آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيزم سلام.
ممنون بابت راهنمايي هاي شما
استاد عزيز مظورتون از مداري كه براي ولتاژ با رگلاتور فرموديد اينه؟؟؟؟؟؟؟؟
attachment.php

اگه اينه لطفا بيشتر راهنمايي بفرماييدر مورد نحو ه ي قرار گرفتن رگلاتور و سيم هاي ورودي به مدار يك مقدار براي بنده مجهوله
ممنون از لطفتون استاد گرامي
با تشكر
meysam

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ana110

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيزم سلام.
ممنون بابت راهنمايي هاي شما
استاد عزيز مظورتون از مداري كه براي ولتاژ با رگلاتور فرموديد اينه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه اينه لطفا بيشتر راهنمايي بفرماييدر مورد نحو ه ي قرار گرفتن رگلاتور و سيم هاي ورودي به مدار يك مقدار براي بنده مجهوله
ممنون از لطفتون استاد گرامي
با تشكر
meysam
با سلام :
دوست عزيز در اين نمونه كه گذاشته بودم از رگولاتور استفاده نكردم {چون ولتاژ باتري ها تقريبا ثابت ميباشند } ولي در صورت لازم نقشه اي با رگولاتور 9 ولتي هم اماده كرده ام ميتونيد هر كدام دوست داشتين استفاده كنيد :
اولين سيم از پايين كه با خط منفي هر دو مدار مشخص كرده ام همون سيم منفي باتري به امپلي فاير و همچنين منفيترين ولتاژ جنراتور ميباشد .
خط وسطي دوم به امپلي فاير ربطي ندارد و مستقيم به سيم وسطي جنراتور {خط صفر } وصل ميشود .
خط سوم به خط مثبت جنراتور وصل ميشه و باز هم به امپلي فاير ربطي ندارد .
سيم بالايي چهارم +30 ولتي است كه به جنراتور ربطي مدارد و فقط تغذيه مثبت امپلي فاير ميباشد .
راهنمايي براي استفاده از رگولاتور هم در متن نقشه مشاهده ميكنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 54.4 کیلوبایت بازدیدها: 154

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
نقشه منبع تغذيه را طبق دستور شما عملي كردم اما يك مشكلي وجود دارد
ولتاژ رگلاتور بالا نسبت به خط وسط 12 ولت است و ولتا» رگلاتور پايين نسبت به خط وسط 9 ولت
استاد اين مشكل را چگونه حل كنم؟؟؟؟؟؟
با تشكر
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
نقشه منبع تغذيه را طبق دستور شما عملي كردم اما يك مشكلي وجود دارد
ولتاژ رگلاتور بالا نسبت به خط وسط 12 ولت است و ولتا» رگلاتور پايين نسبت به خط وسط 9 ولت
استاد اين مشكل را چگونه حل كنم؟؟؟؟؟؟
با تشكر
meysam
با سلام :
ببخشيدخطاي من ميباشد براي اصلاح سيم وسط رگولاتور وسطي را به خروجي رگولاتور پايين وصل كنيد . {در نقشه اشتباهي به ورودي ان وصل است }
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام وسپاس
جواب سعالها برای درخواست مدار.
1.منبع تغذیه ac برق شهر.
2.فرکانس برق شهر .
3.قطعه فلاشر و... باشه.
4. ولتاژکاری220ولت.
با تشکر ایوب.
با سلام :
دوست عزيز به چند طريق مي توانيد خروجي avr ‌را به شبكه 220 ولتي ارتباط دهيد كه اولا بستگي دارد كه خروجي ها را براي حالت صفر و يا يك ديجيتالي تعريف ميكنيد .
براي هر دو حالت از نقشه هاي كمكي زير ميتوانيد استفاده كنيد .
1 - حالت ها براي خروجي صفر منطقي .
2- حالت براي خروجي يك منطقي كه از اپتوكوپلر بايد استفاده كنيد {براي ايزولاسيون يك روش استاندارد ميباشد }
3 - در صورتيكه از روش استناندارد استفاده نميكنيد از شكلي كه ترانزيستور معمولي استفاده شده است .....
در يك حالت با استفاده از تريستور ارزان قيمت امپر كم كه براي هر لامپ بايد يك تريستور استفاده كنيد {هر سري شامل 20 تريستور 200 تومني .
در حالت دوم با استفاده از bcy20-600 كه براي هر سري يك عدد كافيست ولي كمي گرانتر است .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 91.3 کیلوبایت بازدیدها: 15
  • Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
من طبق دستور شما عمل كردمو ولتا» متقارن شد
اما استاد متاسفانه با مشكل قبلي مواجه شدم كه فركانس ورودي با فركانس خروجي تطابق نداره .يعني فركانس ورودي 5 خروجي 28 و يا ورودي 13 خروجي 6 .و استاد به طور مداوم هم ريپل مي زند بين 1 تا چند كيلو.
استاد نمي دونم بايد چي كار كنم همه چيزم آماده جز همين نوسانساز .با 8038 اصلا اين مشكل را نداشتم ورودي و خروجي يكي بود اما الان خيلي مشكل دارم
استاد عزيز لطفا راهنمايي كنيد تا از اين معضل خلاص شوم
منتظر راهنمايي شما استاد گرامي هستم
با تشكر
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
من طبق دستور شما عمل كردمو ولتا» متقارن شد
اما استاد متاسفانه با مشكل قبلي مواجه شدم كه فركانس ورودي با فركانس خروجي تطابق نداره .يعني فركانس ورودي 5 خروجي 28 و يا ورودي 13 خروجي 6 .و استاد به طور مداوم هم ريپل مي زند بين 1 تا چند كيلو.
استاد نمي دونم بايد چي كار كنم همه چيزم آماده جز همين نوسانساز .با 8038 اصلا اين مشكل را نداشتم ورودي و خروجي يكي بود اما الان خيلي مشكل دارم
استاد عزيز لطفا راهنمايي كنيد تا از اين معضل خلاص شوم
منتظر راهنمايي شما استاد گرامي هستم
با تشكر
meysam
با سلام :
براي كوپلينك جنراتور به امپلي فاير از چه قطعه اي استفاده ميكنيد ؟؟؟
نبايد بطور مستقيم تجويز كنيد !!!!
از يك خازن پوليستر حدود يك نانو استفاده كنيد .
{مسلما جنراتور قبلي شما از قطعه اي استفاده كرده بود كه صرفا براي همين مورد ها توليد شده و اين مدار حاضر يك طرح مي باشد كه بازده مدار قبلي را احتمالا صد در صد نخواهد داشت } .
با تشكر .
موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
اين نوسانساز اصلا ثبات ندارد و هر كاري مي كنم نتيجه اي نمي دهد.
استاد نمي خوام به اين مدار و اين مشكل ببازم .اگه ميشه يك نوسانساز ديگه كه موج سينوسي توليد كنه واسم آپلود كنيد استاد اگه ميشه ولتاژ متقارن نباشه دو قطبي باشه.اين فكر مي كنم كه 4 نوسانسازي بود كه بستم ولي نتيجه نداد.
استاد عزيز به زبون ساده بگم نمي خوام به اين مشكل ببازم اينقدر كار مي كنم تا مشكل بر طرف شه .مي خوام سر آخر مثل مدار تقويت كنند من برنده باشم.
استاد عزيز اگه ميشه لطف كنيد و يك مدار مولد سينوسي كه خودتون در مورد كارش اطمينان بيشتري داريد واسم آپلود كنيد ممنون ميشم
استاد به كمك شما براي موفقيت خيلي نياز دارم
منتظر راهنمايي هاي شما استاد عزيز هستم
با تشكر
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
اين نوسانساز اصلا ثبات ندارد و هر كاري مي كنم نتيجه اي نمي دهد.
استاد نمي خوام به اين مدار و اين مشكل ببازم .اگه ميشه يك نوسانساز ديگه كه موج سينوسي توليد كنه واسم آپلود كنيد استاد اگه ميشه ولتاژ متقارن نباشه دو قطبي باشه.اين فكر مي كنم كه 4 نوسانسازي بود كه بستم ولي نتيجه نداد.
استاد عزيز به زبون ساده بگم نمي خوام به اين مشكل ببازم اينقدر كار مي كنم تا مشكل بر طرف شه .مي خوام سر آخر مثل مدار تقويت كنند من برنده باشم.
استاد عزيز اگه ميشه لطف كنيد و يك مدار مولد سينوسي كه خودتون در مورد كارش اطمينان بيشتري داريد واسم آپلود كنيد ممنون ميشم
استاد به كمك شما براي موفقيت خيلي نياز دارم
منتظر راهنمايي هاي شما استاد عزيز هستم
با تشكر
meysam
با سلام :
دوست عزيز اصولا در فانكشن جنراتور ها ي سينوسي شكل با توجه به مسله عبور از صفر و اپ امپ هاي ان بايد ولتاژ ها متقارن بشه وتا حالا بنده مداري نديده ام كه سينوسي توليد كند واز ولتاژ نامتقارن استفاده بشه { مداري جلب توجه ام كرد ولي وقتي مطالعه كردم متوجه شدم به صورت كاذب {جانبي } اين ولتاژ صفر را از همون ولتاژ تغذيه نامتقارنش توليد كرده بود } لذا گمان نميكنم كه يك فانكشن جنراتور انالوگ بتواند بدون ولتاژ متقارن بازده سينوسي داشته باشه .
در بخش مدارات الكترونيك چند مدار پيشرفته تر ديجيتالي {موجود هست } و بازم اپديت ميكنم اين مدارات با استفاده از ميكروكنترل و ديجيتالي avr هستند كه اپراتور هاي حرفه در ازمايشگاه ها بكار ميگيرند با توجه به اينكه مدارات فوق مفصل هستند و در عهده پاسخ به تاپيك نمي باشند در صورت تمايل به مدارات الكترونيك سر بزنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
استاد يك سوال
اسيلاتور ساخته شده را به تقويت كننده اعمال كردم وروديه فركانس 4/5 كيلو هرتز بود
خروجي تقويت كننده قبلااز ترانس 5 و بعد از ان 42 كيلو هرتز بود
استاد با اي سي 8038 اصلا اين مسله وجود نداشت.اين عيب از اسيلاتور است استاد؟؟؟؟
با اي سي 8038 پتانسيومتر ورودي تقويت كننده فقط ولتاژ رو كم و زياد مي كرد و فركانس ثابت بود ولي با اين اسيلاتور وقتي پتانسيومتر تغيير مي كند فركانس هم تغيير ميكند ولي نه به صورت خطي در يكجا 5 است كمي كه مي چرخد 27 مي شود و كمي كه مجدد مي چرخد 2 ميشود و....
اين هم مشكل از نوسانساز است؟؟؟؟؟
ااستاد عزيز نوسان سازهاي ديجيتالي فكر مي كنم كه دقيق تر باشند درسته.من براي كارم به فركانس دقيق نياز دارم
.استاد عزيز اگر ممكن است يك مولد موج سينوسي كه دقيق باشد و خودتون كار اون رو تاييد كنيدو از آي سي avr در ان استفاده شده باشد و اطلاعات اون روي ال سي دي نمايش داده شود(مثل فركانس خروجي) را برام آپلود كنيد .ممنون مي شم .بهتر از اينه كه وقتم رو روي مدارات آنالوگ بزارم و آخرش اون نتيجه اي كه مي خوام نگيرم و بازده نداشته باشه.

منتظر راهنمايي هاي ارزشمند شما هستم
با تشكر
meysam

آخرین ویرایش:
بالا