آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
2 تا موتور 12ولت 1.5 امپر هست... توی دیتاشیت اون هم مدار مورد نظر من نبود... من در واقع مداری میخوام که بشه با اون سرعت و جهت اون رو کنترل کرد اقای رجبی میشه وایر لس کنترلش هم کرد؟؟ با تشکر

با سلام :
شماتیک مداری که گذاشتم یک موتور 12 ولتی را هم کنترل سرعت و هم کنترل جهت میکنه حالا دو موتور را به چه نحوی { همزمان یا مجزا و تک به تک } میخواهید کنترل کنید تشریح کنید که این دو موتور همیشه از نظر جهت موافق و یا مخالف و هم چنین سرعت انها همزمان و با هم کنترل خواهد شد یا انهم باید مجزا و تک به تک ؟؟؟؟؟
توسط وایر لیز هم میشه ولی بهتر است از میکروکنترل ها کمک بگیرید تا هم قدرت مانور بیشتری و هم چنین از مدار { قطعات } ساده تری استفاده کنید .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahdi.73

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,866
44
Azarbayjan-Miandoab
با سلام : اقای شمس در حال حاضر تنها مدار موجود زیر را تقدیم تون میکنم که دارای نمایشگر LCD = 20 × 4 میباشد که حالات دمای هوا و رطوبت محل و ساعت و تاریخ و... نشون میده و دگمه های UP , DOWN و منو .... میتوانید وارد منوی تنظیمات شده و مقدار ها را بدلخواه تنظیم و ذخیره کنید . ال ای دی ها هم به عنوان نمایش وضعیت کنترلی مدار تعبیه شده .مدار را مطالعه کنید اگر مشکلی داشتید در خدمت خواهم بود . خروجی پایه یک میکرو میباشد .hidden content may not be quoted
سلام استاد این مدار قابلیت کنترل موتور را نیز دارد یعنی در یک تایمی که خودمان مشخص کنیم موتور به گردش در آید بدین معنی که در ماشین جوجه کشی هر یک ساعت یکبار موتور یکبار به طرف راست به گردش در آید ودر یک ساعت دیگر بطرف چپ به گردش در آید واین عمل در این تایمی که خودمان تنظیم کنیم این عمل تکرار شود در ظمن فایلی که همرا مدار گذاشتید باید با پروگرامر به روی آیسی pic16F877 رایت کنیم ؟ اگر امکانش باشد نقشه مدار چاپی اش را نیز زحمتش را بکشید امکانات دیگر مدار را نیز ذکر کنید با تشکر

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
پست 1082 هست... ممنون

با سلام :
بله در حقیقت هر دو مدار یکی هست که اولی با استفاده از دیتا شیت ایسی فوق و دومی مدار عملی انست .
ورودی صدا را سر ولوم - که ازاد هست { انتهایی ولوم } و گراند . پایه 3 و 4 ایسی .
پایه 4 ایسی به خط گراند یا همون منفی باتری مدار . -
پایه 6 ایسی به خط مثبت { از 5 ولت الی 12 ولت } وصل میشه . +
پایه 5 ایسی در رابطه با قطعات صافی مربوطه توسط یک خازن الکترولیتی به بلندگو وصل میشه خروجی ایسی هست .

موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام استاد این مدار قابلیت کنترل موتور را نیز دارد یعنی در یک تایمی که خودمان مشخص کنیم موتور به گردش در آید بدین معنی که در ماشین جوجه کشی هر یک ساعت یکبار موتور یکبار به طرف راست به گردش در آید ودر یک ساعت دیگر بطرف چپ به گردش در آید واین عمل در این تایمی که خودمان تنظیم کنیم این عمل تکرار شود در ظمن فایلی که همرا مدار گذاشتید باید با پروگرامر به روی آیسی pic16F877 رایت کنیم ؟ اگر امکانش باشد نقشه مدار چاپی اش را نیز زحمتش را بکشید امکانات دیگر مدار را نیز ذکر کنید با تشکر
با سلام :

ببینید این مدار در نوع خود کامل هست و قادر است با چهار خروجی خود { در طرح شماتیک با 4 ال ای دی نمایش داده شده } موتور با تنظیمات زمانی دلخواه به گردش در بیاد . همچنین با تلرانس دو درجه ای در حرارت و رطوبت تهویه یا هیتر یا هر وسیله لازم دیگر را به نسبت تنطیماتی که وارد میکنید را کنترل نماید .
بله فایل با پسوند هگز باید قبل از استفاده از مدار حتما در میکرو کنترل توسط یک پروگرامر ریخته { پروگرام } شود .
[hide]این طرح را چندی قبل { فکر کنم یکی دو سال قبل } با استفاده از ترجمه انلاین به ترکی برگردانده و در یک سایت ترکی اپلود کرده ام که در حال حاضر متاسفانه فایلهای اصلی فارسی از ارشیوم حذف شده و فرصت و امکان کافی برای برگرداندن به فارسی را ندارم ولی اگر در بکار گیری متون موجود در منو ال سی دی ان با مشکلی مواجه شدین متن و ... مشکل خود را به همراه عکسی از ان بزارید تا راهنمایی کنم البته فکر کنم شما مشکل درک زبان استانبولی نداشته باشید .[/hide]

با وجود فایل اصلی isis پروتیوس فکر نکنم در تهیه مدار pcb مشکلی داشته باشید { به راحتی با چند کلیک میتونید به دلخواه تهیه کنید } با این وجود در صورت فراغت بنده هم به چشم ... بیشتر در خدمتون خواهم بود .
یک فایل تصویری از بکار گیری ان { البته در شبیه سازی با پروتیوس } تهیه کرده ام براتون نیز میزارم تا کلی راهنمای مونتاژ و بکارگرفتن راهنمایتان باشد . [hide] مشاهده فایل‌پیوست pcb.rarمشاهده فایل‌پیوست jojekeshi.rar [/hide]
[hide] پسورد فایلها gadraj[/hide]
موفق باشید .
ویرایش برای فایل pcb

آخرین ویرایش:

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50
با سلام دوباره خدمت استاد گرامی!! استاد من یک مدار دیگه ازتون درخواست دارم: یک مدار درایور eld های RGB که بتونه انواع رنگ هارو کنترل کنه... بدون میکرو باشه لطفا!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

sio2

کاربر
2008-04-21
19
48
ضمن سلام به استاد محترم آقاي رحبي من يك برد هيتر 952 رادارم كه خراب شده است مي خواستم مدار جاپي اين برد را با نرم آفزار

pcb 3.5 رسم كنم ولي تتواستم به اندازه برد كه 9در 14 مي باشد در بياورم ازشما تقاضا دارم در صورت امكان شابلون اين برد را بگذاريد

متشكرم sio2 مشاهده فایل‌پیوست gordak 952.doc psu-pc400-comp1.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
ضمن سلام به استاد محترم آقاي رحبي من يك برد هيتر 952 رادارم كه خراب شده است مي خواستم مدار جاپي اين برد را با نرم آفزار

pcb 3.5 رسم كنم ولي تتواستم به اندازه برد كه 9در 14 مي باشد در بياورم ازشما تقاضا دارم در صورت امكان شابلون اين برد را بگذاريد

متشكرم .

با سلام :
عزیزم متاسفانه بنده فرصت کافی ندارم شما خودتون میتونید طرح شماتیک را در پروتیوس رسم کرده و pcb استاندارد انرا در بیاورید >> پس شروع کنید اگر با مشکلی مواجه شدین پیام بزارید تا راهنمایی کنم .
اموزش پروتیوس نیز در همین انجمن { بخش های اموزشی و میکروکنترلها } موجود هست میتونید دانلود و استفاده کنید .
موفق باشید .

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام دوباره خدمت استاد گرامی!! استاد من یک مدار دیگه ازتون درخواست دارم: یک مدار درایور eld های RGB که بتونه انواع رنگ هارو کنترل کنه... بدون میکرو باشه لطفا!

با سلام :
سعی کنید برای چنین مدارا تی از میکرو کنترل استفاده کنید که امکانات و جلوه های بیشتری داشته باشد .
مدارات ساده دیجیتالی صرفا و فقط برای اجرای یک نمونه انتخابی کاربرد خواهد داشت .
بازم چشم چند طرح که از ایسی های دیجیتالی معمول استفاده شود را براتون اماده و تقدیم میکنم .
موفق باشید .

mehdixx55

کاربر
2011-11-10
7
27
sabzevar
سلام استاد گرامی متاسفانه اون مداری که برای استفاده در تله موش داده بودین بعلت نبود فتو ترانزیستور تو شهرستان ما نشد ازش بهره ببرم میشه یه مدار سد نوری بوسیله فتو دیود بزارین ممنون میشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr
بالا