آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام خیلی ممنون از راهنمایی شما میدونم باید با میکرو انجام بشه میخواستم ببینم مدار اماده همراه با برنامه اش را دارید!
ایا خودم میتونم این کار را انجام بدم؟
اگر خود شما این کار را برای من انجام بدید و تمام اطلاعات مربوطه را در اختیار من قرار دهید هزینه اش چقدر است؟
با سلام :
متاسفانه برای بنده مقدور نیست .
از حدود اطلاعات شما بی اطلاع هستم اما میشه با تغییراتی در قسمت کنترلی - میکرو و مدار- کنترلی ماشین های لباسشویی به درخواست خود برسید .
ما در حد راهنمایی های لازم و رفع مشکلات مونتاژ و راه اندازی دور از انتظا ر و هزینه - و فقط از طریق همین انجمن در خدمت تون هستیم .
موفق باشید .

starmomo

Banned
2011-09-05
10
10
سلام جناب اقای رجبی .از زحمات شما سپاسگزارم.واقعا این انجمن بدونه کمک شما و دوستانتون هیچه.جسارتا می خواستم بدونم ما پهپادی ساختیم نیاز به مداری داریم که تصاویره یا همون فیلم زنده از محیطو به صورت انلاین وبه صورت بی سیم برای ما ارسال کنه.ایا چنین مداری هست.ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: tamir405

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
درود بر شما دوست عزیز
یک مداری میخواستم که بتونه دامنه ی یک سیگنال با فرکانس 20-100 هرتز رو کم و زیاد کنه سرعت قابل تنطیم باشه بهتره
بدون استفاده از میکرو میخواستم باشه:)
با تشکر

• Like

esi222

کاربر
2012-12-19
3
2
طراحي آمپلي فاير 2 طبقه

سلام
من تازه با اين فروم آشنا شدم (اينجا تازه کارم اما تو فروم همسايه زياد فعاليت دارمو داشتم!)
واقعا فروم عالي هستش...
يه مدار آمپلي فاير 2طبقه ميخواستم که گين 200 و پهناي باند 250Khz داشته باشه.
من کارداني رشته م ICT بوده و کارداني به کارشناسي اومدم الکترونيک
f.gif
،واسه همين پايه م تو الکترونيک زياد قوي نيست
36.gif

ممنون ميشم کمکم کنيد

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
پاسخ : طراحي آمپلي فاير 2 طبقه

سلام
من تازه با اين فروم آشنا شدم (اينجا تازه کارم اما تو فروم همسايه زياد فعاليت دارمو داشتم!)
واقعا فروم عالي هستش...
يه مدار آمپلي فاير 2طبقه ميخواستم که گين 200 و پهناي باند 250Khz داشته باشه.
من کارداني رشته م ICT بوده و کارداني به کارشناسي اومدم الکترونيک
2.gif
،واسه همين پايه م تو الکترونيک زياد قوي نيست
36.gif

ممنون ميشم کمکم کنيد
با سلام :
منظور از گین ؟ دیبی { دسیبل } هست یا همون توان 200وات ؟؟؟ اگر db هست یعنی 200 db ???
همچنین پهنای باند 250 khz در چه فرکانسی ؟؟؟
درخواست خود را تکمیل و محل کاربردی انرا بزارید در خدمتیم .
توان ورودی ؟
توان خروجی ؟ ولتاژکاری ؟
فرکانس کاری ؟
امپدانس ؟
و....
موفق باشید .

esi222

کاربر
2012-12-19
3
2
پاسخ : طراحي آمپلي فاير 2 طبقه

با سلام :
منظور از گین ؟ دیبی { دسیبل } هست یا همون توان 200وات ؟؟؟ اگر db هست یعنی 200 db ???
همچنین پهنای باند 250 khz در چه فرکانسی ؟؟؟
درخواست خود را تکمیل و محل کاربردی انرا بزارید در خدمتیم .
توان ورودی ؟
توان خروجی ؟ ولتاژکاری ؟
فرکانس کاری ؟
امپدانس ؟
و....
موفق باشید .

منظور از گین همون بهره هستش (بهره خروجی به ورودی)
توان،امپدانس،فرکانس،ولتاژ کاری و... مهم نیست،فقط یه آمپلی فایر یا تقویت کننده دو طبقه با همین مشخصات میخوام.
پهنای باند هم در فرکانس بالا !
راستش اینو استاد درس الکترونیک 3 ازم میخواد که من چیزی به اون صورت بلد نیستم متاسفانه (به دلیل تغییر رشته) :051:
گفته این مدارو طراحی کن و تو برنامه اورکد ببند و کامل تحلیلش کن.
استاد گرامی هم گذاشته الان موقع امتحانای پایانترمه داده!
واقعا کمک بزرگی میکنید:crying:

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,887
26,124
سلام دوست عزیز

اینهم مدار تایمر برای شما.1 تا 15 دقیقه
hidden content may not be quoted

Most timer circuits. Often used with electrical transformers containing low as 9V and 12V, and use of electrical control relays.but the 1-15 minute timer circuit.It uses a triac instead of electrical control.This can be used with a 220V power house it is not connected to the transformer. Make smaller and easy to use.
This circuit is divided into three parts: work special high-voltage level, the scheduling and control electrical appliances.
When 220V power supply circuit R1, C1 and ZD1 a special level voltage 220V to rest 10V. The 10V input voltage is power supply to IC1 No. 555. which is part timer.Which is set by R3 and C3 at a specified time period you want.Thus, when switch S1 (Start) IC1 work out a pulse signal generator via the output pin 3 of IC1.The VR1 function timer from 1-15 minutes. Then sent into the period to pin 2 of IC2 number LM358. Which is controlled electrical appliances. The output of IC2 to expand a pin 1 with a voltage of about 5V. to stimulate the pin to the gate (G) of a Triac T1. which a triac acts as a switch on and off electrical appliances.When pressure on the to stimulate pin G a Triac will conduct between MT1 and MT2 pins result appliances are working fluorescent light. And after the set time-out quits and IC2 to stop the flow with the Triac. Which IC2 stopped work, simply hit the switch S2 to reset or unplug any.

با درود ///دوست گرامي اين مدار با 220 ولت كار ميكنه من مداري ميخوام كه بين 9 الي 12 باشه ///با سپاس

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
درود بر شما دوست عزیز
یک مداری میخواستم که بتونه دامنه ی یک سیگنال با فرکانس 20-100 هرتز رو کم و زیاد کنه سرعت قابل تنطیم باشه بهتره
بدون استفاده از میکرو میخواستم باشه:)
با تشکر
پس جواب سوال من چی شد اقای رجبی :narahat:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
پس جواب سوال من چی شد اقای رجبی :narahat:

پس میتونید از یک ولوم ساده استفاده کنید !!!!

پاسخ به سوالات ناقص مقدور نمی باشد .
- پست شما را حذف نکردم تا دوستانی که چطور و چقدر؟ میتونن راهنمایی کنند نیز در خدمت تان باشند . همینقدر که پاسخ دوستمون را مشاهده کردین !!
حال بشینیم و برای دو کلمه درخواست شما یک کتاب شرح تکمیلی درخواست بنویسیم !!!!
این مدار شما با چه ولتاژی باید کار کنه ؟؟؟
دامنه سیگنال ورودی شما مینیمم چقدر هست ؟
حداکثر دامنه خروجی چقدر هست ؟؟
توان ورودی ؟؟؟؟
توان خروجی ؟؟؟؟
محل کاربردی ؟؟
و.........
به چنین سوالات تلگرافی پاسخ مقدور نمیباشد .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
بالا