آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

shoghal

کاربر vip
vip
کاربر
2007-07-02
19
46
با سلام :
این امپلی فایر 200 واتی شما با چه ولتاژی کار میکند و اگر ولتاژ و امپدانس خروجی انرا دارید و همچنین فاصله دور ترین بلندگو با سیستم ؟؟ اینجا بزارید تا در خدمت باشم .
موفق باشید .

+38 و 38- ولت( با 6 عدد 2n3055) با امپدانس 8 اهم و دور ترينش 4عدد بلندگو در فاصله 80 متري هست

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
+38 و 38- ولت( با 6 عدد 2n3055) با امپدانس 8 اهم و دور ترينش 4عدد بلندگو در فاصله 80 متري هست
با سلام :
با این ولتاژکاری حتما باید خروجی امپلی شما مچینگ استاندارد هم داشته باشه اگر موجود دارد توصیه میکنم از همون خودش استفاده کنید اگر پاسخ منفی هست { یعنی موجود ندارد } بفرمایید تا براتون محاسبه کنم ولی بازم توصیه میکنم از همون نوع موجودی خودش استفاده کنید .
موفق باشید .

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,513
پاسخ : مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجی

با سلام :
بنده هم از متن فوق سر در نیاوردم .
هر چند که چنین ارایشی توصیه نمی شود !!! رایجترین مدار درخواستی شما طبق شکل زیر باشد .
دانلود کنید :
hidden content may not be quoted
موفق باشید .
با سلام وتشکر
آقای رجبی مداری رو که زحمت کشیده بودید رد بستم ولی هیچ کدوم از لامپ ها روشن نمیشوند!!!

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام وتشکر
آقای رجبی مداری رو که زحمت کشیده بودید رد بستم ولی هیچ کدوم از لامپ ها روشن نمیشوند!!!
سلام :
فیلمان هر دو طرف هر دو لامپ روشن میشه ؟؟؟؟؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

نه خیر هیچ عکسالعملی نشون نمیده!!!
با سلام :
طبق شکلی که براتون گذاشته ام مدار را از ابتدا تا انتها با اهممتر بررسی کنید ببینید کجا قطعی دارید .
فاز برق شهر بعد از عبور از ترانس به فیلمانها و سپس به استارت و به دنبال ان بقیه فیلمانها و در نهایت به نول باید اتصال مداری برقرار باشد .
ممکن هست استارت شما معیوب باشد با تلنگه دو انگشتی میتونید امتحانش کنید تا در ابتدا نور جرقه ان باید دیده شود .
موفق باشید .

shoghal

کاربر vip
vip
کاربر
2007-07-02
19
46
با سلام :
با این ولتاژکاری حتما باید خروجی امپلی شما مچینگ استاندارد هم داشته باشه اگر موجود دارد توصیه میکنم از همون خودش استفاده کنید اگر پاسخ منفی هست { یعنی موجود ندارد } بفرمایید تا براتون محاسبه کنم ولی بازم توصیه میکنم از همون نوع موجودی خودش استفاده کنید .
موفق باشید .

با سلام ، آقاي رجبي آمپلي من اگه مچينگ داشت مزاحم شما نمي شدم . اگر محاسبه اون مشكله يا خيلي وقتتون رو مي گيره من واقعا راضي نيستم براتون مزاحمتي ايجاد كنم . درضمن از اينكه در اسرع وقت به سوالات ما پاسخ ميديد سپاسگزارم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام ، آقاي رجبي آمپلي من اگه مچينگ داشت مزاحم شما نمي شدم . اگر محاسبه اون مشكله يا خيلي وقتتون رو مي گيره من واقعا راضي نيستم براتون مزاحمتي ايجاد كنم . درضمن از اينكه در اسرع وقت به سوالات ما پاسخ ميديد سپاسگزارم .
با سلام :
خواهش میکنم -
تا اونجایی که من اطلاع دارم باید داشته باشه احتمالا {شاید } قبل شما دستکاری شده .
- دو روز دیگه اماده میکنم نتیجه را پیگیری کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام :
عزیزم این مشخصاتی که گذاشتین !!! یه مقدار برای فاقد مچینگی مبهم هست زیرا :
امپلی که با ولتاژ دوبل 38 ولتی یعنی در کل با 76 ولت کار میکنه باید یک مچینگی جهت تطبیق امپدانس خروجی داشته باشد به عبارتی با فرض اینکه این مدار با حداکثر قدرت خروجی خود کار کند در خروجی خود طبعا 76 ولت را باید داشته باشد و اگر چنین وضعیتی پیش بیاد یعنی 76 ولت با فرکانس صوتی وارد بلندگو شود قطعا بلندگو اسیب خواهد دید
{اعمال 76 ولت با 200 وات در بلندگو جای تعجب نداره ؟؟ } مگراینکه توان بلندگو خیلی بیشتر از 200 وات باشه که بازم به صورت اتلاف انرژی تلفات زیادی رخ خواهد داد به هر حال من موندم که اگر برای 76 ولت مچینگ محاسبه کنم که به 100 ولت تبدیل کنه این نیز مچینگ استانداردی نخواهد بود { با توجه به نزدیکی ولتاژ خروجی امپلی فایر 76 ولت با خروجی 100 ولتی مچینگ !!! } یعنی در حدودای مچینگی برای یک به یک !!!!
به هر حال اگر بنا به تاکید شما این دستگاه مچینگ نداره با توجه به فاصله زیادی که { 80 متر } با مصرف کننده دارید نیازی به مچینگ ندارید و خروجی امپلی را مستقیما به ورودی مچینگ امپلی فایر وصل نمایید .
البته بازم بخاطر اینکه نتیجه مطلوبی داشته باشید تاکید میکنم یک بار دیگر مدار داخل امپلی را بررسی نمایید زیرا ممکن هست با استفاده از یک ترانس مبدلی خروجی 76 ولتی به 8 اهم تبدیل شده که شما انرا مچینگ در نظر نمیگیرید .
و در نهایت میتونید از یک مچینگ اماده یک به یک با سطح مقطی 16 الی 18 سانتی { در حقیقت ترانسی که درازای {طول } هسته ان دید از بالا حدودای 16 الی 18 سانتی باشد } ابتیاع ورودی همه بلندگو ها را موازی هم .... و استفاده کنید .
در صورتی که خودتون امکانات دست ساز و سیم پیچی اینگونه ترانسی را دارید بفرمایید محاسبات انرا نیز براتون بزارم .
موفق باشید .

shoghal

کاربر vip
vip
کاربر
2007-07-02
19
46
با سلام :
خواهش میکنم -
تا اونجایی که من اطلاع دارم باید داشته باشه احتمالا {شاید } قبل شما دستکاری شده .
- دو روز دیگه اماده میکنم نتیجه را پیگیری کنید .
موفق باشید .

سلام استاد آمپلي من تقريبا شبيه اين مدار است اگه ممكنه براي اين مدار يك مچينگ محاسبه كنيد .
سپاسگزارم
25.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aramis
بالا