آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gd510

کاربر
2012-03-26
3
4
سلام مهندس رجبی من به یک مداری احتیاج پیدا کردم که بتونه انرژی گرمایی به الکتریسیته تبدیل کنه فقط خروجی که لازم دارم 24v dc میخام برای روشن کردن فن کامپیوتر ممنونت میشم منتظر جوابتون هستم

thfthfthf

کاربر
2010-12-07
4
8
سلام خدمت دوستان و مهندس رجبی
یه سایت دیدم که یه دزدگیر برای موتورسیکلت درست کرده بود که لینکش رو میزارم
از آقای رجبی و دوستان میخام که این رو بررسی کنن و مدار عملی اش رو لطف کنن بزارند
خیلی چیز جالبی است تمام مراحل رو گذاشته با توضیح اما من چیزی ازش نفهمیدم لطفا راهنمایی کنید با نقشه و توضیحات
اینم لینکش (Motorbike-Phone-Alarm)

www. instructables .com/id/Motorbike-Phone-Alarm/?ALLSTEPS

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام خدمت دوستان و مهندس رجبی
یه سایت دیدم که یه دزدگیر برای موتورسیکلت درست کرده بود که لینکش رو میزارم
از آقای رجبی و دوستان میخام که این رو بررسی کنن و مدار عملی اش رو لطف کنن بزارند
خیلی چیز جالبی است تمام مراحل رو گذاشته با توضیح اما من چیزی ازش نفهمیدم لطفا راهنمایی کنید با نقشه و توضیحات
اینم لینکش (Motorbike-Phone-Alarm)
www. instructables .com/id/Motorbike-Phone-Alarm/?ALLSTEPS
با سلام :
عزیزم شماتیک این لینک که گذاشتین !! ساده ترین نحوه ممکنه یک مدار سویچ مخفی میباشد که هر سیم کش مبتدی از طرق مختلفی میتونه این مدار را جایگزین کنه و در کل دزدگیر نیست یک سویچ مخفی هست که مسیر برق جرقه زنی را محدود میکنه به همون سویچ در رابطه با یک رله معمولی :
[hide] FZPHCC1FSPRNJGD.MEDIUM.jpg[/hide]
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام مهندس رجبی من به یک مداری احتیاج پیدا کردم که بتونه انرژی گرمایی به الکتریسیته تبدیل کنه فقط خروجی که لازم دارم 24v dc میخام برای روشن کردن فن کامپیوتر ممنونت میشم منتظر جوابتون هستم
با سلام :
همونطور که درپاسخ به پیام خصوصی نیز اشاره کردم تبدیل انرژی گرمایی به الکتریسیته نمی تونه یک مدار باشه بلکه یک سیستم یا دستگاه و ابزاری میباشد . پنل های خورشیدی و....
فرضا در سابق >> توسط دو فلز نا همجنس که در جوار هم به طرز خاصی سوار یک محور میشد و با گرما دادن به این ابزار تولید برق میکرد مانند همین رادیوهای نفتی و...... که در حال حاضر بدلیل بازده کم و غیر مقرون به صرف منسوخ شده است .
عکس هایی از رادیو های نفتی فوق :
[hide]0.728160001313353609_taknaz_ir.jpg 0.187834001313353611_taknaz_ir.jpg 0.265699001313353608_taknaz_ir.jpg 0.800525001313353606_taknaz_ir.jpg[/hide]
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
اگه امکان داره مدار رگولاتور 12 ولت 10 آمپر رو برام بزارید!ممنون میشم اگه PCB باشه!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
باسلام
اگه امکان داره مدار رگولاتور 12 ولت 10 آمپر رو برام بزارید!ممنون میشم اگه PCB باشه!

با سلام :
درخواست شما در بخش منابع تغذیه با انواع مختلف موجود هست در همون تاپیک پیگیری نمایید .
موفق باشید .

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با سلام به استاد عزیز
متاسفانه با مشکلی مواجه شدم که نیاز به راهنمایی شما دارم
در مکانی یک سیستم صوتی به همراه پخش کننده ای نصب و اجرا کردم که موسیقی را در مجموعه پخش میکند
فاصله قسمتهای مختلف مجموعه با اتاق سرور و پخش کننده موسیقی حدود صد متر می باشد و این مسئله باعث ایجاد مشکل شده است.
مصرف کننده نیاز دارد از قسمتهای مختلف مجموعه بر روی آهنگ در حال پخش یا ولوم دستگاه کنترل داشته باشد، اما کنترل دستگاه که بصورت مادون قرمز می باشد این امکان را ندارد.
لطفا راهنمایی کنید به چه صورت می شود این مشکل را حل کرد؟
در نظر این جانب این بود که ریموت کنترل رادیویی با چنین بردی بسازم و قسمت گیرنده رو به کنترل دستگاه(با توجه به گارانتی دستگاه مرکزی امکان بازکردن دستگاه و اتصال مستقیم گیرنده رادیویی به دستگاه وجود ندارد) و در کنار دستگاه قرار بدم و قسمت فرستنده رو به مصرف کننده بدم.
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام به استاد عزیز
متاسفانه با مشکلی مواجه شدم که نیاز به راهنمایی شما دارم
در مکانی یک سیستم صوتی به همراه پخش کننده ای نصب و اجرا کردم که موسیقی را در مجموعه پخش میکند
فاصله قسمتهای مختلف مجموعه با اتاق سرور و پخش کننده موسیقی حدود صد متر می باشد و این مسئله باعث ایجاد مشکل شده است.
مصرف کننده نیاز دارد از قسمتهای مختلف مجموعه بر روی آهنگ در حال پخش یا ولوم دستگاه کنترل داشته باشد، اما کنترل دستگاه که بصورت مادون قرمز می باشد این امکان را ندارد.
لطفا راهنمایی کنید به چه صورت می شود این مشکل را حل کرد؟
در نظر این جانب این بود که ریموت کنترل رادیویی با چنین بردی بسازم و قسمت گیرنده رو به کنترل دستگاه(با توجه به گارانتی دستگاه مرکزی امکان بازکردن دستگاه و اتصال مستقیم گیرنده رادیویی به دستگاه وجود ندارد) و در کنار دستگاه قرار بدم و قسمت فرستنده رو به مصرف کننده بدم.
با تشکر

با سلام :
از متن درخواست تون اینکه برداشت کردم .... با نصب یک ولوم ساده در محل اپراتور هم میشه حجم صدای فوق را کنترل و به سیستم پخش صوتی اعمال نمود /
از عکس زیر کمک بگیرید :
موفق باشید .resis61.JPG

بالا