آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,866
44
Azarbayjan-Miandoab
http://htmlimg2.alldatasheet.com/htmldatasheet/37146/SAMSUNG/KA2209/245/1/KA2209.png

با سلام :
استفاده از ایسی KA2209 بهترین گزینه برای شما میباشد این ایسی با استفاده از رنج وسیع ولتاژ کاری از 3 الی 15ولت به صورت دیپ { دو طرفه 8 پین مثل 555} و استریو با قدرت خروجی بیش از یک وات { بستگی به ولتاژ کار } مشکل شما را مرتفع خواهد ساخت به دیتا شیت ان مراجعه و مدار و شماتیک دلخواه را ببینید همچنین اگر قدرت خروجی براتون مهم نیست از نوعی 18 پایه AN7118S را هم ببینید .
hidden content may not be quoted
hidden content may not be quoted
موفق باشید .

سلام
استاد رجبی می تونم خروجی مدار KA2209 را به ورودی AV تلویزیون وصل کنم با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

FARBOD_B

کاربر
2012-01-22
4
6
سلام استاد مداری که من میخواهم مدار یک ربات اتش نشانه میخواهم وقتی شدت نور زیاد شد رله منبع اصلی ربات را قطع کند(حساسیت به نور قابل تنظیم باشد) وپس از از بین رفتن کامل نور رله دوباره وصل شود(حساسیت به نور قابل تنظیم باشد)

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام
استاد رجبی می تونم خروجی مدار KA2209 را به ورودی AV تلویزیون وصل کنم با تشکر

با سلام :
بهتره بین راه هر سیم {طرف چپ و راست } از یک مقاومت 10 کیلو اهمی جهت جلوگیری از اوورلود و همچنین حفاظت ولتاژی استفاده کنید مشکلی نداره میتونید وصل کنید .
موفق باشید .

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
با عرض سلام و خسته نباشید آقای رجبی آیا امکانش هست واسم مدار مبدل گیرنده دیجیتال رو بزارید ؟ اگه این کارو بکنید لطف بزرگی در حقم کردید . با تشکر فراوان

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با تشکر از شما استاد
من تو بازار خیلی دنبال این مبدلا گشتم اما پیدانکردم
میشه جایی رو معرفی کنید که بتونم پیدا کنم

ی مبدل پیدا کردم استاد ولی قیمتش خیلی بالا بود(100000تومان)

قیمت ساخت این مبدل هم همینقد درمیاد؟

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
با عرض سلام و خسته نباشید آقای رجبی آیا امکانش هست واسم مدار مبدل گیرنده دیجیتال رو بزارید ؟ اگه این کارو بکنید لطف بزرگی در حقم کردید . با تشکر فراوان

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
ی مبدل پیدا کردم استاد ولی قیمتش خیلی بالا بود(100000تومان)

قیمت ساخت این مبدل هم همینقد درمیاد؟

با سلام :
100 هزار تومن که خیلی خوبه یک فیلمبردار سراغ دارم که از ترکیه معادل پول ایران حدود 400 تومن خریده !!!!!!! {احتمالا از این ساخت چینی ها بوده } !!!
تبدیل HDMI به AV یا هر سیستم دیگری به این اسونی هانیست که یک ایسی بزارید و کنورت کنید !!!!!
ساختار خروجی HDMI طوری طراحی شده که فقط نمایشگرهای LCD را درایو میکنه حال برای تبدیل این خروجی به نوع دیگر {مخصوصا دو سیمه } ابتدا باید یک پردازش گر ویدیویی HDMI بکار گرفته شود و سپس توسط مدارات پیچیده دیگری به نوع مورد نیاز تبدیل گردد در این پردازش ها ساختاری دارند که انواع فرمت و ورودی ها را نیز در خود جای داده اند بدین معنی که وقتی یک مبدل از این نوع تهیه میکنید در حقیقت همه نوع اعم از کارت ها و USB و اسکارت و DVD و..... را به همراه ان دارید .
به هر حال فایلی براتون میزارم که تقریبا شماتیک تمام خواسته های یک چنین مبدلی در ان گنجانده شده و این برای مطالعه هست و ساخت و مونتاژ ان به هیچ وجه بصورت دستی مقدور نیست .
[hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide]فایل مربوط به یک سایتی هست که به فرمت افیس ورد 2003 باز کنید .مشاهده فایل‌پیوست HDMI SCHEMATIC DIAGRAMS.rar [/hide]
امیدوارم براتون مفید واقع شود .
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 59.6 کیلوبایت بازدیدها: 128

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712

با سلام :
عزیزم این گیرنده های دیجیتالی ست باکس هم مثل موضوع پست قبلی هست و مونتاژانها به صورت دستی مقدور نیست .
در حال حاضر فایل مختصی برای این گیرنده ها موجود ندارم ولی از اونجا که اصرار دارید تا شماتیکی از انرا داشته باشید جهت مطالعه بد نیست که فایل زیر از سرویس منوال نوعی تی وی { ویوسونیک } 42 اینچی که دارای چنین گیرنده ای هست براتون تقدیم میکنم .
امیدوارم براتون مفید واقع شود .

[hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide]مشاهده فایل‌پیوست viewsonic_N4261w-M_SM.pdf[/hide]
موفق باشید .

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
با سلام .ممنون از محبتتون لطف کردین .یعنی به نظر شما هیچ راهی نداره واسه تولیدش ؟ هزینش اصلا مهم نیست برام .فقط میخام هر طوری هست بتونیم طولیدش کنیم . چون من یه واحد تولیدی با 20 نفر کارگر مونتاژ کار دارم . بازم اگه راهنمایی به نظرتون میرسه ممنون میشم ازتون که بگید .با تشکر

• Like

FARBOD_B

کاربر
2012-01-22
4
6
ببخشیداستاداین مداری راکه من خواستم دارید(صفحه121 )اگه دارید وبرام بزارید متشکر می شوم :love-smiley-017:

آخرین ویرایش:
بالا