آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد دیروز یک پست در مورد مدار شارژر باتری های سیلد سرب اسید ایجاد کردم الان که اومدم نگاه کنم دیدم حذف شده فکر کنم تغییرات در دیتای سایت باعث حذفش شد.
بهر حال غرض از مزاحمت در خواست مدار شارژر برای یک باتری سرب اسید 6 ولت 4 آمپر ساعت را داشتم که یک ال ای دی در آن پایان شارژ رو نشون بده و در صورتی که باتری از شارژ خارج نشد عمل شارژ شدن رو متوقف کنه نا گفته نماند در سایت جستجو کردم اما بیشتر مدارات برای باتری های 12 ولتی و از برای اتومبیل بودند .
با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
سلام
یک سوال دیگه در باره مدار امپ ترانزیستوری داشتم
چون که ترانزیستور های اولی بیشتر از بقیه داغ میشن و فشار زیادی روی اون ها هست
وترانزیستور اخری یعنی چهارمی سرد هست یعنی اصلا ترانزیزستور عمل تقوت را انچام نمیده یعنی بود و نبودش در صدا تاثیری نداره؟
یعنی تمام کار برعهدی ترانزیستور های اول هست و ترانزیستور های بعدی هیچ
یعنی میشه همون دو ترانزیستوری که قبلا مدارشو دیدین؟؟

http://www.irantk.ir/irantk441-4

• Like

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50
با سلام خدمت استاد گرامی...

من یه سوال در مورد مدار تبدیل 3 ولت به 12 ولت 1 امپر که زحمت کشیدین گذاشتین دارم:
من این مدار رو ازمایشی روی برد برد بستم ولی خروجی مورد نظر رو نداد یعنی حدود 41.5 ولت در حالت بدون بار خروجی داد در حالت با بار یک دفعه خروجی به 1.5 ولت کاهش پیدا میکنه و جریان خروجیه بسیار کمی میده هم با گذاشتن output filter امتحانش کردم هم بدون اون ولی بازم نشد...
البته من مقاومت 1.24 و 10.7 کیلو 1 درصد نداشتم به جای اون برای 10.7 یه مقاومت 10 کیلو و یه 1 کیلو گذاشتم با اوهمتر اندازه گرفتم 10.7 دقیق بود و به جای 1.24 کیلو یه مقاومت 1.5 کیلو گذاشتم من عکس مدار روگرفتم ولی نمیدونم کجا باید اپ کنم اگر نیازه بگین بعدا اپ میکنم ممنون میشم اگه مشکل من رو حل کنید...
با تشکر فراوان...

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام خدمت استاد گرامی...

من یه سوال در مورد مدار تبدیل 3 ولت به 12 ولت 1 امپر که زحمت کشیدین گذاشتین دارم:
من این مدار رو ازمایشی روی برد برد بستم ولی خروجی مورد نظر رو نداد یعنی حدود 41.5 ولت در حالت بدون بار خروجی داد در حالت با بار یک دفعه خروجی به 1.5 ولت کاهش پیدا میکنه و جریان خروجیه بسیار کمی میده هم با گذاشتن output filter امتحانش کردم هم بدون اون ولی بازم نشد...
البته من مقاومت 1.24 و 10.7 کیلو 1 درصد نداشتم به جای اون برای 10.7 یه مقاومت 10 کیلو و یه 1 کیلو گذاشتم با اوهمتر اندازه گرفتم 10.7 دقیق بود و به جای 1.24 کیلو یه مقاومت 1.5 کیلو گذاشتم من عکس مدار روگرفتم ولی نمیدونم کجا باید اپ کنم اگر نیازه بگین بعدا اپ میکنم ممنون میشم اگه مشکل من رو حل کنید...
با تشکر فراوان...
با سلام :
- عزیزم شما یک عکس واضح از مدار را اماده و در سایت http://up.iranblog.com اپلود و لینک انرا در همینجا بزارید تا بررسی کنم .
در خدمتون هستم .
موفق باشید .

• Like

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد دیروز یک پست در مورد مدار شارژر باتری های سیلد سرب اسید ایجاد کردم الان که اومدم نگاه کنم دیدم حذف شده فکر کنم تغییرات در دیتای سایت باعث حذفش شد.
بهر حال غرض از مزاحمت در خواست مدار شارژر برای یک باتری سرب اسید 6 ولت 4 آمپر ساعت را داشتم که یک ال ای دی در آن پایان شارژ رو نشون بده و در صورتی که باتری از شارژ خارج نشد عمل شارژ شدن رو متوقف کنه نا گفته نماند در سایت جستجو کردم اما بیشتر مدارات برای باتری های 12 ولتی و از برای اتومبیل بودند .
با تشکر
با سلام مجدد
استاد اگر ممکنه من رو در مورد این پست راهنمایی بفرمایید البته من یک سری مدار پیدا کردم اما همشون برای12 ولت طراحی شدند به نظرتون میشه برای 6 ولت هم از همین مدارات استفاده کرد با تشکر

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
لطفا جواب پست1123راهم بدهید
باتشکر
با سلام :
سوال تکراری هست در پست 1120 پاسخ داده شده است مراجعه کنید در صورت امکان عکس واضحی که شماره و نوع قطعات مصرفی و سیم کشی ان مشخص بشه بزارید تا بررسی کنم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام مجدد
استاد اگر ممکنه من رو در مورد این پست راهنمایی بفرمایید البته من یک سری مدار پیدا کردم اما همشون برای12 ولت طراحی شدند به نظرتون میشه برای 6 ولت هم از همین مدارات استفاده کرد با تشکر
با سلام :
یکی از همون مدارات را که مورد پسند شماست انتخاب و لینک انرا بزارید تا برای 6 ولت هم تغییرات لازم را راهنمایی کنم .
موفق باشید .

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
سلام دوست عزیز
مثل این که کل متن رو نخوندین اون سوال چه ربطی به این داره
این سوال منه:
ترانزیستور اخری یعنی چهارمی سرد هست یعنی اصلا ترانزیزستور عمل تقوت را انچام نمیده یعنی بود و نبودش در صدا تاثیری نداره؟

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام دوست عزیز
مثل این که کل متن رو نخوندین اون سوال چه ربطی به این داره
این سوال منه:
ترانزیستور اخری یعنی چهارمی سرد هست یعنی اصلا ترانزیزستور عمل تقوت را انچام نمیده یعنی بود و نبودش در صدا تاثیری نداره؟

با سلام :
متن شما را دو سه بار خونده بودم !! حتی جنبه سوالی هم ندارد مثل اینکه صرفا جهت اطلاع متنی گذاشتین ..
همین سوال شما هم همونجا مطرح کردی و پاسخ لازم گذاشته ام اینم کپی پاسخ :
با سلام :
در این صورت ایرادات خود را خودتون بهتر از ما میدونید !!!!
در هر صورت شماتیک و مدار تست شده و هیچ ایراد یا نارسایی ندارد مونتاژ صحیح و استفاده از قطعات مرغوب و همگین بیش از نصف !!! شرط کاری می باشد .
مونتاژ خود را بررسی کنید و قبل از استفاده یا تست
حتما از هیت سینگ مناسب استفاده کنید تا نا خواسته متحمل خسارات نشوید .
موفق باشید .

از اینا که بگذریم بنده بالای سر مدار شما حاضر نیستم که ببینم چیکار کردی و از چی استفاده کردی و.... تا راهنمایی و رفع مشکل شما نظری بدهم .
شما دریغ از یک عکس دارید و یک جمله حفظ کردین سه بار تکرار ی گذاشتین انتظار دارید بنده چکار کنم ؟؟؟؟
هر پست تکراری ضمن عدم پاسخ دهی !!! حذف هم میشه در متون خود و طرح سوالات تجدید نظر و یک بار دیگر پاسخ های قبلی را مرور کنید .
موفق باشید .

بالا