آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام آقای رجبی
من یک مدار تایمر میخواستم که مثلا هر 20دقیقه 5دقیقه روشن باشه
اگه لطف کنین ممنون میشم. مرسی

با سلام :
بفرمایید میکرو کنترلی باشه یا از همین ایسی های دیجیتالی ساده ؟؟؟؟
برای ایسی های دیجیتالی در همین بخش و در تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان چند مداری موجود هست .
با تشکر .
موفق باشید .

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50
با سلام اقای رجبی می خوام برای یه ربات دوربین بزارم ولی میخوام از دوربین های موبایل باشه که اونهام دیجیتاله مداری هست که خروجی اونهارو بگیره و انالوگ بده؟؟؟

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,866
44
Azarbayjan-Miandoab
سلاماستاد مداري نياز دارم كه هم دماسنج داشته باشد وهم رطوب سنج كه ديجيتالي باشه اين مدار را براي ماشين جوجه كشي مي خوام وقتی دما از حد انتخاب پایین رفت هیتر رو روشن و اگر بالا رفت خاموش کنه به صورت مکرر استاد ببخشيد كه زود زود مزاحم مي شوم .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلاماستاد مداري نياز دارم كه هم دماسنج داشته باشد وهم رطوب سنج كه ديجيتالي باشه اين مدار را براي ماشين جوجه كشي مي خوام وقتی دما از حد انتخاب پایین رفت هیتر رو روشن و اگر بالا رفت خاموش کنه به صورت مکرر استاد ببخشيد كه زود زود مزاحم مي شوم .

با سلام :
اقای شمس در حال حاضر تنها مدار موجود زیر را تقدیم تون میکنم که دارای نمایشگر LCD = 20 × 4 میباشد که حالات دمای هوا و رطوبت محل و ساعت و تاریخ و... نشون میده و دگمه های UP , DOWN و منو .... میتوانید وارد منوی تنظیمات شده و مقدار ها را بدلخواه تنظیم و ذخیره کنید .
ال ای دی ها هم به عنوان نمایش وضعیت کنترلی مدار تعبیه شده .
مدار را مطالعه کنید اگر مشکلی داشتید در خدمت خواهم بود .
خروجی پایه یک میکرو میباشد .
[hide]مشاهده فایل‌پیوست jojekeshi.rar[/hide]

پیوست‌ها

• 31.3 کیلوبایت بازدیدها: 87
آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام اقای رجبی می خوام برای یه ربات دوربین بزارم ولی میخوام از دوربین های موبایل باشه که اونهام دیجیتاله مداری هست که خروجی اونهارو بگیره و انالوگ بده؟؟؟

با سلام :
خروجی دوربین های موجود در تلفن های همراه بقول خودتون دیجیتالی هست {تا اونجایی که من میدونم } که باید توسط پردازشگر خودش انالیز و دتکت شود که لازمه مدارات مفصل و پیچیده ای هست اگر مدار یا قطعه ساده ای که قابلیت فوق را داشته و قابل نصب در روبات باشه را پیدا کنم حتما در خدمت خواهم بود .
موفق باشید .

mehdixx55

کاربر
2011-11-10
7
27
sabzevar
سلام اقای رجبی عزیز میدونم برا تشکر شما به زدن گزینه تشکر قانعین ولی من تا تشکر ویژه ای از شما نکنم به دلم نمیشینه واقعا ممنونم از زحمات شما استاد عزیز وگرامی
راستش دارم یه تله موش میسازم که حییون کشته نشه بتونم یه جا دیگه ازادش کنم میخوام بجای ضامن از یه چشم یا یه سد نوری استفاده کنم ایا شما مداری سراغ دارین که بدردم بخوره یا پیشنهاد بهتری دارین ممنون میشم اگه راهنمایی کنین#$V686

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام اقای رجبی عزیز میدونم برا تشکر شما به زدن گزینه تشکر قانعین ولی من تا تشکر ویژه ای از شما نکنم به دلم نمیشینه واقعا ممنونم از زحمات شما استاد عزیز وگرامیراستش دارم یه تله موش میسازم که حییون کشته نشه بتونم یه جا دیگه ازادش کنم میخوام بجای ضامن از یه چشم یا یه سد نوری استفاده کنم ایا شما مداری سراغ دارین که بدردم بخوره یا پیشنهاد بهتری دارین ممنون میشم اگه راهنمایی کنین#$V686
با سلام :
{ متقابلا از همه شما دوستان تشکر میکنم و خدای خود را شاکرم که در میان جمع صمیمی شما در خدمت هستم .}

دوست عزیز اگه بخوای از مدارات ساده ای بهره بگیرید این ساده ترین نوع ان میباشد در این مدار یک ال ای دی نوری {ترجیحا لیزری سفید } در یک طرف جعبه و یک سنسور نوری { ترجیحا سه پایه ترانزیستوری NPN } در طرف روبروی ان تعبیه میکنید :در شرایط عادی ال ای دی نوری روشن هست و نور ان توسط سنسور دریافت شده و موجب روشن شدن ترانزیستور اول میشود با قطع شدن به هر دلیل نور ال ای دی { با عبور موش } ترانزیستور اول { توسط پتانسیومتر 10 کیلویی کنترل حساسیت میشه } خاموش و موجب روشن شدن ترانزیستور دوم خواهد شد که با روشن شدن ترانزیستور2 خروجی ان یک رله یا زنگی را بصدا در میاره بهتر است در خروجی از یک قفل درب باز کن 12 ولتی استفادهکنید تا درب ورودی جعبه همزمان با زنگ بطور اتوماتیک بسته شود .طراحی مکانیزم چنین جعبه ای را بعهده خودتون میزارم .البته میتوان با مدارات حساس به فرکانس و PIR حرارتی هم چنین دستگاه پیچیده ای طراحی کرد ولی این ساده ترین نوع میباشد .
دانلود کنید . [hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide]مشاهده فایل‌پیوست led copling.rar[/hide]
موفق باشید .

پیوست‌ها

بالا