آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
مثلا زده C5 104 یعنی خازن پنجم - مقدار: ((100000pf)) پیکو فاراد:p
یا این C2 103 یعنی خازن دوم - مقدار:((10000pf)) پیکو فاراد:p
راستی این نماد چیه داخل عکس مشخص کردم؟
با سلام :
دوست عزیز ابتدا با مراجعه به تاپیک اموزش گام به گام .... در همین بخش و مطالعه قسمت های مورد نظر .... حداقل نقشه خوانی و کد قطعات و... نحوه شماره گذاری و... را یاد بگیرید ....
در صورتیکه مشکل یا سوالی براتون پیش اومد در همون تاپیک { پاسخ به سوالات } مطرح کنید .
- زین پس مجبوریم پست های شما را در این تاپیک به دلیل بلا محل بودن حذف کنیم .
-- اون علامت که در نقشه مشخص کردین کریستال کوارتز هستش >> حتما این بار هم سوال میکنید که کریستال کوارتز چیست !!!!! ؟؟
به بخش اموزشی گام بگام مراجعه و مطالعه و پاسخ تمام سوالات و مشکلات خود را همونجا بیابید .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83

starmomo

Banned
2011-09-05
10
10
سلام جناب اقای رجبی .از زحمات شما سپاسگزارم.واقعا این انجمن بدونه کمک شما و دوستانتون هیچه.جسارتا می خواستم بدونم ما پهپادی ساختیم نیاز به مداری داریم که تصاویره یا همون فیلم زنده از محیطو به صورت انلاین وبه صورت بی سیم برای ما ارسال کنه.ایا چنین مداری هست.ممنون

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
سلام
داداشی گلم مقدار این خازن چقدره؟داخل عکس؟؟
09340724205245877791.jpg

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
سلام
داداشی گلم مقدار این خازن چقدره؟داخل عکس؟؟
سلام دوست عزیز

شما فقط این مدار رو مونتاژ کنید. بعد دیتاشیت یا برگه اطلاعات که توسط سازنده قطعه ارائه میشه رو مطالعه کنید .ای سی pt2262 که اینکودر است کلید های که شما فشار می دهید به کد خاصی تبدیل می کند ضمنا دارای 8 پایه برای رمز کردن کنترل تا فقط این دوتا ای سی باهم مچ بشن.
گیرنده رادیویی همراه با pt2272 دکودر یا اشکار ساز کلید های فشرده شده در فرستنده است.
دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم . اموزش گام بگام الکترونیک رو مطالعه کنید.

PT2262_UHF_MPSH10_coder.gif[hide]0511301917288d92.gif
05113019196449.gif[/hide]

meyosem

کاربر
2013-01-01
5
5
سلام اقای رجبی
خسته نباشید
خدا خیرتون بده

من به مشکل برخوردم احتیاج به یک مدار دارم که به شرح ذیل میباشد:

1-مدار کنترل موتور دی سی با تغذیه 24 ولت
2-این مدار با ورودی 24 ولت ای سی به مدار راه اندازی میشه
3-از دو طریق حالت چپ گرد و راست گرد میشه اول از طریق کلید دوم (نرمال)از طریق رله 24 ولته (اتوماتیک) که فرمان چپ و راست را میده که در اصل 2 کلید دارد یکی برای چپ وراست گرد بودنش و دیگری برای حالت نرمال و اتوماتیک بودنش
4-در هر دو حالت چپ و راست گرد دو دور دارد تند و کند که سرعت هر کدام با ولوم تنظیم میشود که در اصل 4 ولوم دارد یکی برای سرعت تند راست گرد و یکی برای سرعت کند راست گرد و به همین طریق برای چپ گرد
5-استارت موتور با دور تند میباشد که به محض برخورد با سنسور حساس به مغناطیس از دور تند به دور کند تغییر حالت داده و با دور کند حرکت میکند
6-در حالت راست گرد موتور با سرعت کند دائم تغذیه شود ولی در حالت چپ گرد سرعت کند بعد از 10 ثانیه موتور قطع شود تا زمان فرمان گرفتن از حالت نرمال یا اتوماتیک

اگه امکان داره مدار و لیست قطعات را در تاپیک بگذارید یا به ایمیلم ارسال بفرمایید
با سپاس فراوان
متشکرم

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
سلام دوست عزیز

شما فقط این مدار رو مونتاژ کنید. بعد دیتاشیت یا برگه اطلاعات که توسط سازنده قطعه ارائه میشه رو مطالعه کنید .ای سی pt2262 که اینکودر است کلید های که شما فشار می دهید به کد خاصی تبدیل می کند ضمنا دارای 8 پایه برای رمز کردن کنترل تا فقط این دوتا ای سی باهم مچ بشن.
گیرنده رادیویی همراه با pt2272 دکودر یا اشکار ساز کلید های فشرده شده در فرستنده است.
دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم . اموزش گام بگام الکترونیک رو مطالعه کنید.

مشاهده فایل‌پیوست 61502hidden content may not be quoted
خیلی عالیه
برد این مدار چقدره
اون جوری که دارم میبینم 50 متر آخرشه در صورت که تمام چیز آیده ال باشه ؟

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
دوست عزیز
برد این مدار اندازه دزدگیر اتومبیل است .اینو دادم که اول کد دهی ای سی ها رو یاد بگیری . بعد یه خورده با فرستنده گیرنده رادیویی آشنا بشی.بعد یه تقویت کننده بهت معرفی میکنم .

موفق باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام اقای رجبی
خسته نباشید
خدا خیرتون بده
من به مشکل برخوردم احتیاج به یک مدار دارم که به شرح ذیل میباشد:
1-مدار کنترل موتور دی سی با تغذیه 24 ولت
2-این مدار با ورودی 24 ولت ای سی به مدار راه اندازی میشه
3-از دو طریق حالت چپ گرد و راست گرد میشه اول از طریق کلید دوم (نرمال)از طریق رله 24 ولته (اتوماتیک) که فرمان چپ و راست را میده که در اصل 2 کلید دارد یکی برای چپ وراست گرد بودنش و دیگری برای حالت نرمال و اتوماتیک بودنش
4-در هر دو حالت چپ و راست گرد دو دور دارد تند و کند که سرعت هر کدام با ولوم تنظیم میشود که در اصل 4 ولوم دارد یکی برای سرعت تند راست گرد و یکی برای سرعت کند راست گرد و به همین طریق برای چپ گرد
5-استارت موتور با دور تند میباشد که به محض برخورد با سنسور حساس به مغناطیس از دور تند به دور کند تغییر حالت داده و با دور کند حرکت میکند
6-در حالت راست گرد موتور با سرعت کند دائم تغذیه شود ولی در حالت چپ گرد سرعت کند بعد از 10 ثانیه موتور قطع شود تا زمان فرمان گرفتن از حالت نرمال یا اتوماتیک
اگه امکان داره مدار و لیست قطعات را در تاپیک بگذارید یا به ایمیلم ارسال بفرمایید
با سپاس فراوان
متشکرم
با سلام :
عزیزم این پروژه ای که درخواست نمودید !! لازمه یک مدار{ کنترل کننده با میکرو کنترل } دارد که باید شخصا به برنامه نویس ها مراجعه نمایید تا برنامه را براتون اماده کرده و با پروگرام کردن فایل در میکرو کنترل تحویل دهد با توجه به اینکه برنامه نویس هم به نسبت سلیقه شخصی خودش و همچنین معیار های نظیر اقتصادی و موجودی بازار و
کیفیت و .... میکرو مورد مصرفی را خودش انتخاب میکنه لذا توصیه میشود با برنامه نویس خود هماهنگ نمایید {از برنامه نویس باید کانفیگ پین های میکرو کنترل فوق را نیزدریافت نمایید } در صورت نیاز به راهنمایی در طرح مدار و مونتاژ و مراحل بعدی در خدمت خواهم بود .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

meyosem

کاربر
2013-01-01
5
5
با سلام :
عزیزم این پروژه ای که درخواست نمودید !! لازمه یک مدار{ کنترل کننده با میکرو کنترل } دارد که باید شخصا به برنامه نویس ها مراجعه نمایید تا برنامه را براتون اماده کرده و با پروگرام کردن فایل در میکرو کنترل تحویل دهد با توجه به اینکه برنامه نویس هم به نسبت سلیقه شخصی خودش و همچنین معیار های نظیر اقتصادی و موجودی بازار و
کیفیت و .... میکرو مورد مصرفی را خودش انتخاب میکنه لذا توصیه میشود با برنامه نویس خود هماهنگ نمایید {از برنامه نویس باید کانفیگ پین های میکرو کنترل فوق را نیزدریافت نمایید } در صورت نیاز به راهنمایی در طرح مدار و مونتاژ و مراحل بعدی در خدمت خواهم بود .
موفق باشید .

سلام خیلی ممنون از راهنمایی شما میدونم باید با میکرو انجام بشه میخواستم ببینم مدار اماده همراه با برنامه اش را دارید!
ایا خودم میتونم این کار را انجام بدم؟
اگر خود شما این کار را برای من انجام بدید و تمام اطلاعات مربوطه را در اختیار من قرار دهید هزینه اش چقدر است؟

بالا