آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
آقا رجبی این مداری که قرار دادید میتونم به جای LED هاش سیم قرار بدم(اتصال کوتاه کنم)
یا اصلا نقش این LED ها چیه تو مدار؟
با سلام :
ال ای دی ها به همراه مقاومت هر کدام نشانگر حالت خروجی میباشند یعنی اگر هر یک از خروجی ها فعال شود ال ای دی همون خروجی نیز روشن میشود ... میتوانید همه ال ای دی ها را با مقاومت مربوطه حذف شان کنید اما اگر در مدار باشند با یک نگاه میتونید مشاهده کنید که کدام خروجی روشن هست و کدام خاموش .. سیم بستن بجای انها لزومی ندارد شما همزمان میتونید از پایه های خروجی ایسی سیم دیگری لحیم کرده و به مصرف کننده وصل کنید .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
سلام آقای رجبی این قسمت های در این مدار مشخص کردم باید به سیم نول وصل بشه یا اگر جای دیگه هستش بگید چه جوری وصل کنم؟
19129302649440288334.jpg

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام آقای رجبی این قسمت های در این مدار مشخص کردم باید به سیم نول وصل بشه یا اگر جای دیگه هستش بگید چه جوری وصل کنم؟
با سلام :
این همون علامت گراند یا خط منفی مدار هست شما باید همه ی سیم هایی که با این علامت ختم میشوند را بهم وصل کرده و به خط منفی باتری برسانید .
<<<<
دوست عزیز از سوال شما چنین برمی اید که مبتدی هستین لذا باید کلی حوصله بخرج دهید و کار کنید تا مهارت لازم جهت راه اندازی این مدار را تجربه کنید توصیه میکنم از مدارات ساده تری که در تاپیک [hide] مدارات ساده برای مبتدیان [/hide] شروع کنید تا پس از کسب مهارت لازم اقدام به مونتاژ این مدار کنید >>>
اگر دنبال pcb باشین مشکل تان خود بخود حل میشه .
موفق باشید .

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
pcb چیه
آره تازه کارم و میخواستم یه هواپیمایی مدل راه اندازی کنم
برد این مدار چقدره
از روی نقشه ببندم میتونم به جایی برسم جواب میده

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
pcb چیه
آره تازه کارم و میخواستم یه هواپیمایی مدل راه اندازی کنم
برد این مدار چقدره
از روی نقشه ببندم میتونم به جایی برسم جواب میده

سلام
pcb به فیبر مدار چاپی کفته میشه .شما باید قطعات رو طبق چینش خاص و روی فیبر مدار چاپی که برای اون طراحی شده قرار بدید.
برد این مدار نهایتا 100 الی 150 متر با شرایط انتن وتغذیه مناسب.اگه مانعی جلوش باشه شاید 50 متر هم نشه.
اگه تازه کار باشی یه خورده مشکله ولی با تلاش میتونی همین مدار رو راه اندازی کنی.
موفق باشید.

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
سلام آقای رجبی
میتونی برام یه رادیو کنترل 5 یا 8 کاناله بزاری با برد 1 کیلومتر همه تاپیک های سایت گشدم نبوده اگه میشه مدارشو بزارید.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
سلام آقای رجبی
میتونی برام یه رادیو کنترل 5 یا 8 کاناله بزاری با برد 1 کیلومتر همه تاپیک های سایت گشدم نبوده اگه میشه مدارشو بزارید.
سلام دوست عزیز
از پست های تکراری پرهیز کنید .
این هم یه ریموت خوب برای شما با شرایط انتن مناسب می تونید بالای 500 متر ازش بگیرید.
[hide]
مشاهده فایل‌پیوست wireless .rar[/hide]

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
[
سلام اقا ی رجبی جواب مارو اخر ندادین برادر.عیبی نداره اگه زحمتی نیست لطف می کنید این نقشرو یه نگاه بندازین برای تقویتش چه چیزای باید اضافه کنم یا تییر بدم.ممنون
/////////////////////////////////////////////////
دوست عزیز پست شما بلا محل میباشد
لطفا در تایپیک فلزیاب آپلود کنید تا مدیر مربوطه پاسخ بدهد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
سلام دوست عزیز
از پست های تکراری پرهیز کنید .
این هم یه ریموت خوب برای شما با شرایط انتن مناسب می تونید بالای 500 متر ازش بگیرید.
hidden content may not be quoted

مثلا زده C5 104 یعنی خازن پنجم - مقدار: ((100000pf)) پیکو فاراد:p
یا این C2 103 یعنی خازن دوم - مقدار:((10000pf)) پیکو فاراد:p

راستی این نماد چیه داخل عکس مشخص کردم؟
78327962112346514235.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
نوشته اصلی توسط starmomo
سلام اقا ی رجبی جواب مارو اخر ندادین برادر.عیبی نداره اگه زحمتی نیست لطف می کنید این نقشرو یه نگاه بندازین برای تقویتش چه چیزای باید اضافه کنم یا تییر بدم.ممنون

با سلام :
دوست عزیز براتون دو بار پی ام دادم که بنده فلز یاب کار نمیکنم و اطلاعی از کم و کیفیت و ....... ندارم .
پست شما به دلیل بلا محل بودن حذف گردید .
موفق باشید .

بالا