آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,922
26,201
با درود ////دوستان من يك مدار لازم دارم كه با كنترل از راه دور يك درب را از فاصله 150 متري باز كنه و لوازمش هم تو بازار باشه چون هزينه سيمكشي خيلي زياد ميشه خواستم اين مدار را جايگزين كنم فقط يك كانال باشه و يك رله در باز كن را روشن كنه ///دوستان نياز فوري فوري لطفا راهنمايي فرماييد ////با سپاس

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,139
74,197
48
ایران
با درود ////دوستان من يك مدار لازم دارم كه با كنترل از راه دور يك درب را از فاصله 150 متري باز كنه و لوازمش هم تو بازار باشه چون هزينه سيمكشي خيلي زياد ميشه خواستم اين مدار را جايگزين كنم فقط يك كانال باشه و يك رله در باز كن را روشن كنه ///دوستان نياز فوري فوري لطفا راهنمايي فرماييد ////با سپاس

سلام دوست عزیز
یه خوده تو خود سایت بگردید موجود هست .
موفق باشید.

[hide]http://www.irantk.ir/irantk25861/[/hide]

esi222

کاربر
2012-12-19
3
2
پاسخ : طراحي آمپلي فاير 2 طبقه

سلام
من تازه با اين فروم آشنا شدم (اينجا تازه کارم اما تو فروم همسايه زياد فعاليت دارمو داشتم!)
واقعا فروم عالي هستش...
يه مدار آمپلي فاير 2طبقه ميخواستم که گين 200 و پهناي باند 250Khz داشته باشه.
من کارداني رشته م ICT بوده و کارداني به کارشناسي اومدم الکترونيک
2.gif
،واسه همين پايه م تو الکترونيک زياد قوي نيست
36.gif

ممنون ميشم کمکم کنيد

با سلام :
منظور از گین ؟ دیبی { دسیبل } هست یا همون توان 200وات ؟؟؟ اگر db هست یعنی 200 db ???
همچنین پهنای باند 250 khz در چه فرکانسی ؟؟؟
درخواست خود را تکمیل و محل کاربردی انرا بزارید در خدمتیم .
توان ورودی ؟
توان خروجی ؟ ولتاژکاری ؟
فرکانس کاری ؟
امپدانس ؟
و....
موفق باشید .

منظور از گین همون بهره هستش (بهره خروجی به ورودی)
توان،امپدانس،فرکانس،ولتاژ کاری و... مهم نیست،فقط یه آمپلی فایر یا تقویت کننده دو طبقه با همین مشخصات میخوام.
پهنای باند هم در فرکانس بالا !
راستش اینو استاد درس الکترونیک 3 ازم میخواد که من چیزی به اون صورت بلد نیستم متاسفانه (به دلیل تغییر رشته) :051:
گفته این مدارو طراحی کن و تو برنامه اورکد ببند و کامل تحلیلش کن.
استاد گرامی هم گذاشته الان موقع امتحانای پایانترمه داده!
واقعا کمک بزرگی میکنید:crying:

مجددا سلام
داداش مارو تحویل نمیگیری ؟
:11685:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ساخر

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,139
74,197
48
ایران
پاسخ : طراحي آمپلي فاير 2 طبقه

مجددا سلام
داداش مارو تحویل نمیگیری ؟
:11685:

سلام
این مداری که شما می خوای احتمالا برای تقویت طبقات فرستنده مورد استفاده قرار میگیرد .دوست عزیز گوش انسان بطور معمول قادر است صداهایی با فرکانسهای بین ٢٠٠٠٠ - ٣٠ هرتز را تشخیص دهد.پس نمی تونه یه آمپلی معمولی باشه.
شما باید ابتدا فرکانس مورد نظر که لااقل از 50 مگاهرتز تا در حد گیگاهرتز باشه رو معین کنید. گین که نوشتی مشخص نیست .توان یا وات هست یا بقول استاد رجبی دیسیبل هست .تقریبا در خواست شما مجهوله . و استاد یا هر کس دیگه نمی تونه جواب بده .اول این ها رو بنویس . فرکانس مورد نظر - توان مدار- ولتاژ کاری- وغیره.. بعد سوال رو مطرح کن شاید کسی بتونه جواب بده.
موفق باشید

• Like

yass

کاربر vip
کاربر
2010-08-30
39
64
کرمان
با سلام
مدار فاصله سنج مادون قرمز با Atmega8 می خواستم واسه نهایت چهل سانتیمتر
دقت زیادی نمیخوام داشته باشه
واسه پروژه دانشجویی با بسکام
ممنون

• Like

ساخر

کاربر vip
کاربر
2012-05-18
181
698
ایران
با سلام و خسته نباشید بنده نیاز به مدار تشخیص فاز و نول دارم . به طوری که زمانی دوشاخ به پریز برق وصل شود و پایه مثلا سمت راست دوشاخ فاز باشد خروجی 220ولت به دستگاه اعمال گردد . با تشکر

starmomo

Banned
2011-09-05
10
10
سلام مداری برای کنترل رطوبت مکانی به اندازه 1*1 متر می خواستم.ممنون

سلام استاد
من 33 تا ال ای دی دارم با مصرفی 12 ولت و یک منبع تغذیه 12 و یک باتری 12
مداری میخوام که شبیه یو پی اس عمل کنه و تا برق رفت از باتری ال ای دی ها روشن بمونه
ممنون میشم پاسخ بدهید

latifk200

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-09-28
592
5,985
بندرترکمن
سلام خدمت همکاران و اساتید گرامی .
نیاز به یک مدار واتر سویچ هر چقدر ساده بهتر ، با رله خروجی 12 ولت دارم . ممنون میشم اگر در اختیار بنده قرار دهید .
میخواهم برای منبعی کوچک آب استفاده کنم به اینکه آب به سطح مورد نظر رسید رله پمپ آب را قطع کند ...

آخرین ویرایش:
بالا