- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام :استاد عزیز سلام
من مدار رو به 5 باطریه 6 ولتی که هر کدام 4.5 آمپر برق داشت 30 ولت 22 آمپر وصل کردم .صدا خیلی خیلی زیاد شده است اما ترانزیستورها تا آن حد داغ می شوند که سیم هایی که به رادیاتور آنها برخورد کرد را آب می کنند.به رادیاتورها سیلیکون زدم ولی کفاف نکرد و باز هم تانزیستورها تا حد غیر قابل تحملی داغ می شوند.با این مشکل چه کار کنم؟؟؟؟
استاد به خروجیه آمپلی فایر یکترانس 12 ولت 3آمپر 3 سر به صورت معکوس وصل کرد اما در خروجیه ترانس ولتاژی نداره چرا استاد؟؟؟؟
بازم ممنون از راهنمایی های شما استاد عزیز.
موفق باشید
meysam
دوست عزيز اولا سري كردن باتري در امپراژ ان تاثير نميكند و فقط ولتاژ را بالا مي برد و با اين حساب شما از باتري 30 ولت 4/5 امپر استفاده ميكنيد .
دوما قبلا هم عرض كرده بودم با توجه به وجود خازن در خروجي كه{ فقط سيگنال ac را به خروجي هدايت خواهد كرد } در صورتيكه به ورودي سيگنالي اعمال نشود طبيعي است كه خروجي هم نخواهيد داشت با اعمال سيگنال به ورودي در خروجي و ترانس ولتاژ بالاتري ميتوانيد بگيريد .
داغ كردن ترانزيستورها هم با همون رادياتورها امر طبيعي ميباشد كه قبلا بازهم اشاره كرده ام بايد رادياتورهايتان را بزرگتر انتخاب كنيد {استفاده و طراحي رادياتور ها هم براي خود فرمولهاي محاسباتي دارند كه در حداقلش بايد رعايت شود } در اينجا و به اختصار ميتوانيد به ازاي هر وات خروجي 15 سانتي مكعب ازصفحه شمش الومينيم استفاده كنيد {يك محاسبه سر دستي } و پيشنهاد ديگه اينكه هنوز تا تهيه ترانس مچينگ در طرح نهايي از ولتاژ پايين تر استفاده كنيد {24 ولت خوبه }
با تشكر .
موفق باشيد .