آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,513
با سلام خدمت آقای رجبی لطفاً زیر پای خودتون هم نگاه کنید!!!!
در مورد سوالی که پرسیده بودم خیلی اتفاقی پشت یکی از مغازه ها این مدل ledها رو که معروف به ledپاور 1وات هست رو دیدم و برای این که ببینم آیا واقعاًیک وات هست یکی خریدم.روی جعبه نوشته شده بود که 350maجریان میکشه!!!ولی من با آمپرمتر تست میکنم حدود35maنشون میده!!!!!ضمناًبرای ولتاژ12ولت هم از این سایت سايت مهندس لاچيني | پروژه ها و آموزش الكترونيك و تابلوروان - ماشين حساب آنلاين LEDاستفاده کردم.

با سلام :
در ضمن
{ اینجا چون عنوان تاپیک مدارات درخواستی از اقای رجبی هست دیگه هیچ کس جواب سوالاتمون رو نمیده باید یه تاپیک دیگه باز کرد؟} نیازی به ایجاد تاپیک جداگانه نیست هر پستی که از نظر شما بی پاسخ مونده دلیلش تکراری بودن یا بلا محل و...انهاست فرضا با اپلود نرم افزارهای متعددی برای محاسبه انواع ال ای دی نیازی نیست که به تک تک انواع ال ای دی ها محاسباتی گذاشت و ..... ( پست شما نیز ارشیو شد }
موفق باشید .

با سلام
آقای رجبی این جواب سوال من بود؟!بنده سوالم این بود که چرا آمپری که من ازledمیگیرم کمتر از مقدار معرفی شده اون هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CINAPA

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
با درود ///دوستان كسي اين مدار را نداره ؟////بدرود

سلام دوست عزیز

اینهم مدار تایمر برای شما.1 تا 15 دقیقه
[hide]
timer-control-1-15-minutes-by-lm555-2n6075.jpg
[/hide]

Most timer circuits. Often used with electrical transformers containing low as 9V and 12V, and use of electrical control relays.but the 1-15 minute timer circuit.It uses a triac instead of electrical control.This can be used with a 220V power house it is not connected to the transformer. Make smaller and easy to use.
This circuit is divided into three parts: work special high-voltage level, the scheduling and control electrical appliances.
When 220V power supply circuit R1, C1 and ZD1 a special level voltage 220V to rest 10V. The 10V input voltage is power supply to IC1 No. 555. which is part timer.Which is set by R3 and C3 at a specified time period you want.Thus, when switch S1 (Start) IC1 work out a pulse signal generator via the output pin 3 of IC1.The VR1 function timer from 1-15 minutes. Then sent into the period to pin 2 of IC2 number LM358. Which is controlled electrical appliances. The output of IC2 to expand a pin 1 with a voltage of about 5V. to stimulate the pin to the gate (G) of a Triac T1. which a triac acts as a switch on and off electrical appliances.When pressure on the to stimulate pin G a Triac will conduct between MT1 and MT2 pins result appliances are working fluorescent light. And after the set time-out quits and IC2 to stop the flow with the Triac. Which IC2 stopped work, simply hit the switch S2 to reset or unplug any.

abil_jef

کاربر
2009-06-08
7
19
با سلام خدمت دوستان بنده چند وقتی است مداری پیدا کردم برای تقویت سیستم جرقه زنی من این مدارو چند بار ساختم اما ماسفتها دائم میسوزه از دوستان تقاضا دارم مدارو یه نگاه کنن ببینن این مدار مشکلی داره یا مشکل از بنده است ضمنن در مدار مقاومت r12-r13-r26-r25 -به vcc متصل هستند نه به پایه 16 ایسی با تشکر.
http://upload.tuningtalk.com/upload/Schematic_295V-Dual_CDI.pdf

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CINAPA

liquid pro

کاربر
2010-09-04
14
52
با سلام

لطفا مدار ساعت عقربه ای با میکرو و ایسی ds1307 رو بذارید . با تشکر فراوان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
20:05 #1451 ajamee
1.png

VIP
53.gif
53.gif
53.gif
تاریخ عضویتSep 2009نوشته ها228تشکر82تشکر شده
478

[h=2]
1.png
پاسخ : مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی[/h]
1.png
نوشته اصلی توسط karimkhani
سلام استاد من یک ترانس20 امپر 16 ولت دارم که برای تست پخش های اتوموبیل استفاده میکنم که با چهار دیود وخازن یکسو شده یک لامپ هم به سر مثبت سری کردم اما بعضی مواقع یادم میره سری ببندم وبخاطر اتصالی دیود ها میسوزهلطفا یکمدار برای برق برگشتی معرفی نمایید باسپاس

دوست گرامی
بهتر از پاورکامپیوتر استفاده کنی اگر اتصالی کرد به صورت اتوماتیک خاموش میکنه​

باسلام لطفا جواب پست1451 را فراموش نفرمایید با تشکر

سلام :
ساده ترین روش استفاده از یک رله با سیم پیچی کم اهم و استفاده از کنتاکت نرمال وصل سری با منبع تغذیه میباشد در این صورت اگر به هر دلیلی جریانی بیش از 4 یا 5 امپر از پاور کشیده شود رله فوق جذب شده و توسط تغییر وضعیت ان مسیر سری { ترجیحا خط + } قطع خواهد شد .
اگر چنین رله ای از بازار نیافتید !!! میتونید از شارژر خودرو های قدیمی که به { افتامات } مشهور بود از باتری سازها تهیه و از رله جریان ان استفاده کنید .
موفق باشید .

marzaneh

کاربر vip
کاربر
2010-06-29
17
17
سلام خدمت استادان گرامی
لطفا مدار تولید بخار سرد رو باذکر فطعات بگذارید
و در مورد تغذیه اون توضیح بدید
پیشاپیش از لطفتتون سپاسگذارم

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام خدمت استادان گرامی
لطفا مدار تولید بخار سرد رو با ذکر قطعات بگذارید
و در مورد تغذیه اون توضیح بدید
پیشاپیش از لطفتتون سپاسگذارم

خلاصه میکنم این یه سنسور التراسونیک هست .که باید از بازار گیر بیاری و بعد یه برنامه با avr برای سنسور مینویسی که این سنسور توسط فرکانس بسیار زیاد باعث از هم گسستگی مولوکول اب شده که به مانند بخار اب هست البته بدون اعمال دمای زیاد که این بخار سرد هست درصورتی که سنسور اون مخصوصه گیر اوردی به بعدش من در خدمتم ....

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
با سلام من میخواستم برای فرستنده ویدئو در فرکانس حدود 1.3 گیگا هرتز یک آنتن جهتدار درست کنم آیا شما مقاله ای در این مورد سراغ دارید؟

سلام
البته به دنبال جواب اقای رجبی این را اضافه کنم که با ید شما ذکر میکردیت که بهره انتن نتون چقدر میخواهید باشه البته نوع انتن هم میتون تمام جهت باشه که به این نوع انتن ها اومنی گفته میشه و در تمام باند های فرکانسی استفاده میشه ویا جهت دار که یاگی یا دیشی گویند ... خوب بهره انتن یعنی چه توانی را شما نیاز دارید از انتن ارسال کنید . مثلا اگه توان خروجی و فینال دستگاه شما 1 میلی وات است باید و البته بهتر که انتن شما دارای بهره 0dbm باشه ویا اگر خودتون بهره انتن زیاد میخواید یعنی چند dbm .. که تا بهره 28 و 38 dbm ما انتن داریم ... خوب چون شما میخواهید انتقال تصویر انجام بدیت .پس شما نیاز به انتنی دارید با بهره زیاد و پهنای باند زیاد
.
درست کردن انتن ها زیاد راحت نیست چون بعد از درست کردن اونها شما نیاز به دستگاه های تست و غیره در فرکانس زیاد دارید که معمولا خیلی گران هستند .. مثلا شما حتما ودست کم نیاز به (SWR) متر دارید که هم قدرت انتشار انتن را نشون میده وهم امواج برگشتی از انتن را.... که اگه امواج برگشتی از انتن بیشتر از امواج انتشار شده از انتن باشه نشون میده که اصلا انتن شما خوب نیست و تمام ویا بیشتر توان فرستنده انتشار پیدا نمی کنه و حتی موجب سوختن پاور فینال قسمت RF میشه .
خوب حالا فکر کنیم حتی این ها را هم نداریم . ولی میخوایم که این انتن را درست کنیم باید چکار کنیم بقیش با خدا

ابتدا فرکانس شما که فرمودیت 1.3 GHZ است را در فرمول زیر قرار میدیم
فرمول در طراحی انتن ها همه مثل هم هستن که یکیش اینه 300 تقسیم بر فرکانس برحسب MHZ
300/MHZ که اندازه طول یک انتن جهت دار بنام (دایپل) در میاد برحسب متر برطول که طول بدست امده 1/2 لاندا است یعنی نصف طول موج را باید حساب کنید . یعنی هرچی بدست امد تقسیم بر 2 میکنیم و از وسط هر نیم انتن سیم از جنس هم محور یا RG استفاده میکنیم
تذکر .. حتما در فرکانس بالا از حنس نقره استفاده شود و هم چنین از کابل هم محور یا شیلد دار مثل RG 8U ویا RG 213 جنس نقره استفاده شود . و از کانکتور BNC یا N
چون مطلب زیاده در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر داشتید پیام بدیت فعلا تا همین جا ...............

بالا