آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
سلام وسپاس
1.آیاوقتی ترایاک در مدار AC قرار میگیره گیت آن با dc 5Vتحریک میشه؟
2.در نرم افزارپروتیوس TIC226D نبود.
3.میشه یک نقشه برای تریستور وترایاک با تحریک گیت بدون اپتو کوپلر و با یک ترانزیستورمعمولی آپلود کنید.
با تشکر ایوب.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام وسپاس
1.آیاوقتی ترایاک در مدار AC قرار میگیره گیت آن با dc 5Vتحریک میشه؟
2.در نرم افزارپروتیوس TIC226D نبود.
3.میشه یک نقشه برای تریستور وترایاک با تحریک گیت بدون اپتو کوپلر و با یک ترانزیستورمعمولی آپلود کنید.
با تشکر ایوب.
با سلام :
ولتاژ گيت تريستور وترياك نسبت به كاتد ان بايد حدود 0/2 الي 0/5 {در ديتا شيت هر قطعه اين ولتاژ دقيقا مشخص ميشه } مثبت تر باشه . زاويه اتش گيت را در مدارات ac توسط پالس با زمان و دامنه مشخصي ميتوان طراحي كرد كه در كدام موقعيت از زمان سيكل و در دامنه مشخص قطعه شروع به هدايت كنه و..
كتابخانه يا ورژن پروتيوس را اپديت كنيد {در اكثر ورژن ها اين ترياك موجود هست در انتخاب ان جستجو دقيق و دقت كنيد .
قسمت زرد رنگ همون نقشه مراجعه كنيد كه فقط توسط يك ترانزيستور معمولي ميتونيد ترياك يا تريستور را تحريك كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
ستاد عزيز سلام
واسش تاپيك زدم .
نه متاسفانه نتونستم فايلي رو كه دانلود كردم رو توي پروتوس باز كنم .....
استاد نمي دونم چي كار كنم هرچي زحمت كشيدم و هزينه كردم الان براي يك مولد موج سينوسي مونده يك مولدي كه بتونم ازش نتيجه بگيرم .مثل اوني كه با 8038 بسته بودم كه متاسفانه اي سي سوخت .و ديگه هم دسترسي ندارم براي تهيه اين اي سي
استاد شما پيشنهاد مي كنيد كه چيكار كنم؟؟؟؟؟
بد جور حالم گرفتست
با سلام :
تاپيك شما را نديدم {ارسال نكرده ايد وگرنه اصلاحش ميكردم }
در پروتيوس دو سه ورژن تست كردم مدار ايرادي نداد و شما ميتونيد از شكلي كه اپ كردم كمك بگيريد و چند تا قطعه بيشتر نداره خودتون در پروتيوس خود شماتيك را دستي پياده كنيد و نتيجه را ببينيد مقدار قطعات در نقشه مشخص هستند و همين مدار براي تست طرح شما كافي خواهد بود با تغيير در مقدار خازن و مقاومت هاي تانك ميتونيد به فركانس دلخواه برسيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام جناب آقای رجبی
خواهش می کنم اگه امکان داره این مدارو با نرم افزار pcb واسم طراحی کنین.
آخه این پروژه 8 نمره داره ومنم ترم یک هستم وازاین نرم افزار هیچی سردر نیاوردم
لطفا کمکم کنین

دوست عزيز قبلا هم در بخش ديگري همين پست را زده بودين . يكي از دوستان { اقاي ميثم } زحمتش براتون كشيدن و پاسخ گذاشته اند به تاپيك فوق {طراحي pcb مدارات } مراجعه كنيد .
در ضمن پست شما مشكوك به نظر ميرسد براي ورود به اين سايت نيازي به ******* و .... شكن نيست براي پاسخ گرفتن بايد با اكانت مشخص تان وارد سايت شويد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
سلام و سپاس
راستی چطوری تصویرهارو پیوست کنم
باتشکر ایوب

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام و سپاس
راستی چطوری تصویرهارو پیوست کنم
باتشکر ایوب
با سلام :
براي استفاده از تمام امكانات سايت بايد با پرداخت حق عضويت سالانه عضو رسمي سايت شويد در اين صورت امكان اپلود فايل و نقشه و... براتون فعال ميشه . http://www.irantk.ir/showthread.php?t=962
در غير اينصورت شما بايد فايل خود را در يكي از اپلودسنترهاي مجاني اپلود كرده و لينك انرا در پست خود درج كنيد در صورت مفيد بودن مطالب لينك فايل شما را به خود همين سايت و به نام شما انتقال {اپلود مجدد در سايت } ميدهيم .
با تشكر و
موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد گلم سلام
ممنون براي تمامي راهنمايي هاي ارزشمند شما
استاد مداري كه شما طراحي كرديد را مجدد درپروتيوس بستم و جواب داد.و ان را روي برد پياده كردم.استاد عزيز اين مدار هم ثبات فركانسي نداره و فركانس اون ريپل مي زنه.
استاد واقعا اين قضيه واسه من به عنوان يه معضل شده.
استاد به يك ژنراتور دقيق نياز دارم .استاد به ارشيوتان دسترسي نداريد؟؟من منتظر يك مدارژنراتور با ميكرو بودم كه قولش رو به بنده داده بوديد .؟؟؟؟؟هنوز هم منتظر هستم.
استاد لطفا كمكم كنيد تا بتونم از اين مرحله هم خلاص شم و پروژه ام رو به مرحله آزمايش برسونم.
با تشكر
meysam

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد گلم سلام
ممنون براي تمامي راهنمايي هاي ارزشمند شما
استاد مداري كه شما طراحي كرديد را مجدد درپروتيوس بستم و جواب داد.و ان را روي برد پياده كردم.استاد عزيز اين مدار هم ثبات فركانسي نداره و فركانس اون ريپل مي زنه.
استاد واقعا اين قضيه واسه من به عنوان يه معضل شده.
استاد به يك ژنراتور دقيق نياز دارم .استاد به ارشيوتان دسترسي نداريد؟؟من منتظر يك مدارژنراتور با ميكرو بودم كه قولش رو به بنده داده بوديد .؟؟؟؟؟هنوز هم منتظر هستم.
استاد لطفا كمكم كنيد تا بتونم از اين مرحله هم خلاص شم و پروژه ام رو به مرحله آزمايش برسونم.
با تشكر
meysam
استاد عزيز لطفا كمكم كنيد من هنوز چشم براه كمك شما هستم
با تشكر
meysam

mori220

کاربر
2009-01-19
77
217
تهران
آقا رجبی
من دنبال نقشه عملی یه منبع تغذیه سوئیچینگ قابل تنظیم دوبل از 0 تا 40 ولت هستم که قابلیتهای یه منبع تغذیه عادی رو هم داشته باشه مثل کنترل جریان و اتصال کوتاه و...در ضمن با lcd باشه
زیاده روی کردم
ببخشید دیگه

بالا