- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام :استاد عزیز سلام و ممنون
استاد من این مدار رو در فرکانس های متغیر از 1 تا 10 kh ازمایش می کنم و شکل موج همه ی آنها سینوسی است و شکل موج دگری استفاده نمی کنم
استاد فقط سوالی برای بنده وجود دارد و ان این است که با و جود فرمایش شما در خصوص قدر تقویت کننده که 70 وات است آیا ترانس را برای همان 70 وات وارد نرم افزار کنم یا وات بالا تر ؟؟؟؟ولتاژ را چطور؟؟؟30 ولت یا بیشتر؟؟؟؟
استاد جریان خروجی عددی دلخواه است یا از طریقی خاص بدست می آید .اگر اینطور است لطفا راهنمایی بفرمایید؟؟؟
با تشکر
موفق باشید
meysam
دوست عزيز اگر فايل ضميمه لينك كه گذاشتم مطالعه كنيد فكر نكنم جاي سؤالي برايتون باقي بمونه با اين حال اين هم يك عكس به همراه فرمول و متن راهنمايي محاسبه ترانس .... {بهتر است فركانس را همون 5 كيلوهرتز در نظر بگيريد .
در مورد انتخاب قدرت ترانس و امپلي فاير شما بايد نسبت به كاربرد خود تصميم بگيريد چنانكه فكر ميكنيد همين مقدار توان براتون كافيست ميتونيد سفارش بدهيد در ضمن در مچينگ هاي امپلي فاير توان از 70 وات تا 100 وات ان چنان تاثيري در بازده نخواهد داشت {همون 100 وات در نظر بگيريد و در مورد ولتاژ ورودي مچينگ هم بايد همون ولتاژي كه در شرايط كار عادي {حالت ايمن } از امپلي فاير ميگيريد را در نظر بگيريد } .مچينگ ها را بطور استاندارد براي خروجي 100 ولت با هر ولتاژ ورودي سفارشي مي پيچند .
در صورت تعميم امپلي فاير به توان بالا هم بايد از نقشه هاي موجود تاپيك استفاده كنيد .
جريان خروجي بستگي به توان امپلي فاير دارد اگر توان شما فرضا 70 وات باشد و خروجي ولتاژ 100 بخواهيد جريان ان از w/v = 70/100 = .7 يعني 700 ميلي امپر در 100 ولت خواهد بود .
با تشكر .
موفق باشيد .
پیوستها
-
30.6 کیلوبایت بازدیدها: 168