آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام جناب رجبی
اگه با ا.ی سی های تاچ کار کردین و مداری دارین که نحوه و اموزش ارتباط تاچ اسکرین با . ای سی راه انداز تاچ باشه همرا با برنامه سورس بسکام ممنون میشم راه نمائی کنید
البته من برنامه بیسکام تاچ را که مستقیما به avr ارتباط میکنه و راه می افته را نوشتم و مشکلی هم ندارم ولی میخوام با .ایسی تاچ یه تاچ یا همون صفحه لمسی را راه اندازی کنم مثل
ای سی تاچ ads7846

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
پس میتونید از یک ولوم ساده استفاده کنید !!!!

پاسخ به سوالات ناقص مقدور نمی باشد .
- پست شما را حذف نکردم تا دوستانی که چطور و چقدر؟ میتونن راهنمایی کنند نیز در خدمت تان باشند . همینقدر که پاسخ دوستمون را مشاهده کردین !!
حال بشینیم و برای دو کلمه درخواست شما یک کتاب شرح تکمیلی درخواست بنویسیم !!!!
این مدار شما با چه ولتاژی باید کار کنه ؟؟؟
دامنه سیگنال ورودی شما مینیمم چقدر هست ؟
حداکثر دامنه خروجی چقدر هست ؟؟
توان ورودی ؟؟؟؟
توان خروجی ؟؟؟؟
محل کاربردی ؟؟
و.........
به چنین سوالات تلگرافی پاسخ مقدور نمیباشد .
موفق باشید .
درود
توی درخواستم گفته بودم که این مدار باید به صورت اتوماتیک دامنه سیگنال رو کم و زیاد کنه نه به صورت دستی اینو که بچه 5 ساله هم میدونه با ولم میشه همچین کاری کرد
حالا دوباره درخواستمو میگم:
ماکزیمم ولتاژ 5-7 ولت مینیمم 0.2ولت
توان 5-10وات بیشتر نیست
فرکانس هم بین 10-100 هرتز
من یک مدار دارم که یک سیگنال با فرکانس 10-100 هرتز تولید میکنه و من میخوام دامنه ی این فرکانس رو به صورت اتوماتیک کم و زیاد کنه که سرعت کم و زیاد کردن دامنه قابل کنترل باشه
با تشکر

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,755
4,778
با سلام
دوستان من مدار سیستم گویای خودرو را می خواهم همان که می گوید درب خودرو باز است. ویا الارم درب خودروسوناتا

با تشکر

starmomo

Banned
2011-09-05
10
10
سلام.به همه دوستان.بچه ها مداری ندارین 12 ولت DC به 50 یا 60 ولت DC تبدیل کنه تا 24 ولتشو دارم اما جواب نمی ده.در ضمن یه سوال دیگه ایا ولتاژ بالا تر در مدار باعث نویز میشه اگه اره راهنمایی می کنید چطور نویزشو کم کنم.با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
سلام.به همه دوستان.بچه ها مداری ندارین 12 ولت DC به 50 یا 60 ولت DC تبدیل کنه تا 24 ولتشو دارم اما جواب نمی ده.در ضمن یه سوال دیگه ایا ولتاژ بالا تر در مدار باعث نویز میشه اگه اره راهنمایی می کنید چطور نویزشو کم کنم.با تشکر

سلام دوست عزیز
این لینکی که میذارم مال نرم افزار حرفه ای طراحی منابع تغذیه سوچینگ هست دانلود کن ببین بدردت میخوره.
[hide]http://www.powerint.com/sites/default/files/piexpertsuite/PIExpertSuiteSetup.exe [/hide]

مدارت چیه و حد مجاز ولتاژقطعات رو بنویسد.
بعضی از قطعات مثل ترانزیستور ها از حد ولتاژشون زیادتر تغذیه بشن هم درست کار نمی کنند و هم بهره تقویتشون کم میشه.واگه بیش از حد بشه موجب سوختنشون میشه.
اگه از منبع تغذیه سوچینگ استفاده می کنی به فی لتر های( سیم پیچ خازن) ورودی و همچنین خروجی رو مد نظر بگیرید .
تا باعث نویز نشه.

behzadgolab

کاربر vip
vip
کاربر
2010-05-31
236
567
63
rasht
با سلام
دوست گرامی که نیاز به ال سی دی کوچک داره منم این مشکل را در مورد یه دستگاه مشابه داشتم با خرید امپی فور mp-4 دستگاه پخش فیلم و موزیک که هر سایزی تو بازار هست و ورودی و خروجی AV داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

mountainsoul

کاربر
2012-06-20
19
40
با سلام
دوستان ببخشید این سوال را اینجا مطرح میکنم.مدار انیمیشن برای تابلو ثابت مخواستم ایا کسی سراغ داره.
با تشکر

sisia

کاربر
2010-09-24
1
0
سلام، من یک لپ تاپ دارم که مادربردش سوخته و مانیتور آن که سالم هم هست، بلا استفاده مونده. می خواستم ببینم مداری وجود داره که بتونم از اون مانیتور به عنوان تلویزیون استفاده کنم؟

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
با سلام
دوستان ببخشید این سوال را اینجا مطرح میکنم.مدار انیمیشن برای تابلو ثابت مخواستم ایا کسی سراغ داره.
با تشکر

سلام دوست عزیز مگه نمی دونید تابلو ثابت برای خودش یه قسمت مجزا داره .یه خورده به خودتون زحمت بدید و بگردید پیدا می کنید.

[hide]http://www.irantk.ir/irantk27967/[/hide]

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام، من یک لپ تاپ دارم که مادربردش سوخته و مانیتور آن که سالم هم هست، بلا استفاده مونده. می خواستم ببینم مداری وجود داره که بتونم از اون مانیتور به عنوان تلویزیون استفاده کنم؟
سلام :
چندین مدار برای درخواست شما در بخش های تخصصی تلویزیون و مانیتور موجود هست باید VIP شوید تا از این امکانات استفاده کنید .
موفق باشید

بالا