آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام استادگرامی:من همچنان منتظرپاسخ پست1111هستم.
با سلام :عزیزم در حال حاضر ماژول هایی برای تعدادی از این نوع ال سی دی ها در بازار موجود هست استفاده از ال سی دی های همراه در پخش کننده های تصویری علاوه بر اینکه هر کدام از این ال سی دی ها دارای یک چیپ مخصوص به خود دارند و باید دقیقا اطلاعات لازم و دیتا شیت انها را در بیاریم و طراحی و........ لازمه دیگر ان نوشتن برنامه مخصوص برای هر ال سی دی و درایور و ...... که دنگ و فنگ خود دارد !!! اگر علاقمند کار و کسب تجربه در این زمینه هستین با در دست داشتن دیتا شیت و اطلاعات کافی ... به برنامه نویسان نیز مراجعه کنید .تهیه همون ماژول های موجود در بازار را توصیه میکنم .موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد اگر خاطرتون باشه من دو تا مدار شارژر برای باتری سرب اسید 6 ولتی ساختم . که شارژ میکند اما شارژ شدن کامل رو نشون ندادند.بگذریم....
استاد خواستم خواهش کنم به لینک زیر رفته و مدار شارژرش رو مشاهده کنید :
http://www.electronicsforu.com/elec...ad-Acid Battery Charger With Voltage Analyser
این مدار برای باتری 12 ولتی طراحی شده . به نظرتون با تغییر مقدار دیود زنر و مقاومت های تقسیم ولتاژ میشه این مدار رو برای باتری 6 ولتی تغییر داد ؟؟؟ اگر میشه امکانش هست شما مقادیر رو برای باتری 6 ولتی تغییر دهید تا این مدار رو تست کنم
در مورد ترانس هم اگر بخواهم برای 6 ولت استفاده کنم احتمالا" باید از ترانس 6 ولتی 2 آمپر استفاده کنم درسته؟؟
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد اگر خاطرتون باشه من دو تا مدار شارژر برای باتری سرب اسید 6 ولتی ساختم . که شارژ میکند اما شارژ شدن کامل رو نشون ندادند.بگذریم....
استاد خواستم خواهش کنم به لینک زیر رفته و مدار شارژرش رو مشاهده کنید :
این مدار برای باتری 12 ولتی طراحی شده . به نظرتون با تغییر مقدار دیود زنر و مقاومت های تقسیم ولتاژ میشه این مدار رو برای باتری 6 ولتی تغییر داد ؟؟؟ اگر میشه امکانش هست شما مقادیر رو برای باتری 6 ولتی تغییر دهید تا این مدار رو تست کنم
در مورد ترانس هم اگر بخواهم برای 6 ولت استفاده کنم احتمالا" باید از ترانس 6 ولتی 2 آمپر استفاده کنم درسته؟؟
با تشکر
باسلام :
این مدارشارزر کاملی نیست مداری هست که به تدریج که باتری ولتاژش کم یا زیاد میشه در چهار گام اندازه انرا با ال ای دی نشون میده حالا از خروجی ترانس هم بجای شارزاستفاده کرده |!!! در صورتیکه ولتاز ترانس محدود نگردد یا به هر دلیل ولتاژ ان بیش از اندازه مجاز باتری باشد موجب خرابی وسولفاته شدن باتری خواهد شد در این مدار فرض بر این هست که ولتازورودی برق شهری استابلیز شده و ترانس نیز ایده ال طراحی شده وفقط تا اندازه نهایی مجاز به باتری بار تحمیل میکنه .
سعی میکنم مدارجالبتری براتون تهیه کنم.
موفق باشید .

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50
سلام اقای رجبی یه درخواست دیگه ازتون دارم: البته ببخشید اینقدر سوال! من یه مدار کنترل سرعت و جهت موتور dc با ایسی L298n میخوام که بدون میکرو بشه راه اندازیش کرد با تشکر

آخرین ویرایش:

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50
با سلام :
هر چند در تاپیک مستقل امپلی فایر و سیستم های صوتی مدارات متنوعی موجود میباشند ... با این حال :
میتونید از یک ایسی به شماره LM386 و تعداد 4 خازن یک امپلی فایر کاربردی بسازید که در اندازه حدود نصف قوطی کبریت در میاد و کارایی خوبی نیز دارد .
hidden content may not be quoted
موفق باشید .

سلام دوباره
ببخشید میشه ورودی و خروجی این 2تا مدار رو توضیح بدین؟؟
مدار bass boster برای تقویت باس هست و نبستنش اشکالی نداره؟؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام دوباره
ببخشید میشه ورودی و خروجی این 2تا مدار رو توضیح بدین؟؟
مدار bass boster برای تقویت باس هست و نبستنش اشکالی نداره؟؟

با سلام :بوستر به مداراتی واسط یا رابط اطلاق میشه که فشار {ولتاژ} را بالا میبره {تقویت میکنه } و ورودی و خروجی ان هم همیشه مشخص هست یعنی ورودی از ولتاز پایین و خروجی اون دارای ولتاژ بالاتر و.....
باس مداراتی هستند که قسمتی از سیگنال های فشرده شده { به اندازه مناسبی تقویت شده } با پهنای مشخصی را تقویت و از خود عبور میدهند در امپلی فایرها به ا ون طبقه از مدار که صداهای فرکانس زیر را جدا سازی و تقویت میکنه و به خروجی تحویل میده و..... ورودی و خروجی باس را هم باید در شماتیک ها بجویید هر امپلی فایری تقریبا طرح مخصوص بخود دارد . بود و نبود این مدارات مربوط میشه به کیفیت و میزان امکاناتی هر امپلی فایر که بود ان - مدا را پیشرفته و نبود ان موجب سادگی و فاقد چنین امکانات در مدار خواهد بود یعنی بستگی به مدار داره که باید داشته باشد یا نباشد
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام اقای رجبی یه درخواست دیگه ازتون دارم: البته ببخشید اینقدر سوال! من یه مدار کنترل سرعت و جهت موتور dc با ایسی L298n میخوام که بدون میکرو بشه راه اندازیش کرد با تشکر
با سلام :
بهتر بود توان و مشخصات موتور خود را نیز میزاشتین .
به هر حال بهترین منبع همون دیتا شیت ایسی فوق میباشد و این هم یک مدار ساده ای از درایور موتور فوق با این ایسی :
دانلود کنید . [hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide]مشاهده فایل‌پیوست L298.rar [/hide]

موفق باشید .

پیوست‌ها

• 11 کیلوبایت بازدیدها: 86

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50
با سلام :بوستر به مداراتی واسط یا رابط اطلاق میشه که فشار {ولتاژ} را بالا میبره {تقویت میکنه } و ورودی و خروجی ان هم همیشه مشخص هست یعنی ورودی از ولتاز پایین و خروجی اون دارای ولتاژ بالاتر و.....
باس مداراتی هستند که قسمتی از سیگنال های فشرده شده { به اندازه مناسبی تقویت شده } با پهنای مشخصی را تقویت و از خود عبور میدهند در امپلی فایرها به ا ون طبقه از مدار که صداهای فرکانس زیر را جدا سازی و تقویت میکنه و به خروجی تحویل میده و..... ورودی و خروجی باس را هم باید در شماتیک ها بجویید هر امپلی فایری تقریبا طرح مخصوص بخود دارد . بود و نبود این مدارات مربوط میشه به کیفیت و میزان امکاناتی هر امپلی فایر که بود ان - مدا را پیشرفته و نبود ان موجب سادگی و فاقد چنین امکانات در مدار خواهد بود یعنی بستگی به مدار داره که باید داشته باشد یا نباشد
موفق باشید .

فکر کنم درست منظورم رو نرسوندم...
شما توی اون پست 2 تا مدار گذاشتین که من میخوام ببینم ورودی صدا به اولین مدارتون {LM386Circuit}کجاست؟؟
اخه 2 تا ورودی v in و v s داره...سوالم اینه که صدارو به کجای مدار باید وصل کرد؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: FARBOD_B

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50
با سلام : بهتر بود توان و مشخصات موتور خود را نیز میزاشتین . به هر حال بهترین منبع همون دیتا شیت ایسی فوق میباشد و این هم یک مدار ساده ای از درایور موتور فوق با این ایسی : دانلود کنید . hidden content may not be quoted موفق باشید .
2 تا موتور 12ولت 1.5 امپر هست... توی دیتاشیت اون هم مدار مورد نظر من نبود... من در واقع مداری میخوام که بشه با اون سرعت و جهت اون رو کنترل کرد اقای رجبی میشه وایر لس کنترلش هم کرد؟؟ با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: FARBOD_B

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
فکر کنم درست منظورم رو نرسوندم...
شما توی اون پست 2 تا مدار گذاشتین که من میخوام ببینم ورودی صدا به اولین مدارتون {LM386Circuit}کجاست؟؟
اخه 2 تا ورودی v in و v s داره...سوالم اینه که صدارو به کجای مدار باید وصل کرد؟؟
با سلام :
شماره پست مطلب مربوطه را با لینکش بزارید در خدمت هستم .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahdi.73
بالا