آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
سلام سپاس
ممنون از راهنمایی های
یک سعال مثل مدار قبلی اگه 20عدد لامپ داشته باشیم که هر لامپ 2 آمپرمیکشه برای کنترل هر لامپ با میکرو به صورت فلاشر چه المانی به عنوان سوییچ استفاده کنم ,که با ولتاژمیکرو تحریک بشه و توانایی سوییچ کردن بیشتر از 2 آمپر رو داشته باشه .
با تشکر ایوب.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام سپاس
ممنون از راهنمایی های
یک سعال مثل مدار قبلی اگه 20عدد لامپ داشته باشیم که هر لامپ 2 آمپرمیکشه برای کنترل هر لامپ با میکرو به صورت فلاشر چه المانی به عنوان سوییچ استفاده کنم ,که با ولتاژمیکرو تحریک بشه و توانایی سوییچ کردن بیشتر از 2 آمپر رو داشته باشه .
با تشکر ایوب.
با سلام :
سعال غ = سؤال ص
مدار سري هست يا موازي ؟؟
در مدار سري بله 2 امپر ولي در موازي عبارت از :
20 عدد لامپ 2 امپر = 40 امپر
براي تحريك 2 امپر تريستورهاي معمولي مثل bt136 كافيست كه گيت ان توسط خروجي ميكرو تحريك بشه ولي بهتر است ايزوله را رعايت كنيد {همون استفاده از اپتوكوپلر } .

ابتدا خروجي ميكرو را به اپتوكوپلر {قبلا تشريح كردم } ميدهيد و خروجي اپتوكوپلر يك تريستور يا ترياك با اين امپراژ و توان {40 امپر} را تحريك ميكنه .
براي تهيه چنين تريستوري راحتر اينكه به فروشندگان قطعات الكترونيك صنعتي {
نميدونم تو شهر ساري وجود داره يا نه } مراجعه كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farzad.

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
استاد يك سوال
اسيلاتور ساخته شده را به تقويت كننده اعمال كردم وروديه فركانس 4/5 كيلو هرتز بود
خروجي تقويت كننده قبلااز ترانس 5 و بعد از ان 42 كيلو هرتز بود
استاد با اي سي 8038 اصلا اين مسله وجود نداشت.اين عيب از اسيلاتور است استاد؟؟؟؟
با اي سي 8038 پتانسيومتر ورودي تقويت كننده فقط ولتاژ رو كم و زياد مي كرد و فركانس ثابت بود ولي با اين اسيلاتور وقتي پتانسيومتر تغيير مي كند فركانس هم تغيير ميكند ولي نه به صورت خطي در يكجا 5 است كمي كه مي چرخد 27 مي شود و كمي كه مجدد مي چرخد 2 ميشود و....
اين هم مشكل از نوسانساز است؟؟؟؟؟
ااستاد عزيز نوسان سازهاي ديجيتالي فكر مي كنم كه دقيق تر باشند درسته.من براي كارم به فركانس دقيق نياز دارم
.استاد عزيز اگر ممكن است يك مولد موج سينوسي كه دقيق باشد و خودتون كار اون رو تاييد كنيدو از آي سي avr در ان استفاده شده باشد و اطلاعات اون روي ال سي دي نمايش داده شود(مثل فركانس خروجي) را برام آپلود كنيد .ممنون مي شم .بهتر از اينه كه وقتم رو روي مدارات آنالوگ بزارم و آخرش اون نتيجه اي كه مي خوام نگيرم و بازده نداشته باشه.

منتظر راهنمايي هاي ارزشمند شما هستم
با تشكر
meysam
استاد عزيزسلام
به اين درخواست من اگر برايتان مقدور است پاسخ دهيد
منتظر راهنمايي شما استاد گرامي هستم
با تشكر
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيزسلام
به اين درخواست من اگر برايتان مقدور است پاسخ دهيد
با تشكر
meysam
با سلام :
دوست عزيز در پست شماره 196 همين تاپيك براي رفع عيب اين مدار اصلاحيه هست كه گذاشتم و همونجا و در پست بعدي هم اشاره كردم كه در صورت عدم اخذ نتيجه مطلوب همون تغييرات {استفاده از يك ترانزيستور اضافي در اوسيلاتور فوق } را تمرين كنيد .
برگرديد و پست فوق را مطالعه كنيد يك ترانزيستور به همراه دو عدد ديود و ...... كه خودتون هم اشاره كرده ايد كه اين نقشه از دو ترانزيستور استفاده شده .....
دليل استفاده ترانزيستورفوق جبران لغزشي فركانس اوسيلاتور مي باشد كه در داتي سيكل هم تقارن خوبي ايجاد ميكنه .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
نقشه اي كه ذكر فرموديد از لحاظ وضوح تصوير در سطح پاييني قرار دارد .
لطفا نقشه را مجدد اپلود فرماييد.
استاد عيب هايي كه مطرح كردم مربوط به نوسانساز مي شود؟؟؟؟
استاد نوسانساز با ميكرو و مشخصات ذكر شده در ارشيوتان موجود نبود؟؟؟؟
ممنون از شما استاد گرامي
موفق باشيد
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
نقشه اي كه ذكر فرموديد از لحاظ وضوح تصوير در سطح پاييني قرار دارد .
لطفا نقشه را مجدد اپلود فرماييد.
استاد عيب هايي كه مطرح كردم مربوط به نوسانساز مي شود؟؟؟؟
استاد نوسانساز با ميكرو و مشخصات ذكر شده در ارشيوتان موجود نبود؟؟؟؟
ممنون از شما استاد گرامي
موفق باشيد
meysam
با سلام :
دوست عزيز در پست هاي قبلي نيز اشاره كرده بودم ...با ميكرو در بخش مدارات الكترونيك يك فانكشن جنراتور كاملي به همراه فايل هاي لازم اپلود كرده ام كه خود يك پروژه كامل است .
بله نتيجه اي كه گرفتيم اين مدار يك لغزش فركانسي دارد كه اصلاحيه انرا توصيه كرده ام .{همين مدار.... اصلاحيه انست }
اين هم همين مدار با بارزوليشن بالا : فايل ضميمه رار
كليك كنيد :
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=4717
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
  • Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
مدار ديگر را نيز به مدار اضافه كردم .اما متاسفانه مدار داما ريپل مي زند.
استاد با آي سي ميكرو مولد موج سينوسي در دسترس نداريد ؟؟؟؟؟فكر مي كنم كه با اي سي ميكرو فركانس دقيق تر باشد و ثبات بالايي داشته باشد.
راستش از اين مدارات انالوگ فكر نمي كنم بتونم نتيجه خوبي بگيرم
استاد فنكشن ژنراتوري هم كه فرموده بوديد ديدم اما استاد چون در مرحله ازمايش قرار دارم فعلا نمي خواهم در اون حد هزينه كنم
استاد اگر برايتان مقدور است يك مولد سينوسي با ميكرو كه حتي الا مكان به ال سي دي متصل شود براي بنده آپلود كنيد .ممنون ميشم
چند وقت قبل يك مداري در اينترنت ديده بودم كه گفته بود مولد موج سينوسي با avr با قابليت تغيير ولتاژ و دامنه .استاد شما در باره اين مدار اطلاعاتي داريد؟؟؟؟
با تشكر
meysam

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
مدار ديگر را نيز به مدار اضافه كردم .اما متاسفانه مدار داما ريپل مي زند.
استاد با آي سي ميكرو مولد موج سينوسي در دسترس نداريد ؟؟؟؟؟فكر مي كنم كه با اي سي ميكرو فركانس دقيق تر باشد و ثبات بالايي داشته باشد.
راستش از اين مدارات انالوگ فكر نمي كنم بتونم نتيجه خوبي بگيرم
استاد فنكشن ژنراتوري هم كه فرموده بوديد ديدم اما استاد چون در مرحله ازمايش قرار دارم فعلا نمي خواهم در اون حد هزينه كنم
استاد اگر برايتان مقدور است يك مولد سينوسي با ميكرو كه حتي الا مكان به ال سي دي متصل شود براي بنده آپلود كنيد .ممنون ميشم
چند وقت قبل يك مداري در اينترنت ديده بودم كه گفته بود مولد موج سينوسي با avr با قابليت تغيير ولتاژ و دامنه .استاد شما در باره اين مدار اطلاعاتي داريد؟؟؟؟
با تشكر
meysam
استاد عزيز سلام
استاد بدجو به مشكل برخوردم لطفا كمكم كنيد

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
استاد بدجو به مشكل برخوردم لطفا كمكم كنيد
با سلام :
اين مدار را تست كنيد ببينيد اگر كارساز هست مونتاژ كنيد البته بنده الان امكان تست {نرم افزار اماده و فرصت } ندارم قبلا نيز يادم نيست كه تست كرده ام يا نه . { ddsfugen} ديجيتال ديزاين فانكشن جنراتور .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز ممنون
اين فايل با چه نرم افزاري باز مي شود؟
با پروتيوس 7.4 ارور داد باز نشد
ميشه يه خورده بيشتر راهنمايي كنيد؟؟؟؟شماتيك نداره استاد عزيز؟؟
با تشكر موفق باشيد
meysam

بالا