اقا مرسی از لطفتون ولی مدار خیلی شلوغ شد pcb زدشن مکافته.ساده باشه عالیه مثل همون بالاییسلام
با اجازه استاد رجبی
حالا یه مدار کنترل برد بالا من میذارم اینجا میتونید از قسمت های مختلف اون در مدار خودتون استفاده کنید tx ,rx ,اینکودر و دیکودر با استفاده از ای سی های معروف pt2262 ,pt2272 . بردش خیلی بالاست 2 تا 5 وات مفید .تشکر
hidden content may not be quoted
سلام دوستان خسته نباشید چند تا درخواست مدار داشتم
1.مدار فرستنده و گیرنده با برد 100کیلومتر
2.مدار ریموت کنترل 10 کاناله 100 کیلومتر
3.مدار دوربین فرستنده با برد100 کیلومتر
در صورت موجود بودن لطف کرده و توضیحات آن را برایم ارسال نمایید
#$V686با تشکر رضا
با سلام به استاد عزیز جناب رجبی و ضمن تشکر از بابت مداری که طراحی کردید من منظور شما رو از این قسمت متوجه نشدم :با سلام :
تایمر درخواستی یک مقدار پیچیده تر شد یعنی شما به دو تایمر جداگانه نیاز دارید که ابتدا اولین تایمر لامپ را باتاخیر روشن و سپس تایمر دوم نیز فرمان دریافتی مدار سنس نور را تاخیر بیاندازد .
مداری با پروتیوس اماده میکنم براتون که هر نیاز شما را براورد میکند ولی هنوز فرصت کافی نکردم تکمیلش کنم با این وجود ببینید اگر نرم افزار پروتیوس دارید ؟؟؟ دانلود و اجرا کنید خروجی مدار فرمان سنسور نور به ورودی این مدار وصل میشه و خروجی این مدار نیز با دو ال ای دی قرمز و سبز مشخص شده که باید تکمیلش کنم ببینید اگر بدرد بخور هست تکمیلش کنم .
دانلود ....
hidden content may not be quoted
موفق باشید .
استاد مداری که مد نظر من بود نمونه تجاری هم داره این مدار با دریافت نور لامپ رو با تایم داده شده روشن کرده و با تایم داده شده خاموش می کند یعنی برای خاموش کردن لامپ دیگه نور محیط موثر نیست بلکه با تایم داده شده لامپ خاموش می شود .شما به دو تایمر جداگانه نیاز دارید که ابتدا اولین تایمر لامپ را باتاخیر روشن و سپس تایمر دوم نیز فرمان دریافتی مدار سنس نور را تاخیر بیاندازد .
ماشالله به این اشتها !!!!!سلام دوستان خسته نباشید چند تا درخواست مدار داشتم
1.مدار فرستنده و گیرنده با برد 100کیلومتر
2.مدار ریموت کنترل 10 کاناله 100 کیلومتر
3.مدار دوربین فرستنده با برد100 کیلومتر
در صورت موجود بودن لطف کرده و توضیحات آن را برایم ارسال نمایید
#$V686با تشکر رضا