر
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام و ممنون
استاد عزيز اين فايل با چي باز ميشه ؟؟؟؟باپروتيوس 7.4 ارور داد.
استاد مولد موج سينوسي با اي سي ميكرو كه مشخصاترو روي ال سي دي نشون بده تو ارشيوتون موجود نداريد
ممنون از لطفتون
منتظر راهنمايي هاي شما استاد گرامي هستم
با تشكر
meysam
با سلام :
ميثم جان مثل اينكه پروتيوس شما از كتابخانه {مثل من فقيره } اپديتش كنيد اين مدار با پروتيوش 7/2 كه روي يكي از پي سي هام هست طرح كردم و با ورژن 7/6 هم الان تست كردم مشگلي ندارد و با توجه به سادگي ان شماتيك را دوباره براتون اپديت و اپلود ميكنم .
فانكشن جنراتور با avr چند تا دارم كه حجيم هستش و اكانتم داره تموم ميشه در سر فرصت همه را در بخش و تاپك مربوطه اپلود خواهم كرد .
اين مدار فعلي را از دست ندهيد به سادگي و بازده عالي ان مي ارزد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 102.2 کیلوبایت بازدیدها: 142
  • 14.1 کیلوبایت بازدیدها: 33
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز فايل رو در يك سايت ديگه اپلود كردم بفرماييد
1
2

منتظر نظرات ارزشمند شما هستم استاد عزيز

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام :
Signal Generator طرح ساده و جالبي هست اين مدار را در ارشيوم دارم ولي ATmega16 DAC LCD KEYPAD.rar يه مقدار پر درد سره ولي حرفه تر و براي ازمايشگاه خوبه و رويهم رفته هر دو طرح خوبيست با Signal Generator قبلا كار كرده ام به سادگي اش ميازره و همه را در تاپيك مربوطه اپلود ميكنم
راستي اون اوسيلاتور نتيجه گرفتين ؟؟؟
با تشكر .
موفق باشيد .

آخرین ویرایش:
  • Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام :
اقا ميثم برو توي تاپيك مربوطه و هر دو را اپلود كن من لينكش را براي سايت به نام شما اصلاح ميكنم
فقط تاپيك بزنيد كه به نام شما ثبت بشه .
با تشكر .

• Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
واسش تاپيك زدم .
نه متاسفانه نتونستم فايلي رو كه دانلود كردم رو توي پروتوس باز كنم .....
استاد نمي دونم چي كار كنم هرچي زحمت كشيدم و هزينه كردم الان براي يك مولد موج سينوسي مونده يك مولدي كه بتونم ازش نتيجه بگيرم .مثل اوني كه با 8038 بسته بودم كه متاسفانه اي سي سوخت .و ديگه هم دسترسي ندارم براي تهيه اين اي سي
استاد شما پيشنهاد مي كنيد كه چيكار كنم؟؟؟؟؟
بد جور حالم گرفتست

del30ya

کاربر
2007-04-16
5
18
سلام جناب آقای رجبی
خواهش می کنم اگه امکان داره این مدارو با نرم افزار pcb واسم طراحی کنین.
آخه این پروژه 8 نمره داره ومنم ترم یک هستم وازاین نرم افزار هیچی سردر نیاوردم
لطفا کمکم کنین

پیوست‌ها

• 18.2 کیلوبایت بازدیدها: 134
آخرین ویرایش توسط مدیر:

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
ستاد عزيز سلام
واسش تاپيك زدم .
نه متاسفانه نتونستم فايلي رو كه دانلود كردم رو توي پروتوس باز كنم .....
استاد نمي دونم چي كار كنم هرچي زحمت كشيدم و هزينه كردم الان براي يك مولد موج سينوسي مونده يك مولدي كه بتونم ازش نتيجه بگيرم .مثل اوني كه با 8038 بسته بودم كه متاسفانه اي سي سوخت .و ديگه هم دسترسي ندارم براي تهيه اين اي سي
استاد شما پيشنهاد مي كنيد كه چيكار كنم؟؟؟؟؟
بد جور حالم گرفتست

بالا