آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

aminima10

کاربر
2014-04-25
9
19
سلام خدمت استاد عزیز
ممنون از همه زحمات شما
استاد من دوتا سنسور آلتراسونیک دارم که نمیتونم راه اندازیش کنم
استاد من ی مدار برای فرستنده و گیرنده التراسونک می خواستم که بتونم به میکرو وصلش کنم و مثل ماژول های آماده ی اونا باهاشون کار کنم
توی اینترنت هم خیلی گشتم و مداری که تو عمل جواب بده رو پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

yopexstar

کاربر
2008-10-26
13
36
سلام آقای رجبی من یه مدار میخوام برق ۲۴ولت کامیون را به ۱۵ولت و توان ۲آمپر تبدیل کنه یه ال سی دی داریم که حتی آداپتورش ۱۴ونیم ولت هست و با برق ۱۲ماشین کار نمیکنه و قطع میشه لطفا یه مدار برام بزارید تا این مشکل را حل کنم.با تشکر

• Like

badhossein

کاربر
2013-12-23
76
62
سلام
من یه دوربین دیجیتال عکاسی دارم که 4 تا باتری قلمی شارژی میخوره ولی شارژر نداره تا حالا دو تا شارژر براش گرفتم که اصن بدرد نمیخوره چون اتوماتیک نیستن یا ولتاژ باتریهارو نشون نمیدن به همین علت نمیدونی باتری شارژ شده یا نه.
اگر مداری برای ساخت یه شارژر اتوماتیک بتونید برای من بزارید ممنون میشم.
با تشکر

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
سلام
من یه دوربین دیجیتال عکاسی دارم که 4 تا باتری قلمی شارژی میخوره ولی شارژر نداره تا حالا دو تا شارژر براش گرفتم که اصن بدرد نمیخوره چون اتوماتیک نیستن یا ولتاژ باتریهارو نشون نمیدن به همین علت نمیدونی باتری شارژ شده یا نه.
اگر مداری برای ساخت یه شارژر اتوماتیک بتونید برای من بزارید ممنون میشم.
با تشکر

سلام دوست عزیز
مساله شارژر خیلی مهمه بنده خودم هم با این مساله مشکل داشتم تا اینکه شروع به ساخت
شارژری کردم که تا 12 ولت هر مدل باطری که بخوای :کادمیوم - متال هابرید-لیتوم - لیتیوم یونی - و اسیدی رو
براحتی وبا انتخاب تعداد باطری و مقدار جریان .هم خالی میکنه هم شارژ میکنه .ولی هزینه ساخت برام
حدود 200000 هزار آبخورد ولی الان راضیم .
یک شارژر ساده ولی اتوماتیک تو این پست هست ببینید.
http://www.irantk.ir/irantk26873/

این هم تصاویری از شارژر تمام اتوماتیک بنده.

DSC03456.jpg
[hide]
[/hide]
[hide]DSC03455.jpg

DSC06109.jpg

DSC06111.jpg

DSC06094.jpg
[/hide]

badhossein

کاربر
2013-12-23
76
62
ممنونم
اون شارژری که 317 میخوره و نوشتید که اتوماتیک هستش یعنی زمانی که به حداکثر شارژ برسیم ولتاژ سر باطری قطع میشه؟

• Like

rtgs4422

کاربر
2014-06-23
1
2
من چند روز پیش یک درخواست برای نقشه آمپلی فایر با ترانزیستورهای A1695 و c4468 گذاشته بودم متاسفانه درخواست حذف شده

ab.mashkani

کاربر
2014-06-24
5
14
جناب آقای رجبی . من باید یک دستگاه پمپ آب را که در زیرزمین خانه است توسط یک کلید در طبقه سوم روشن و خاموش کنم . امکان سیمکشی مشکل است . پیشنهاد شما چیست ؟ با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

heidari

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-15
304
727
با سلام :
اقای شمس در حال حاضر تنها مدار موجود زیر را تقدیم تون میکنم که دارای نمایشگر LCD = 20 × 4 میباشد که حالات دمای هوا و رطوبت محل و ساعت و تاریخ و... نشون میده و دگمه های UP , DOWN و منو .... میتوانید وارد منوی تنظیمات شده و مقدار ها را بدلخواه تنظیم و ذخیره کنید .
ال ای دی ها هم به عنوان نمایش وضعیت کنترلی مدار تعبیه شده .
مدار را مطالعه کنید اگر مشکلی داشتید در خدمت خواهم بود .
خروجی پایه یک میکرو میباشد .
hidden content may not be quoted

با سلام اقای رجبی این مدار را چگونه میتوان به رله وصل کرد تا وقتی دما ی انتخاب شده اگر بیشتر بشود فن را روشن کند و وقتی پایین اید المنت روشن بشود
{برای دستگاه جوجه کشی با تشکر :biggrins:

بالا