با سلام خدمت دوستان
در صورت امکان یک مدار جهت راه اندازی ال ای دی rgb به صورتی که رنگها با هم تداخل نکنند.منظورم ال ای دی دو پایه نه چهار پایه . اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان در پست 1410 نیز درخواست کرده بود
که متاسفانه هنوز پاسخی ندیدم.
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
در صورت امکان یک مدار جهت راه اندازی ال ای دی rgb به صورتی که رنگها با هم تداخل نکنند.منظورم ال ای دی دو پایه نه چهار پایه . اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان در پست 1410 نیز درخواست کرده بود
که متاسفانه هنوز پاسخی ندیدم.
با تشکر
با سلام دوست عزیز
من فکر نکنم بتونید برای ال ای دی دو پایه همچین مداری بسازید چون ال ای دی دو پایه RGB درونشون یک مدار مجتمع برای تعویض رنگ از قبل تنظیم شده دارند و شما با دادن ولتاژ به دو پایه اون رو راه اندازی میکنید (روشن میکنید)
با سلام دوست عزیز
من فکر نکنم بتونید برای ال ای دی دو پایه همچین مداری بسازید چون ال ای دی دو پایه RGB درونشون یک مدار مجتمع برای تعویض رنگ از قبل تنظیم شده دارند و شما با دادن ولتاژ به دو پایه اون رو راه اندازی میکنید (روشن میکنید)
با سلام
من یک دستگاه دزد گیر اماکن دارم ولی یک مشکلی است زمانی که خط تلفن قطع میشود دزد گیر عمل نمیکند ایا مداری هست که هنگام قطع شدن تلفن بتوان دزد گیر را تحریک کرد.
با سلام خدمت آقای رجبی
بنده قصد دارم که 3عدد ledاز نوع پاور رو که عکس اون رو هم ضمیمه کرده به صورت سری ببندم ودر خودرو وباطری 12ولت 70آمپری روشن کنم.از جنابعالی راهنمایی میخواستم که مناسبترین مقاومت چند اهم وچند وات استفاده کنم تا بتونم بیشترین راندمان رو ازش داشته باشم.
با تشکر مشاهده فایلپیوست 59224
با سلام خدمت آقای رجبی لطفاً زیر پای خودتون هم نگاه کنید!!!!
در مورد سوالی که پرسیده بودم خیلی اتفاقی پشت یکی از مغازه ها این مدل ledها رو که معروف به ledپاور 1وات هست رو دیدم و برای این که ببینم آیا واقعاًیک وات هست یکی خریدم.روی جعبه نوشته شده بود که 350maجریان میکشه!!!ولی من با آمپرمتر تست میکنم حدود35maنشون میده!!!!!ضمناًبرای ولتاژ12ولت هم از این سایت سايت مهندس لاچيني | پروژه ها و آموزش الكترونيك و تابلوروان - ماشين حساب آنلاين LEDاستفاده کردم.
سلام
ایا میشه از داخل رادیوها مدار یا قطعه ای که باعث فیل تر شدن امواج مثلا برا رادیو ف ردا میشه رو برداشت یا یک مداری برای افزایش کیفیت رادیو ها بدید
ممنون از همگی
سلام
1 - ایا میشه از داخل رادیوها مدار یا قطعه ای که باعث فیل تر شدن امواج مثلا برا رادیو ف ردا میشه رو برداشت.
2- یا یک مداری برای افزایش کیفیت رادیو ها بدید
ممنون از همگی
با سلام :
سوالات متناقض هستند در دو پاسخ :
1 - متاسفانه قطعه خاصی برای اینکار وجود ندارد مگر از طریق اوسیلاتور که باید با دستکاری ردیف باند فوق را فقط در همون رادیو از باند خارج کنید .
2 - تا مدار رادیو چی باشد ... بعضی از رادیو ها تمام و کمال مدارات لازمه را همراه دارند و تعدادی نیز فاقد ان .
باید نوع رادیو و شماتیک یا مدلی ارایه شود تا روی ان مدل بررسی گردد .
در ضمن { اینجا چون عنوان تاپیک مدارات درخواستی از اقای رجبی هست دیگه هیچ کس جواب سوالاتمون رو نمیده باید یه تاپیک دیگه باز کرد؟} نیازی به ایجاد تاپیک جداگانه نیست هر پستی که از نظر شما بی پاسخ مونده دلیلش تکراری بودن یا بلا محل و...انهاست فرضا با اپلود نرم افزارهای متعددی برای محاسبه انواع ال ای دی نیازی نیست که به تک تک انواع ال ای دی ها محاسباتی گذاشت و ..... ( پست شما نیز ارشیو شد }
موفق باشید .