- 2007-05-09
- 5,028
- 106,712
با سلام : پروژه مورد بحث از یک اشکار ساز dtmf استفاده میکنه و اسا س کار بدین طریق که شما با گرفتن یک شماره از راه دور توسط تلفن مبدا - این مدار کنترلی در مقصد را با گرفتن رمزی که قبلا به مدار داده اید در اختیار میگیرین و سپس با گرفتن اعدادی توسط شماره گیر تلفن مبدا - در مقصد این مدار کارهایی لازم از پیش تعریف شده را براتون انجام میده . درمدار پروژه فوق از میکرو PIC بهره برده شده که نویز پذیری ان در کاربرد های صنعتی در حداقل هستش فقط کافیست که یک خط تلفن در مقصد داشته باشید البته توسط یک مدار دیگری مثل سیم 3000 یا بالاتر میشه از یک همراه { مثل ایرانسل و.... } نیز بهره برد . البته فایلی که شما اپ کردین تصویری و ظاهرا یک تایمر ساده ایست ....که مشکلات زیادی داره از جمله هنگام نیاز باید اپراتوری در محل حاضر باشد .... نویز پذیری شدید که منجر به کار افتادن نا بهنگام و خسارات ..... و عدم اطلاع از وضعیت مدار هنگام غیر حضور در مقصد و ....... پروژه فوق با توجه به طولانی بودن ان - بزودی در بخش پروژه های میکروکنترل اماده و اپلود میکنم . موفق باشید .با سلام ممنون از جوابتون تلفن نیست ولی موبایل هست حالا اگه میشه لطف کنید پروژه رو بذارید ممنون میشم حدودا" هزینه اش چقدر میشه؟ من یه کلیب تو اینترنت دیدم که یه موتور سه فاز رو با یه xmega کنترل میکرد به نظره خودم اگه بتونم پمپ رو روشنش بکنم بتونم با برنامه نویسی {و دو تا ساعت یکی برای وقتی که باید روشن بشه و یکی دیگه برای تایمرش (زمان روشن بودنش) (یا توسط یه lcd با کی برد) } موتور رو کنترل کنم لطفا پروژه رو هم برای تلفن و هم برای موبایل بذارید و نظرتون راجع پیشنهاد بالا چیه؟و چطوری میشه همچین کاری انجام داد؟:dubbio00: با تشکر ویژه