آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام استاد گرامی متاسفانه اون مداری که برای استفاده در تله موش داده بودین بعلت نبود فتو ترانزیستور تو شهرستان ما نشد ازش بهره ببرم میشه یه مدار سد نوری بوسیله فتو دیود بزارین ممنون میشم

با سلام :
میتونید بجای فتو ترانزیستور از فتو سل استفاده کنید و اما خودتون هم میتونید به راحتی فتو ترانزیستور بسازید برای اینکار :
[hide] یک ترانزیستور فلزی مثل { bc108 } تهیه کنید و ته انرا به ارامی و با موکت بر بردارید بطوریکه نور وارد اجزای داخلی ان شود و بجای فتو ترانزیستور فوق استفاده کنید [/hide]
[hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide] rayhome4_small.jpgrayhome5_small.jpgrayhome7_small.jpg[/hide]
موفق باشید .

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50
با سلام دوباره...! استاد گرامی یه سوال و یه مدار میخوام البته میدونم جاش توی این تایپیک نیست و توی تایپیک امپیلی ها که گشتم جوابمو نگرفتم... من یک مدار امپلی فایر استریو حدود 60 وات میخوام ولی نمیدونم چه نوعیشو بین ماسفت و ترانزیستور و ای سی کدومو انتخاب کنم؟؟ یعنی کدوم از اینها کیفیت صدای خروجی و بازده شون بهتره؟؟ میشه در موردشون توضیح بدین؟؟ و ایا در مدار های تغذیه متقارن حتما باید از ترانس 3 سر استفاده کرد؟؟ سوییچینگ نمیشه؟؟ و یک مدار عملی از بهترینشون که به درد من بخوره تو حدود این توان قرار بدین؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام :
پاسخ خود را در تاپیک
[hide] دستگاه هاي صوتي و آمپلي فايرها | Audio Devices and Amplifiers [/hide]
مربوط به امپلی فایر ها پیگیر باشید .

FARBOD_B

کاربر
2012-01-22
4
6
سلام یک مدار می خواهم که در10-20سانتی نور یک رله را وصل کند وپس از ازبین رفتن کامل نور رله قطع شودباتشکر:bs_iloveyou:

• Like

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,866
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام استاد خسته نباشید یک مدار ساده پری استریو لازم دارم که با 5 ولت کار بکند این مدار را می خواهم در دیویدیها در خروجی صدا استفاده کنم در بیشتر دیویدیها در خروجی صدا از آیسی SHT600a استفاده کرده که در بازار به ندرت پیدا می شود می خوام این مدار پری را بجای این آیسی جایگزین کنم تا صدا را تقویت کند .

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
http://htmlimg2.alldatasheet.com/htmldatasheet/37146/SAMSUNG/KA2209/245/1/KA2209.png
سلام استاد خسته نباشید یک مدار ساده پری استریو لازم دارم که با 5 ولت کار بکند این مدار را می خواهم در دیویدیها در خروجی صدا استفاده کنم در بیشتر دیویدیها در خروجی صدا از آیسی SHT600a استفاده کرده که در بازار به ندرت پیدا می شود می خوام این مدار پری را بجای این آیسی جایگزین کنم تا صدا را تقویت کند .

با سلام :
استفاده از ایسی KA2209 بهترین گزینه برای شما میباشد این ایسی با استفاده از رنج وسیع ولتاژ کاری از 3 الی 15ولت به صورت دیپ { دو طرفه 8 پین مثل 555} و استریو با قدرت خروجی بیش از یک وات { بستگی به ولتاژ کار } مشکل شما را مرتفع خواهد ساخت به دیتا شیت ان مراجعه و مدار و شماتیک دلخواه را ببینید همچنین اگر قدرت خروجی براتون مهم نیست از نوعی 18 پایه AN7118S را هم ببینید .
[hide] KA2209.jpg KA2209-1.jpg [/hide]
[hide] http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/13431/PANASONIC/AN7118S.html [/hide]
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام یک مدار می خواهم که در10-20سانتی نور یک رله را وصل کند وپس از ازبین رفتن کامل نور رله قطع شودباتشکر:bs_iloveyou:
با سلام :
چنین مدار ساده ای در همین تاپیک و همین صفحه برای یکی از دوستان اپلود شده است { تله موش } نیازی به پست تکراری نبود .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: FARBOD_B

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
سلام استاد
نیاز به یه مدار داشتم
گوشی من فقط خروجی hdmi میده و تلویزیون ما قدیمیه فقط ورودی 3فیش قرمز،زرد
،سفید داره
یه مدار میخواستم hdmi (دیجیتال)به آنالوگ تبدیل کنه

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام استاد
نیاز به یه مدار داشتم
گوشی من فقط خروجی hdmi میده و تلویزیون ما قدیمیه فقط ورودی 3فیش قرمز،زرد
،سفید داره
یه مدار میخواستم hdmi (دیجیتال)به آنالوگ تبدیل کنه
با سلام :
دوست عزیز مبدلهای اماده ای برای این تبدیل موجود هست که با صرفه تر هم میباشند مونتاژ چنین مبدلی با قطعات موجود در بازار حجیم و گرانتر از اماده ها خواهد بود .
موفق باشید .

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با سلام :
دوست عزیز مبدلهای اماده ای برای این تبدیل موجود هست که با صرفه تر هم میباشند مونتاژ چنین مبدلی با قطعات موجود در بازار حجیم و گرانتر از اماده ها خواهد بود .
موفق باشید .
با تشکر از شما استاد
من تو بازار خیلی دنبال این مبدلا گشتم اما پیدانکردم
میشه جایی رو معرفی کنید که بتونم پیدا کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400
بالا