آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,513
با سلام
آقای رجبی این جواب سوال من بود؟!بنده سوالم این بود که چرا آمپری که من ازledمیگیرم کمتر از مقدار معرفی شده اون هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام
آقای رجبی هنوز منتظر جواب هستم 
 ضمناً یه سوال دیگه هم داشتم.رنج های استاندارد کنتاکتور رو میخواستم.تونت هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم!چون بارها شده که نیاز به کنتاکتور مثلاً22آمپری دارم وفروشنده میگه 22آمپر که تو رنج نیست یا باید 18ببری یا 25!!!!خب آدم تابلو میشه!!!!

آخرین ویرایش:

starmomo

Banned
2011-09-05
10
10
سلام جناب رجبی من با شما یک کاری داشتم به طوره خصوصی چجوری با شما تماس بگیرم

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
سلام جناب رجبی من با شما یک کاری داشتم به طوره خصوصی چجوری با شما تماس بگیرم

سلام
دوست عزیز می تونید روی نام کاربری استاد کلیک کنید بعد در قسمت بالا سمت راست ارسال پیام خصوصی مشکلتون رو ارسال کنید.

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,513
خلاصه میکنم این یه سنسور التراسونیک هست .که باید از بازار گیر بیاری و بعد یه برنامه با avr برای سنسور مینویسی که این سنسور توسط فرکانس بسیار زیاد باعث از هم گسستگی مولوکول اب شده که به مانند بخار اب هست البته بدون اعمال دمای زیاد که این بخار سرد هست درصورتی که سنسور اون مخصوصه گیر اوردی به بعدش من در خدمتم ....
با سلام و تشکر
دوست عزیز من اطلاعات دقیق تری برای این قطعه تولید بخار آب با آلتراسونیک نیاز دارم.چون من برای ماشین جوجه کشی نیاز دارم که الان برای تامین رطوبت دستگاه از 2عدد المنت آبگرمکن که ترموستات اون رو قطع کردم تا بتونه آب رو جوش بیاره استفاده میکنم.ولی علاوه به مصرف بالای برق این المنت ها زود میسوزه تقریبا هر 2هفته باید اونها رو عوض کرد.خواستم بدون از نظر شما با توجه به مقدار بخار مورد نیاز که 2عدد المنت 2000وات تامین میکنه و املاح آب هم نسبتا زیاده وعمر بالا آیا میتونم سنسور آلتراسونیک رو جایگزین المنت کنم.
با تشکر

starmomo

Banned
2011-09-05
10
10
سلام دوسته من انگار ارسال پیام برای اقای رجبی بسته هستش .من می خوام یه مدارو در سمت فرستنده وگیرنده تقویت کنم مخصوصا در قسمت گیرنده.در قسمت فرستنده یکارایی شده اما می خوام اگه کسی وارده به من کمک کنه ممنون.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام آقای رجبی من یه مدار رادیو کنترل 6 کاناله میخوام برای هواپیمایی مدل میشه برام طراحیش کنید؟
با تشکر

با سلام :
در همین بخش و در تاپیک ریمون کنترلها درخواست شما موجود میباشد .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام
آقای رجبی هنوز منتظر جواب هستم
ضمناً یه سوال دیگه هم داشتم.رنج های استاندارد کنتاکتور رو میخواستم.تونت هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم!چون بارها شده که نیاز به کنتاکتور مثلاً22آمپری دارم وفروشنده میگه 22آمپر که تو رنج نیست یا باید 18ببری یا 25!!!!خب آدم تابلو میشه!!!!
با سلام :
اتفاقا دقیقا پاسخ - مناسب سوال شما میباشد یعنی با وجود انچنان نرم افزار های کم حجم و کارامد میتونید شخصا نوع ولتاژ و جریان موجودتان را در باکس مربوطه نرم افزار تایپ کرده و با یک کلیک نتایج را بدست اورید .
با این وجود !!!! یه توضیح جهت مزید اطلاع خدمت تان تقدیم میکنم :
ال ای دی های توان بالا { حتی تمام انواع ان } با توجه به نوع ولتاژ و جریان اعمالی - پاسخ توان مصرفی را نشان میدهند و هیچگاه فرضا ولتاژ 3 ولت پیک تو پیک با فرکانس 15 کیلو هرتز با ولتاژ باتری 3 ولتی نتیجه یکسانی نخواهد داشت برای اخذ نتیجه مطلوب کافیست طبق کاتالوگ یا برچسب ویا دیتاشیت نوع ولتاژ و جریان اعمالی را در نظر گرفته و نسبت به همان نوع !!! توان مصرفی ال ای دی را با روش استاندارد همون نوع ولتاژ یا جریان بسنجید قطعا خواهید دید که نتیجه مصرفی ال ای دی {ممکن هست با مقداری تلرانس } همون طبق اطلاعات برگرفته متناسب خواهد بود
[hide] [/hide][hide][/hide][hide][/hide][hide]{ معمولا ال ای دی های پر توان و ریتم دار را با ولتاژ های متناوب که دارای فرکانس نسبتا بالایی دارند روشن میکنند تا کمترین مصرف بیشترین بازده را بگیرند در چنین شرایطی شما با یک ولتمتر معمولی نمیتونید جریان دقیق مصرفی را بدست اورید } [/hide]جزییات نحوه سنجش و محاسبه تان را ذکر نکرده اید !!!
- - کنتاکتور ها بر اساس تحمل جریان کنتاکت های انها شناخته میشوند و برای شناخت استانداردهای انها نیز لازم DIN { استانداردهای پذیرفته شده کد گذاری بین المللی دین } انرا مطالعه کنید . فرضا یکی از استاندارد های دین اروپایی المپیا برای این نوع اقلام به ترتیب 3 و 5 و 10 و 12 و 15 و 20 و 25 امپر و.... میباشد لذا در صورتیکه شما به 18 امپر نیاز دارید ؟؟ یا باید از همون دین نوع 20 امپر و یا سایر دین هایی مثل استاندارد زیمینس و یا انواع دین های امریکایی و .... که رنج 18 امپر دارند پیروی و نیاز خود را ابتیاع کنید برای درک بیشتر توصیه میکنم استاندارد دین های بین المللی را جستجو و مطالعه کنید .

بالا