آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
من تمام قطعات را تونستم جور كنم به جز ترانزيستور.حتي شماره اي كه شما فرموده بوديدj105
استاد عزيز اگه ميشه يك ترانزيستور ديگه معرفي كنيد تا بتونم اونو جور كنم.
ممنوم از لطف شما استاد گرامي
منتظر راهنمايي هاي شما استاد عزيز هستم
موفق باشيد
با تشكر
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
من تمام قطعات را تونستم جور كنم به جز ترانزيستور.حتي شماره اي كه شما فرموده بوديدj105
استاد عزيز اگه ميشه يك ترانزيستور ديگه معرفي كنيد تا بتونم اونو جور كنم.
ممنوم از لطف شما استاد گرامي
منتظر راهنمايي هاي شما استاد عزيز هستم
موفق باشيد
با تشكر
meysam
با سلام :
دوست عزيز اين ترانزيستور بايد اين مشخصات را داشته باشه :
n-channel JFETs provide ultra-high input impedance transistor
وقتي به ديتا شيت ها مراجعه ميكنم با شماره هايي مواجه ميشوم كه يكي از ديگري كم ياب تر هستند .
يك پيشنهاد اسان :
شما يك عدد از اين ميكروفون هاي سه سيم يا دوسيمه {الكتروليتي } پيدا كنيد دست دوم يا نو ولي سالم باشه كافيست و با احتياط پوسته نازك الومينيومي انرا بريده و يك ترانزيستوري در داخل ان كار گذاشته شده كه گيت ان به صفحه ديافراگم و سورس و درين ان به بدنه منفي و مثبت وصل شده با احتياط انرا دراورده و در طرح خود استفاده كنيد {اين ترانزيستور ها داراي همين مشخصات با ولتاژ پايينتري ميباشند كه براي محدوده ولتاژ كاري مدار شما كفايت ميكند .
با تشكر .
موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
ترانزيستور مربوطه حتما بايد مشخصات فوق رو داشته باشه؟؟؟؟
نمي شه از ترانزيستور ديگه jfet باشه استفاده كرد؟؟؟مثل ,2n3459 ,2n3370 2n3819و.......?????

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
ترانزيستور مربوطه حتما بايد مشخصات فوق رو داشته باشه؟؟؟؟
نمي شه از ترانزيستور ديگه jfet باشه استفاده كرد؟؟؟مثل ,2n3459 ,2n3370 2n3819و.......?????
با سلام :
بخاطر اين كه احتمالا نتونيد پيدا كنيد بود وگرنه چرا نميشه اگه موجود داريد با همون مشخصات هست بله استفاده كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
يعني از هر ترانزيستور jfet ديگه اي مي تونم به جاي اون استفاده كنم؟؟؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
يعني از هر ترانزيستور jfet ديگه اي مي تونم به جاي اون استفاده كنم؟؟؟
با سلام :
بله كافيست كه جي فيت و هاي امپدانس باشه طبق مشخصات فوق مخصوصا همون 2n3819 اگر داريد ...
{ودليل استفاده از اين مشخصات فقط به خاطر اين است كه در هر شرايط استفاده از خروجي ديگه به مدار جرياني تحميل نخواهد شد تا در شكل موج و فركانس تغييرات دهد { روشي براي استفاده از يك منبع جريان ثابت در مدار ميباشد } .
با تشكر .
موفق باشيد .
A013903.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز
ممنون از لطفتون ترانزيستور 2n3819 رو تهيه كردم
انشا الله مدار رو مي بندم و نتايج رو خدمت شما استاد عزيز ارايه مي دم
موفق و سربلند باشيد
با تشكر
meysam

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
سلام
ممنون از اینکه به سعال من توجه کردی
آماتوریم استاد سخت نگیر
اصل سعال اینه که میخواستم با میکرو , avrبیست وچهار ریسه لامپ که هر ریسه 20آمپر میکشه به صورت فلاشر کنترل کنم و نمیخوام از رله استفاده کنم. ترانزیستور یا المانی دیگه به جای رله اگه میشه .
باتشکر ایوب.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
ممنون از اینکه به سعال من توجه کردی
آماتوریم استاد سخت نگیر
اصل سعال اینه که میخواستم با میکرو , avrبیست وچهار ریسه لامپ که هر ریسه 20آمپر میکشه به صورت فلاشر کنترل کنم و نمیخوام از رله استفاده کنم. ترانزیستور یا المانی دیگه به جای رله اگه میشه .
باتشکر ایوب.
با سلام :
دوست عزيز كاش جريان و ولتاژ مدار فرمان را نيز اشاره ميكردي تا بتونيم دقيق پاسخ بزاريم
با اين حال ... معمولا براي فلاشر و هر فرمان كنترلي لامپ از تريستور يا ترياك استفاده ميكنند
لينك هاي زير {ديتاشيت } ارشيوي از قطعاتي كه بتونند براتون كارساز باشند مي باشند كليك و دلخواه خود را انتخاب كنيد .
ولتاژ قطعه را 400 ولت يا بالاتر و جريان انرا 25 امپر يا مقداري بالاتر انتخاب كنيد ولي در مورد جريان گيت براي كنترل اطلاعات خروجي مدار فرمان نياز ميباشد !!! كه خودتان ميتونيد با بررسي اطلاعاتي كه داريد از بين اينا هر كدام دسترسي داشتين انتخاب و استفاده كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .
http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Cat=1376385&k=400v 25a thyristor
-------------
http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Cat=1376387&k=400v 25a thyristor
---------------
http://parts.digikey.com/1/parts/1233663-triac-700v-25a-rd-91-ins-bta25-700b.html

پیوست‌ها

mirzagasemi

کاربر
2009-06-27
60
77
با سلام و تشکر فراوان از زحمات جبران ناپذیر جناب آقای رجبی.
1-من به یک رگولاتور ساده ولتاژ dc که از ic lm317 استفاده شده باشد ناز دارم
2-یک مدار دیگری که به تناسب شدت صدای اطراف به عنوان یک مقاومت متغیر عمل کند.
هدف من تولید یک وسیله ایست که کنار تخت کودک بسته شود و در صورتی که بچه شروع به گریه کردن کند دور یک الکتروموتور را تنظیم کند تا آن هم کار تکان دادن تخت را انجام دهد.
3-آیا مداری وجود دارد که بتواند زاویه انحراف از حالت عمود را تشخیص دهد؟در واقع یک ژیروسکوپ الکترونیکی میخواستم.
با تشکر فراوان

بالا