آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام خدمت دوست عزیزم آقای رجبی من یه مدار 12ولت به +37 و-37 با قدرت با نقشه مدار pcb میخواستم اگه ممکنه لطف کنید .با تشکر
با سلام :
عزیزم در بخش منابع تغذیه درخواست شما موجود هست مراجعه و دانلود کنید .
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به استاد عزیزم جناب رجبی
استاد بنده اون مدار فتوسل رو مونتاژ کردم و خوب کار میکنه این هم تصاویرش البته اون رو داخل یک جعبه قرار دادم اما فتوسلش همانطور که میبینید بیرون جعبه هست و دور فتوسل رو با چسب برق پوشوندم تا نور فقط از جلو وارد بشه . بهر حال ازتون سپاسگذارم که با صبر و حوصله من رو راهنمایی کردید .

27055381519132060233.jpg

استاد اگر خاطرتون باشه شما آخرین مدار رو بدون آیسی555 برام تغییر دادید حالا اگه همون مدار با 555 رو مونتاژ می کردم حساس تر و دقیق تر نبود ؟ البته این مدار هم یک مقداری فلش میزنه.
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام به استاد عزیزم جناب رجبی
استاد بنده اون مدار فتوسل رو مونتاژ کردم و خوب کار میکنه این هم تصاویرش البته اون رو داخل یک جعبه قرار دادم اما فتوسلش همانطور که میبینید بیرون جعبه هست و دور فتوسل رو با چسب برق پوشوندم تا نور فقط از جلو وارد بشه . بهر حال ازتون سپاسگذارم که با صبر و حوصله من رو راهنمایی کردید .
/////////////
استاد اگر خاطرتون باشه شما آخرین مدار رو بدون آیسی555 برام تغییر دادید حالا اگه همون مدار با 555 رو مونتاژ می کردم حساس تر و دقیق تر نبود ؟ البته این مدار هم یک مقداری فلش میزنه.
با تشکر
با سلام :
متقابلا ممنونم نقش اون ایسی 555 صرفا جهت اضافه کردن ریتم و فلش به نور چراغ بود که کلا حذفش کردم و در کیفیت {دقیق بودن مدار سنسور نور نقشی نداشت } تا مدارتون ساده در بیاد .
- فلش که چه عرض کنم ... همون ریپل حاصل از نیم سیکل بودن برق خروجی هست که قبلا نیز اشاره کرده بودم که احتمال سو سو زدن نور داشته باشه که دیگه اهمیت خاصی قایل نشدم تا مدار ساده تر باشه برای حل این سوسو زدن باید منبع تغذیه را مستقل از مدار خروجی کنید .
موفق باشید .

kidamen

کاربر
2009-10-04
54
311
سلام جناب آقای رجبی عزیز :

من برای انجام یه پروژه ، نیاز به این دارم که بتونم روی صفحه ال سی دی گوشی موبایل ( منظورم ال سی دی رنگی مثلا" گوشی نوکیا N73 هستش ) تصویر داشته باشم . البته نه روی خود گوشی...
یعنی میخوام ال سی دی گوشی رو جداگانه از بازار بخرم و تبدیلش کنم به یه مونیتور کوچولو .

منظورم اینه که بتونم ازش بعنوان یه نمایشگری استفاده کنم که دارای ورودی AV باشه . مثلا" خروجی یک دوربین مدار بسته معمولی رو بهش بدم و روی ال سی دی گوشی ببینم ... چون اینقدر این پروژه باید کوچک طراحی بشه که امکان استفاده از تلویزیون یا هر مونیتور دیگه ای برام وجود نداره .

لطفا" چنانچه براتون مقدوره ، روش کار یا اگه مدار خاصی برای این کار مورد نیازه برام بذارید .... ممنونم

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام جناب آقای رجبی عزیز :

من برای انجام یه پروژه ، نیاز به این دارم که بتونم روی صفحه ال سی دی گوشی موبایل ( منظورم ال سی دی رنگی مثلا" گوشی نوکیا N73 هستش ) تصویر داشته باشم . البته نه روی خود گوشی...
یعنی میخوام ال سی دی گوشی رو جداگانه از بازار بخرم و تبدیلش کنم به یه مونیتور کوچولو .

منظورم اینه که بتونم ازش بعنوان یه نمایشگری استفاده کنم که دارای ورودی AV باشه . مثلا" خروجی یک دوربین مدار بسته معمولی رو بهش بدم و روی ال سی دی گوشی ببینم ... چون اینقدر این پروژه باید کوچک طراحی بشه که امکان استفاده از تلویزیون یا هر مونیتور دیگه ای برام وجود نداره .

لطفا" چنانچه براتون مقدوره ، روش کار یا اگه مدار خاصی برای این کار مورد نیازه برام بذارید .... ممنونم
با سلام :
دوست عزیز در مورد مدار درخواستی تحقیق و تست هایی کرده ام ولی متاسفانه بخاطر عدم دسترسی به قطعات مورد نیاز فعلا ممکن نشده که مداری با کارایی نسبی دست یابم { اکثر قطعات مورد لزوم به صورت تزریقی { قیری } روی برد های اماده تجاری ارایه شده که ما تا بحال هم دسترسی پیدا نکرده ایم } در صورت نتیجه حتما در خدمت خواهم بود .
موفق باشید .

kidamen

کاربر
2009-10-04
54
311
با سلام :
دوست عزیز در مورد مدار درخواستی تحقیق و تست هایی کرده ام ولی متاسفانه بخاطر عدم دسترسی به قطعات مورد نیاز فعلا ممکن نشده که مداری با کارایی نسبی دست یابم { اکثر قطعات مورد لزوم به صورت تزریقی { قیری } روی برد های اماده تجاری ارایه شده که ما تا بحال هم دسترسی پیدا نکرده ایم } در صورت نتیجه حتما در خدمت خواهم بود .
موفق باشید .
متشکرم جناب رجبی عزیز ... اگه واقعا" بشه این کارو کرد (که مطمئنم میشه) ، فکر میکنم بدرد خیلی از دوستان دیگه هم میخوره .

منم سعی خودمو میکنم که یه راهی براش پیدا کنم . اما در عین حال منتظر نتایج و تجربیات ارزنده شما هستم .

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
با سلام :
متقابلا ممنونم نقش اون ایسی 555 صرفا جهت اضافه کردن ریتم و فلش به نور چراغ بود که کلا حذفش کردم و در کیفیت {دقیق بودن مدار سنسور نور نقشی نداشت } تا مدارتون ساده در بیاد .
- فلش که چه عرض کنم ... همون ریپل حاصل از نیم سیکل بودن برق خروجی هست که قبلا نیز اشاره کرده بودم که احتمال سو سو زدن نور داشته باشه که دیگه اهمیت خاصی قایل نشدم تا مدار ساده تر باشه برای حل این سوسو زدن باید منبع تغذیه را مستقل از مدار خروجی کنید .
موفق باشید .
با عرض سلام
جناب رجبی اگر دلیل بر دخالت نباشد ، اگر قطعه کنترل خروجی تریاک باشد که هیچ ، ولی اگر رله و دو کنتاکت باشد مشکل فلاش زدن حل میشود

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام :
موفق باشید .
با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد اون مدار فتوسل بعد از چند مدت کار کردن باعث شد تا لامپ کم مصرف وصل شده به اون بسوزه ( به دلیل فلاش ) . البته شما فرمودید برای این مشکل باید از ترانس استفاده کنم. یک چیزی به ذهنم رسید خواستم ازتون بپرسم؟
آیا امکانش هست مدار فتوسل طوری طراحی بشه که با خوردن نور به LDR ابتدا یک تایمر فعال بشه و بعد از تایم مشخص تایمر لامپ رو روشن کنه ؟ (برای جلوگیری از فلاش )
با تشکر

بالا