آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

2014-02-14
14
21
گیلان
سلام آقای رجبی عزیز امیدوارم سلامت باشید
جناب رجبی زیاد وقت شریفتان را نمی گیرم فقط تقاضا دارم اگر مدار کنترلی در رابطه با ماشین ظرفشوئی دارید که بتواند جایگزین مدار اصلی شود در سایت بگذارید از راه دور برایتان آرزوی سعادت دارم واز ارتباط با شما بعد از سالها بسیار خوشحالم .با احترام محمدعلی جعفری.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

ساخر

کاربر vip
کاربر
2012-05-18
181
698
ایران
با سلام و خسته نباشید
من نیاز به شمارنده ای دارم صعودی نزولی تا در ورودی سالنی وصل نمایم بطوری که نفرات وارد سالن میشوند شمارنده افزایش یابد و زمانی که هرنفر خارج میشود عدد کاهش یابد یعنی بطور کلی با مشاهده تابلوی شمارنده نفرات داخل سالن مشخص باشند.
با تشکر

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
با سلام :

ببینید این مدار در نوع خود کامل هست و قادر است با چهار خروجی خود { در طرح شماتیک با 4 ال ای دی نمایش داده شده } موتور با تنظیمات زمانی دلخواه به گردش در بیاد . همچنین با تلرانس دو درجه ای در حرارت و رطوبت تهویه یا هیتر یا هر وسیله لازم دیگر را به نسبت تنطیماتی که وارد میکنید را کنترل نماید .
بله فایل با پسوند هگز باید قبل از استفاده از مدار حتما در میکرو کنترل توسط یک پروگرامر ریخته { پروگرام } شود .
hidden content may not be quoted

با وجود فایل اصلی isis پروتیوس فکر نکنم در تهیه مدار pcb مشکلی داشته باشید { به راحتی با چند کلیک میتونید به دلخواه تهیه کنید } با این وجود در صورت فراغت بنده هم به چشم ... بیشتر در خدمتون خواهم بود .
یک فایل تصویری از بکار گیری ان { البته در شبیه سازی با پروتیوس } تهیه کرده ام براتون نیز میزارم تا کلی راهنمای مونتاژ و بکارگرفتن راهنمایتان باشد . hidden content may not be quoted
hidden content may not be quoted
موفق باشید .
ویرایش برای فایل pcb

سلام استاد

ظاهرا پسورد gadraj برای این فایلها کار نمیکند.

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
405
1,560
با سلام خدمت شما استاد عزیز بنده یه مدار میخوام که صدارو بهش بدم و صوت رو با کیفیت بالا بصورت دیتا بهم بده. و یه مدار بلعکس همین مدار .
اگه همچین مداری میشناسید لطف میکنید کمک کنید.
با تشکر وسپاس

آخرین ویرایش:

entezarashen

کاربر
2013-03-27
1
3
با سلام خدمت استاد عزیز آقای رجبی:
1-یه مدار میخواستم که ولتاز 1.5 ولت تا 12 ولت که بتونم جریان را به صورت دستی تنظیم کنم در کلمدار جریان متغییر؟
2-مدار شارژر بیسیم که جدیدا تو فروشگاه ها خرید وفروش میشه ولی بردشون از فاصله 1تا 2 سانتی متری عمل میکنه آیا مداری هست که بردش بیشتر باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:

bad-boy

کاربر
2013-01-11
82
171
زیر اسمون خدا
سلام استاد خسته نباشید اگه زحمتی نیست برام مدارساده ای رو که بشه ساخت بزارید که بشه باهاش حداقل هشت لامپ ال ای دی 2ولتی رو به تر تیب بایک کلید رو شن کرد مثلا بازدن کلید پاور ابتدا دیود شماره یک روشن وخاموش بشه وسپس دیود شماره دو و...

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,157
48
ایران
سلام استاد خسته نباشید اگه زحمتی نیست برام مدارساده ای رو که بشه ساخت بزارید که بشه باهاش حداقل هشت لامپ ال ای دی 2ولتی رو به تر تیب بایک کلید رو شن کرد مثلا بازدن کلید پاور ابتدا دیود شماره یک روشن وخاموش بشه وسپس دیود شماره دو و...

سلام
این هم مدار درخواستی شما .

[hide] 05287.png[/hide]

بالا