آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام و تشکر فراوان از زحمات جبران ناپذیر جناب آقای رجبی.
1-من به یک رگولاتور ساده ولتاژ dc که از ic lm317 استفاده شده باشد ناز دارم
2-یک مدار دیگری که به تناسب شدت صدای اطراف به عنوان یک مقاومت متغیر عمل کند.
هدف من تولید یک وسیله ایست که کنار تخت کودک بسته شود و در صورتی که بچه شروع به گریه کردن کند دور یک الکتروموتور را تنظیم کند تا آن هم کار تکان دادن تخت را انجام دهد.
3-آیا مداری وجود دارد که بتواند زاویه انحراف از حالت عمود را تشخیص دهد؟در واقع یک ژیروسکوپ الکترونیکی میخواستم.
با تشکر فراوان
با سلام :
درخواست چندين مدار متفاوت در يك پست !!!
دانلود نرم افزار محاسباتي رگولاتور lm317 از تاپيك معرفي نرم افزار ها در بخش اموزش گام به گام ....
دوست عزيز مداري در ارشيوم موجود هست براتون اپلود ميكنم كه هم به حالت اتوماتيك درخواست شما را انجام ميده و هم چنين با اضافه كردن مدار دوم كليد صوتي {ساندسويچ ميگويند } به نقطه اي كه با فلش مشخص كردم اتوماتيك .....
ولي با توجه به اينكه اينگونه مدارات مصرف مقطعي دارند توصيه ميكنم بجاي متحمل هزينه و وقت و..... :
شما ميتونيد با استفاده از يك سويچ جيوه اي و يك مدار ساده الكتريكي كار خود را راه بياندازيد .
سويچ جيوه اي {به عكس ان نگاه كنيد mercury switch} كليدي هست اگر به هر دليلي از موقعيت خود منحرف شود موجب قطع و وصل فرماني ميشود با استفاده از اين خاصيت به سادگي ميتوانيد كار خود را راه بياندازيد .
توضيح بيشتر و يا نا رسايي داشتم پيام بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 1.3 کیلوبایت بازدیدها: 154
  • 78.9 کیلوبایت بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
نوسانساز رو بستم و از خودش فركانس ميده.
استاد خروجيه سينوسيه مدار كدام قسمت است؟؟؟؟پايه ي سورس j-fet؟؟؟؟؟؟
استادفركانس خروجي درحد 100 يا 200 هرتز +/- ريپ مي زند.براي رفع اين مشكل چيكاركنم؟؟؟با پتانسيومتر هم صاف نمي شود؟؟؟؟
منتظر راهنمايي هاي شما هستم
با تشكر
meysam

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ana110

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
نوسانساز رو بستم و از خودش فركانس ميده.
استاد خروجيه سينوسيه مدار كدام قسمت است؟؟؟؟پايه ي سورس j-fet؟؟؟؟؟؟
استادفركانس خروجي درحد 100 يا 200 هرتز +/- ريپ مي زند.براي رفع اين مشكل چيكاركنم؟؟؟با پتانسيومتر هم صاف نمي شود؟؟؟؟
منتظر راهنمايي هاي شما هستم
با تشكر
meysam
با سلام :
خروجي سينوسي با شماره 11 مشخصه بله سورس جي فيت .
1 - اولش احتمال كم بودن جريان ولتاژ مدار تغذيه !!!!
2- درست كار نكردن جي فيت خروجي {همونطور كه اشاره كردم اين يك منبع جريان ميباشد كه از ريپل زدن {بالاو پايين رفتن ولتاژ مدار در زير بار } جلوگيري ميكنه .
بايد نحوه تغذيه مدار را بررسي كنيد در صورتيكه ولتاژ تغذيه مدار پايدار هست {از نقطه صفر به منفي و مثبت و همچنين از منفي تر به مثبت حدود 18 ولت بايد ثابت باشد } عيب از جي فيت ميباشد . اين نوع ترانزيستورهاي مرغوب بدنه فلزي دارند پلاستيكي ها نويز پذير هستند .
با تشكر .
موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
با يك مشكل تازه برخورد كردم كه هم برايم مشكل است و هم جالب
استاد وقتي مثلا به ورودي تقويت كننده فركانس 5 كيلو اعمال مي كنم .در خروجي فركانس 8/8 دريافت مي كنم . وقتي سعي مي كنم كه با پتانسومترها اين فركانس زو تنظيم كنم يا يك دفعه به 40 كيلو مي رسد و يا در 4/4 كيلو ثابت مي ماند.نمي شودا‹ را تنظيم كرد.
استاد به نظر شما علت اين فرايند چيه؟؟؟؟؟چه راهكاري پيشنهادمي كنيد؟؟؟؟
با تشكر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
با يك مشكل تازه برخورد كردم كه هم برايم مشكل است و هم جالب
استاد وقتي مثلا به ورودي تقويت كننده فركانس 5 كيلو اعمال مي كنم .در خروجي فركانس 8/8 دريافت مي كنم . وقتي سعي مي كنم كه با پتانسومترها اين فركانس زو تنظيم كنم يا يك دفعه به 40 كيلو مي رسد و يا در 4/4 كيلو ثابت مي ماند.نمي شودا‹ را تنظيم كرد.
استاد به نظر شما علت اين فرايند چيه؟؟؟؟؟چه راهكاري پيشنهادمي كنيد؟؟؟؟
با تشكر
با سلاام :
به سؤالات پست قبلي توجه و پاسخ بزاريد :
ولتاژ مدار و چگونگي استفاده از تغذيه در مدار جنراتور ؟؟؟؟؟
با تشكر .
موفق باشيد .

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
سلام
سپاس از زحمات استاد ارجمند.
یادتون نره آماتورم.
دیتاشیت المانهای که گذاشته بودی نگاه کردم اما نمیدونم چه قطعه ای هست و چه جوری تحریک میشه. تو شهرسان ما قطعات گیر نمیاد و باید سفارش بدم. اگه میشه یک المان انتخاب کنید که تو بازار باشه و نقشه رو برام بکشید . من فقط میتونم ترانزیستور رو تحریک کنم از قطعات دیگه چیزی نمیدونم .شما گفتید اطلاعات خروجی مدار فرمان نیاز میباشد = خروجی میکرو مگه نیست یامن اشتباه فهمیدم.
با تشکر ایوب.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
سپاس از زحمات استاد ارجمند.
یادتون نره آماتورم.
دیتاشیت المانهای که گذاشته بودی نگاه کردم اما نمیدونم چه قطعه ای هست و چه جوری تحریک میشه. تو شهرسان ما قطعات گیر نمیاد و باید سفارش بدم. اگه میشه یک المان انتخاب کنید که تو بازار باشه و نقشه رو برام بکشید . من فقط میتونم ترانزیستور رو تحریک کنم از قطعات دیگه چیزی نمیدونم .شما گفتید اطلاعات خروجی مدار فرمان نیاز میباشد = خروجی میکرو مگه نیست یامن اشتباه فهمیدم.
با تشکر ایوب.
با سلام :
بهتر است شما ابتدا خروجي ميكرو را توسط ترانزيستورهاي معمولي بافر كنيد تا توسط اپتوكوپلر گيت تريستور يا ترياك با توان بالاتري را تحريك كنيد .
-- اينكه نقشه اي درخواست كردين به سؤالات زير پاسخ بزاريد :
1- ايا تغذيه 20 امپري لامپ هاي سري و موازي dc هست ياac ???
2 - در صورت ac بودن فركانس برق شهر است يا ... فركانس را بزاريد .
3 - قطعه درخواستي فقط صرفا براي on/off ميخواهيد يا بايد فلاشر و... باشد .
3 - ولتاژ كار سري لامپ هايي كه 20 امپر جريان ميكشند ؟؟؟
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mmelecom

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام استاد عزيز
مدار رو يكبار با 3 باطري 6 ولتي امتحان كردم كه از 6 ولت آنن سر وسط گرفتم(18 ولت)
ويكبار هم با دو باطريه 6 ولتي كه از سر 6 آن سر وسط گرفتم.(12ولت)
راستي استاد تغيير ظرفيت خازنها در فركانس توليدي مو

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام استاد عزيز
مدار رو يكبار با 3 باطري 6 ولتي امتحان كردم كه از 6 ولت آنن سر وسط گرفتم(18 ولت)
ويكبار هم با دو باطريه 6 ولتي كه از سر 6 آن سر وسط گرفتم.(12ولت)
راستي استاد تغيير ظرفيت خازنها در فركانس توليدي مو

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
سلام وسپاس
جواب سعالها برای درخواست مدار.
1.منبع تغذیه ac برق شهر.
2. فرکانس برق شهر .
3.قطعه فلاشر و... باشه.
4. ولتاژکاری220ولت.