آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد اون مدار فتوسل بعد از چند مدت کار کردن باعث شد تا لامپ کم مصرف وصل شده به اون بسوزه ( به دلیل فلاش ) . البته شما فرمودید برای این مشکل باید از ترانس استفاده کنم. یک چیزی به ذهنم رسید خواستم ازتون بپرسم؟
آیا امکانش هست مدار فتوسل طوری طراحی بشه که با خوردن نور به LDR ابتدا یک تایمر فعال بشه و بعد از تایم مشخص تایمر لامپ رو روشن کنه ؟ (برای جلوگیری از فلاش )
با تشکر
با سلام :
بله امکان دارد .
برای داشتن تایمر از همون مداری که ایسی تایمر 555 در ان بکار رفته باید استفاده کنید با این تفاوت که ارایش مدار فلش فوق را به صورت تایمر با 555 در اورید .
زمان و نحوه تایمر که در زمان فوق قطع یا چه مدتی بعد وصل و برعکس اینها باشد بزارید تا مدار فوق را براتون تکمیل کنم .
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام :
بله امکان دارد .
برای داشتن تایمر از همون مداری که ایسی تایمر 555 در ان بکار رفته باید استفاده کنید با این تفاوت که ارایش مدار فلش فوق را به صورت تایمر با 555 در اورید .
زمان و نحوه تایمر که در زمان فوق قطع یا چه مدتی بعد وصل و برعکس اینها باشد بزارید تا مدار فوق را براتون تکمیل کنم .
موفق باشید .

سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد این همون مدار اصلی هست که شما معرفی کرده بودید البته اگر خاطرتون باشه من تغذیه مدار رو عوض کرده بودم.
1.png

در مورد زمان تایمر هم اگر به صورتی طراحی کنید که بوسیله ولوم قابل کنترل باشه خیلی عالی هست . مثلا" وقتی هوا تاریک میشه تایمر بعد از 10 دقیقه بعد لامپ رو روشن کنه و در زمان روشن شدن هوا هم بعد از 10 دقیقه لامپ خاموش شود. استاد به نظرتون با این کار میشه فلاش زدن رو حذف کرد؟
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام یک مدار محافظ خوب یرای لپ تاپ می خوام با تشکر
با سلام :
برای لب تاب و کامپیوتر و تلویزیون و از این دست دستگاه ها هیچ نیازی به محافظ برق نیست . دستگاه خود را مستقیما به برق شهر وصل و استفاده کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد این همون مدار اصلی هست که شما معرفی کرده بودید البته اگر خاطرتون باشه من تغذیه مدار رو عوض کرده بودم.

در مورد زمان تایمر هم اگر به صورتی طراحی کنید که بوسیله ولوم قابل کنترل باشه خیلی عالی هست . مثلا" وقتی هوا تاریک میشه تایمر بعد از 10 دقیقه بعد لامپ رو روشن کنه و در زمان روشن شدن هوا هم بعد از 10 دقیقه لامپ خاموش شود. استاد به نظرتون با این کار میشه فلاش زدن رو حذف کرد؟
با تشکر
با سلام :
تایمر درخواستی یک مقدار پیچیده تر شد یعنی شما به دو تایمر جداگانه نیاز دارید که ابتدا اولین تایمر لامپ را باتاخیر روشن و سپس تایمر دوم نیز فرمان دریافتی مدار سنس نور را تاخیر بیاندازد .
مداری با پروتیوس اماده میکنم براتون که هر نیاز شما را براورد میکند ولی هنوز فرصت کافی نکردم تکمیلش کنم با این وجود ببینید اگر نرم افزار پروتیوس دارید ؟؟؟ دانلود و اجرا کنید خروجی مدار فرمان سنسور نور به ورودی این مدار وصل میشه و خروجی این مدار نیز با دو ال ای دی قرمز و سبز مشخص شده که باید تکمیلش کنم ببینید اگر بدرد بخور هست تکمیلش کنم .
دانلود ....
[hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide]مشاهده فایل‌پیوست mult timer.rar[/hide]
موفق باشید .

پیوست‌ها

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,123
74,158
48
ایران
ma1369
17.png

باسلام من يک مدارمبدل 24به12براي استفاده دراتوبوس ميخواهم يک مبدل ازبازارگرفتم بعدازدوهفته سوخت وآيسي آن هم قيري است،
باتشکر
سلام

با اجازه استاد رجبی

شما به این پست بروید http://www.irantk.ir/irantk1497-5/#post123554

آخرین ویرایش توسط مدیر:

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام :
تایمر درخواستی یک مقدار پیچیده تر شد یعنی شما به دو تایمر جداگانه نیاز دارید که ابتدا اولین تایمر لامپ را باتاخیر روشن و سپس تایمر دوم نیز فرمان دریافتی مدار سنس نور را تاخیر بیاندازد .
مداری با پروتیوس اماده میکنم براتون که هر نیاز شما را براورد میکند ولی هنوز فرصت کافی نکردم تکمیلش کنم با این وجود ببینید اگر نرم افزار پروتیوس دارید ؟؟؟ دانلود و اجرا کنید خروجی مدار فرمان سنسور نور به ورودی این مدار وصل میشه و خروجی این مدار نیز با دو ال ای دی قرمز و سبز مشخص شده که باید تکمیلش کنم ببینید اگر بدرد بخور هست تکمیلش کنم .
دانلود ....
hidden content may not be quoted
موفق باشید .
با سلام و تشکر از شما جناب رجبی
استاد متاسفانه من مدار پروتیوس ندارم اگر براتون مقدوره مدار رو با فایل jpg آپلود کنید
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام و تشکر از شما جناب رجبی
استاد متاسفانه من مدار پروتیوس ندارم اگر براتون مقدوره مدار رو با فایل jpg آپلود کنید
با تشکر
با سلام :
توی همون فایل پیوستی عکسی از مدار با فرمت jpg موجود هست و فایل PSD برای شبیه سازی تا عملکرد مدار را در پروتیوس ببینید
اگر مورد پسند وا قع بشه { از نظر استفاده از قطعات فوق و.. } بفرمایید تکمیلش کنم هنوز تکمیل نیست .
موفق باشید .

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
باسلام من يک مدارمبدل 24به12براي استفاده دراتوبوس ميخواهم يک مبدل ازبازارگرفتم بعدازدوهفته سوخت وآيسي آن هم قيري است،باتشکر

با عرض سلام

عزیزم یک راه بسیار ساده برای اینکار وجود دارد
یک سیم از مثبت باطری 12 ولت بگیرید ودیگر نیاز به مبدل نیست (باطری اتوبوس 2 عدد باطری 12 ولت است)

بالا