آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

Yasin_medar

کاربر
2011-11-13
15
12
سلام آقای رجبی این نقشه فرستنده اف ام کریستالی که زحمت کشیدید گذاشتید شماره خیلی از قطعات رو نداره (مثل ترانزیستور ها - سیم پیچ - کریستال) درضمن من دنبال مداری خیلی ساده تر می گردم که یک یا دو ترانزیستوری باشه که بتونم از نظر علمی اونو تحلیل کنم اگه یک مدار خیلی ساده دارید ممنون میشم اونو برام بذارید.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام آقای رجبی این نقشه فرستنده اف ام کریستالی که زحمت کشیدید گذاشتید شماره خیلی از قطعات رو نداره (مثل ترانزیستور ها - سیم پیچ - کریستال) درضمن من دنبال مداری خیلی ساده تر می گردم که یک یا دو ترانزیستوری باشه که بتونم از نظر علمی اونو تحلیل کنم اگه یک مدار خیلی ساده دارید ممنون میشم اونو برام بذارید.
با سلام :
ببخشید توضیحات مربوط به نقشه فرستنده کریستالی برای حدود 50 مگاهرتز :

signal up to 1km with a good antenna and FM receiver.
The crystal marked JT in the transmitter schematic is a 49.860MHz overtone type
crystal. Use transisor C945 or C9014 as Q1 and Q2 and use C1975 or C9018
transistor in the place of Q3, Q4 and Q5. Transistor Q6 is the final output
transistor which can be C2581 or C2053. The coil L1 and L3 are equal to 5 turns
of 0.8mm enameled wire wound on 4mm form and coil L2 is equal to 4 turns of 0.8mm enameled wire wound on 4mm form, all the above mentioned coil L1, L2 and L3 are air cored. Use 1.5 meter wire as antenna. The input voltage is 9V DC.
To adjust the transmitter to its maximum output use field strength meter and
adjust the coil L1, L2 and L3 by increasing and desreasing gap between the coil
turns and stop when the circuit is tuned to its maximum output. Fix the circuit
in the metal case and connect the ground wire with the case.
و اما این هم یک شماتیک اوسیلاتور کریستالی برای 27 مگاهرتز فقط با یک ترانزیستور توجه کنید که در قسمت خروجی از صافی های نوع پی استفاده شده است :
[hide] مشاهده فایل‌پیوست 27mhz osc.rar[/hide]

موفق باشید .

پیوست‌ها

• 6.1 کیلوبایت بازدیدها: 149
  • 22.5 کیلوبایت بازدیدها: 153
  • 15.3 کیلوبایت بازدیدها: 167

hassan-m-s

کاربر
2012-02-08
1
2
[FONT=&quot]سلام من برای یک ماشین اسباب بازی می خوام یک مدار کنترل بدون سیم که فقط جلو و عقب بردن ماشین رو انجام بده بسازم کمک کنید [/FONT]
[FONT=&quot]با تشکر [/FONT]

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام من برای یک ماشین اسباب بازی می خوام یک مدار کنترل بدون سیم که فقط جلو و عقب بردن ماشین رو انجام بده بسازم کمک کنید
با تشکر
با سلام :
عزیزم قطعات و مخصوصا ایسی های مورد نیاز چنین مداراتی در حال حاضر گیر نمیاد و توصیه میکنم از ماژول های اماده که به نام { کنترل از راه دور دوکاناله } میفروشند ابتیاع کنید که مقرون به صرف هم میباشند به هر حال عکس زیر را ببینید در صورتیکه ایسی فوق را میتونید تهیه کنید ؟؟؟ شماتیک مدارات لازم را براتون اپلود میکنم .
[hide] 2ch remot.jpg[/hide]
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به استاد عزیزم جناب رجبی
استاد من احتیاج به یک مدار فتوسل دارم که یک لامپ 100 وات 220 ولت رو شبها روشن و روزها خاموش کنه . اگر مداری مد نظر دارید لطفا" معرفی نمایید با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام به استاد عزیزم جناب رجبی
استاد من احتیاج به یک مدار فتوسل دارم که یک لامپ 100 وات 220 ولت رو شبها روشن و روزها خاموش کنه . اگر مداری مد نظر دارید لطفا" معرفی نمایید با تشکر

با سلام :
یکی از بهترین مداراتی که نیاز شما و خیلی ها را در این مورد حل میکنه در ضمن باتری بک اپ نیز دارد در صورت نیاز میتونید از باتری های قابل شارژ بهره بگیرید { 9 ولت } و با حذف دیود D2 شارژ هم میکنه و همچنین میتونید از باتری فوق صرف نظر و مستقیما از برق شهر استفاده کنید قطعه {
LDR } همون فوتو سل شماست .
منظور هم برای لامپ اضطراری و هم چنین برای اتوماتیک کردن لامپ با حداقل قطعات که هم بصورت فلاشر و ثابت ....
دانلود : [hide] automatic_-night-light-circuit.jpg[/hide]
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

همچنین میتونید از باتری فوق صرف نظر و مستقیما از برق شهر استفاده کنید قطعه {
LDR } همون فوتو سل شماست .
سلام مجدد
استاد :
1) اگر بخواهیم به جای باتری از برق شهر برای تغذیه مدار استفاده کنیم چه تغییراتی باید در مدار بدهیم ؟ اگر براتون ممکنه این تغییرات رو شما در نقشه اعمال کنید
2) در مورد اون دو تا پتانسیومتر R5 و R2 می خواستم بدونم چه نقشی دارند ؟
3) اگر بخواهیم مدار فوق رو در داخل قابی قرار دهیم احتمالا" LDR باید بیرون جعبه قرار بگیره درسته؟
4) آیا محل نصب این مدار باید دور از چراغ های روشنایی قرار بگیره ؟
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام مجدد
استاد :
1) اگر بخواهیم به جای باتری از برق شهر برای تغذیه مدار استفاده کنیم چه تغییراتی باید در مدار بدهیم ؟ اگر براتون ممکنه این تغییرات رو شما در نقشه اعمال کنید
2) در مورد اون دو تا پتانسیومتر R5 و R2 می خواستم بدونم چه نقشی دارند ؟
3) اگر بخواهیم مدار فوق رو در داخل قابی قرار دهیم احتمالا" LDR باید بیرون جعبه قرار بگیره درسته؟
4) آیا محل نصب این مدار باید دور از چراغ های روشنایی قرار بگیره ؟
با تشکر

با سلام :
1 = قبلا هم عرض کردم کافیست که دیود 2 و باتری را از مدار حذف کنید که فقط با برق شهر کار کند .
2 = R2 تنطیم نسبت شدت روشنایی به تاریکی که در چه میزانی لامپ روشن گردد و R5 = اگر بخواهید لامپ بصورت فلاشر { بخاطر کاهش مصرف } چشمک زند تعداد فلاش لامپ را کنترل میکند { برای حذف فلاشر میتونید بجای خازن C4 از یک مقاومت ثابت استفاده کنید که در این صورت بهتر است ابتدا و انتهای R5 را به خط مثبت و منفی مدار وصل و سیم وسطی را به پایه های 6 و 7 ایسی { جای خودش } وصل گردد .
4 و3 = طبعا نحوه و موقعیت قرار گیری LDR در کار کرد مدار تاثیر زیادی دارد که به نسبت جعبه و موقعیت مکانی ان باید محل مناسبی در نظر گرفت تا روشنایی روز تاثیر گذار تر و نور لامپ های اطراف بی تاثیر در LDR باشد .
موفق باشید .

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلام خدمت استاد رجبیاستاد یک مدار فلاشر میخوام که با میکرو کار کنه که چند خروجی داشته باشه به این شکل کار کنه که افکتهای مختلف داشته باشه مثلا یک کلمه ای نوشته شده باشه به لاتین یا فارسی مثلا کلمه iran ابتدا حرف i روشن بشه وبعد حرف r و بعد حرف a و در آخر حرف n ویا شکلهای دیگه وتوان این رو داشته باشه که مثلا بتونه 100 تا ال ای دی رو روشن کنه منتظر راهنماییتون هستم با تشکر از شما

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,513
پاسخ : مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجی

با سلام
درخواست نقشه راه اندازی 2عددلامپ فلورسنت 20وات با یک چک یا ترانس 40وات رادارم.البته توگوگل سرچ کردم وفقط مطلب زیر روپیدا کردم ولی گویا متن ناقص است ولامپ روشن نمیشود 
با تشکر

<<اتصال متوالی(سری) لامپ های فلورسنت: فقطدریك مورد لامپ های فلورسنت را می توان بصورت سری وصل كرد كه دوتا لامپ W20موجود باشد.

نحوه اتصال سری لامپ های فلورسنت :(برای این كارابتداسیمی كه ازكنتاكت چك خارج شده رابه یكی ازكنتاكت یكی از پایه های لامپ اول وكنتاكت دوم انرابه یكی ازكنتاكت استارت ان لامپ وكنتاكت دوم استارت رابه یكی ازكنتاكت پایه دوم ان لامپ وكنتاكت دوم ان پایه رابه یكی ازكنتاكت پایه های ان و وكنتاكت دوم انرابه یكی ازكنتاكت استارت ان لامپ وكنتاكت دوم استارت رابه یكی ازكنتاكت پایه دوم ان لامپ وسیم نول رابه كنتاكت مانده وصل می كنیم.)وبااستفاده ازیك چك W40انها راروشن نمود.>>
:crying:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: frh
بالا