آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
اقا رجبی جواب ما هم میدین چطوری بهتون پیغام خصوصی بدم .بستست این پیغامتون
با سلام :
دوست عزیز ارسال پیام خصوصی برای حل فصل مشکلات مربوط به انجمن میباشد بخصوص که شما کاربر VIP هم نیستین که به تمام امکانات انجمن دسترسی داشته باشید .
- سوال شما مربوط به بخش گیرنده فرستنده ها میباشد که در اینجا پست بلا محل زدین و انتظار نداشته باشید که به پست های بلا محل پاسخی دریافت کنید .
موفق باشید .

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام مداری میخواستم که بشه برق 220 برق شهر به 50 یا 60 ولت ac تبدیل کنه البته بدون ترانس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: tamir405

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
آقای رجبی این عکس فرستنده و گیرنده مورد نظر منه چه جوری باید خروجی و ورودی به موتور وصل کنم سر سیم میگم وصل کنم منظورم به موتور و گیرنده اینکه از آیسی یه سیم میاد بیرون بعد دوتا سیم از کجا بگیرم یا همون یه سیم؟

/////////////////////////////

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
آقای رجبی این عکس فرستنده و گیرنده مورد نظر منه چه جوری باید خروجی و ورودی به موتور وصل کنم سر سیم میگم وصل کنم منظورم به موتور و گیرنده اینکه از آیسی یه سیم میاد بیرون بعد دوتا سیم از کجا بگیرم یا همون یه سیم؟

با سلام :
فرستنده دارای 5 عدد کلید هستش S 1 ~ S5 و گیرنده دارای 5 سیم خروجی O/P1 ~ O/P 5 بمعنی اوت پوت OUTPUT!!
حال اگر هر کلیدی که در فرستنده بزنید در طرف گیرنده همون سیم فعال میشه { فرضا اگر کلید 2 را در فرستنده بزنید در طرف گیرنده خروجی شماره 2 فعال میشه بدین معنی که دارای یک ولتاژ 9 ولتی میشه و برای استفاده از این سیم در موتور یا هردستگاه دیگری که بیش از 20 میلی امپر جریان نیاز داشته باشد !!! باید انرا تقویت کنید و خروجی تقویت شده را به دستگاه مورد نظر وصل کنید از ایسی بافر ULN2004 بهره بگیرید .}
مسلما سیم دوم هم همون گراند یا خط منفی خواهد بود .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
آقای رجبی میشه بگید این آیسی تقویت کنند چه جوری در مدار قرار میگیره (مدارشو برام بکشید) تشکر
با سلام:
از شکل زیر کمک بگیرید :
[hide] uln2004a.JPG [/hide]

موفق باشید

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
آقای رجبی این مدار چقدر تقویت میکنه اگه بخوام از این بیشتر بشه چی ؟
برای تقویت جریان یه مدار میخواسم و همینطور برای ولتاژ هر کدوم جداگانه
ببخشید زیاد شد با تشکر

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
آقای رجبی این مدار چقدر تقویت میکنه اگه بخوام از این بیشتر بشه چی ؟
برای تقویت جریان یه مدار میخواسم و همینطور برای ولتاژ هر کدوم جداگانه
ببخشید زیاد شد با تشکر
با سلام :
این ایسی و مدارش که گذاشتم هم تقویت جریان و ولتاژ هست و تا 500 میلی امپر جریان خروجی میدهد برای کاربرد های موتور و رله و... 9 ولتی کاملا مناسب میباشد .
تقویت ولتاژ در چنین مداراتی معمولا نیازی نیست زیرا خروجی ایسی فوق به شرط استفاده از ولتاژ تا 30 ولت و حتی بیشتر را هم مقدور میسازد .
با وجود چنین قطعه ای کامل و جمع و جور چه نیازی به مدار تقویت تکی ؟؟؟!!! باید سراغ ترانزیستور و... رفت که مقرون به صرف نمی باشد .
به دیتا شیت ایسی مراجعه کنید .
[hide] مشاهده فایل‌پیوست ULN2004.pdf[/hide]

موفق باشید .

ashkanzx1

کاربر
2012-11-24
61
113
کره خاکی
برق.net
آقا رجبی این مداری که قرار دادید میتونم به جای LED هاش سیم قرار بدم(اتصال کوتاه کنم)
یا اصلا نقش این LED ها چیه تو مدار؟

بالا